2016. november 12., szombat

Lush Snow Fairy testkondicionáló – vajon a Ro's Argan nyomába ér?

Nemrégiben volt szerencsém részt venni a Lush karácsonyi bloggereseményén, amelyen többféle termék elkészítését próbálhattuk ki, és amellett, hogy remek élmény volt (és beszámoló is várható róla), ajándékcsomagot is kaptunk a végén, amelyben egy csodálatos Sparkly Pumpkin habfürdő és néhány karácsonyi termék lapult. Közülük a leginkább a mai bejegyzés tárgya, a Snow Fairy testkondicionáló keltette fel a figyelmemet, hiszen réges-régi kedvencem már a Ro's Argan, amely olyannyira bevált, hogy megkockáztatom, hogy a legkedvesebb Lush termékemmé lépett elő. Ez pedig valódi elismerés, hiszen a blog és a csatorna régebbi követői már biztosan tudják, hogy a Lush termékek általában véve kedvenceim már régóta, és számtalan bevált finomságot ajánlok rendszeresen a bejegyzésekben és videókban.

Mielőtt kitérnék a részletekre, először is lássuk a képeket, és azok közül is elsőként a csoportképet:


A testkondicionáló a krém állagú termékek esetében megszokott, matt fekete műanyag tégelyben érkezik. Ez egyrészt eleve is újrahasznosított műanyag, másrészt ha a kiürülése után visszavisszük az üzletbe négy társával együtt, ajándékba kapunk értük egy friss arcpakolást. A tégely maga pedig ismét újrahasznosításra kerül, így a környezetvédelemhez is hozzájárulhatunk.


Belül csodás lányos rózsaszín krém vár minket, amely többek között a Candy Mountain és a Snow Fairy tusfürdő illatával azonos. Emellett a tusfürdőhöz hasonlóan ebben is találhatók kékes színű, irizáló csillámok, amelyek tudtommal valamilyen algából készülnek, és természetes úton lebomlanak, így nem károsítják az ökoszisztémát.


Az összetevőlistát természetesen megtaláljátok a honlapon, hiszen a Lush csapata nem titkolja, hogy miket rejtenek a termékeik, és a Snow Fairy bizony meg van pakolva mindenféle tápláló vajakkal: avokádóvaj, mangóvaj és kakaóvaj egyaránt megtalálható benne, emellett pedig mandulaolaj és glicerin is fokozza a hidratáló hatást.

A használata a hajbalzsamokéhoz hasonló, csak éppen a hajunk helyett a bőrünkön kell alkalmazni. Miután már lezuhanyoztunk a megszokott tusfürdőnkkel/szappanunkkal, és leöblítettük a bőrünket, elzárhatjuk a csapot, mert kis kenegetés következik: a szükséges területeken vékony rétegben el kell kenni a kondicionálót, hagyni néhány percen át hatni, majd leöblíteni a felesleget, és jöhet a törölközés. Ilyenkor nem javaslom a megszokott törölközési módot, hanem inkább csak ütögető mozdulatokkal érdemes felitatni a vizet, hogy a lehető legtöbb tápláló anyag a bőrön maradjon, és kifejthesse pozitív hatásait.


A hatások pedig csodálatosak, hiszen egyrészt vattacukor illata lengi körbe a bőrömet a hatására, másrészt nagyon puha lesz tőle, és még másnap is érezhető (és tapintható), hogy hidratált, táplált és boldog. A hatása tehát a Ro's Arganéval azonos, viszont van egy kis  hátránya ahhoz képest: az én bőrömön a Ro's Argan is képez bevonatot, és ez adott idő elteltével szívódik csak be, a Snow Fairy által képezett bevonat viszont valahogyan tapadósabb, és ezáltal zavaróbb. Mondjuk úgy, hogy a „nagytestvér” bevonata inkább olajos, míg emez inkább vajas jellegű. Viszont ha bevállaljuk a vele járó tapadást, ez 1-2 órán belül teljes mértékben eltűnik, mert addigra a bőr magába szippantja a hatóanyagokat, és hálás lesz értük, mivel a szokásos mindennapos testápolózás helyett elég 2-3 naponta testkondicionálást végezni.

Ez a tündéri termék tehát kedvenc lett nálam, és ha tehetném, csupán a tapadós érzetet tüntetném el varázsütésre (sic!), mert egyébiránt mind az illatáért, mind a hatásáért odavagyok.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, ide kattintva tudjátok beszerezni a Lush webáruházából, 5990 Ft-os áron.

Nektek melyik a legkedvesebb Lush terméketek?

2 megjegyzés:

  1. Lush smink cuccokat nem próbáltál még? Kíváncsi vagyok milyen lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig még csak az alapozójukat próbáltam, de épp a múltkor ecsetelték az eladók, hogy a folyékony rúzsaik elég jók, ők is használják őket, úgyhogy szerintem 1-2 árnyalatot kipróbálok majd.

      Az alapozó (krémárnyaló) tesztjét itt találod:
      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2016/03/lush-light-pink-kremarnyalo-sokoldalu.html

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.