2017. február 13., hétfő

Vélemény kéretik! – a közeljövő tervei

A közelgő napokban-hetekben rengeteg újdonság várható a blogon, ugyanakkor ezekkel kapcsolatban a Ti véleményetekre is szükségem van, úgyhogy kérlek Titeket, ragadjatok billentyűzetet, és fejtsétek ki a „Megjegyzés küldése” elnevezésű részben az alábbi tervekkel-kérdésekkel kapcsolatos véleményeteket.

Sok újdonság várható, többek között új rovatokat is indítok. Nem garantálom a rendszeres jelentkezést, de azért igyekszem majd időről időre visszatérni hozzájuk. Hogy pontosan mikhez is?

1. Lecserélt kedvencek

Új rovatcím, régi kedvencekről, amelyeket valamilyen okból lecseréltem. Előfordulhat, hogy a limitált ideig kapható dolgok helyett újakra bukkantam, vagy megszűnt termékek helyett kellett alternatívát keresnem, de olyan is lesz közöttük, amelynek esetében szimplán a pénztárcám döntött. Hiszen miért is használnék magas árfekvésű terméket, ha létezik rá olcsóbb alternatíva is, nem igaz?

2. Mindennapi szettek

Sokszor és sok helyütt kérdeztetek és kértetek már ezzel kapcsolatban, és most az Ezsubegz táskák hatására végre el is indítok egy sorozatot. A dolog lényege, hogy megmutatom, hogyan párosítom ugyanazt a darabot különböző szettekkel. A videóimban is láthatjátok, hogy sokszor ugyanaz a körömlakk és smink teljesen más stílusú vagy akár színű felsőrésszel van rajtam, és többen jelezték, hogy ezzel kapcsolatos tippekre vágynak. Ennek első lépéseként számtalan összeállítást fényképeztem a blogra, a kérdés pedig az lenne, hogy a Fluffy Smart vagy a Fluffy Puppy szettjeit mutassam-e meg elsőként. Ha népszerűnek bizonyulnak, a későbbiekben egy-egy egyéb kiegészítő köré készítenék hasonló témájú bejegyzést, pl. fülbevaló, karóra vagy akár körömlakkszín viselése egy héten át különböző szettekkel.
(Egyelőre nem magamon mutatom majd meg őket, hanem egymás mellé fektetem a tárgyakat, és lefényképezem őket, de a jó idő és a több nappali fény közeledtével öltözékről készült képekkel is tervezem kiegészíteni a témát.)
A kérdés tehát: a Smart vagy a Puppy legyen az első?

3. Színmintamaraton

Egyik nap semmi egyébhez nem éreztem motivációt, csak ahhoz, hogy a kedvenc sorozataim nézése közben színmintákat készítsek az alkaromra. Szerencsére több esetben a napsütést is sikerült elcsípnem, így mostanra rengeteg szín várja, hogy írjak róluk az őket tartalmazó paletták kapcsán. Szavazatokat kérek tehát, hogy melyik bejegyzés érkezzen először:
a.) Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario vs. Cargo Vintage Escape – összehasonlítás
b.) Anastasia Beverly Hills Modern Renaiisance bemutatása
c.) MUR 144 Iconic paletta bemutatása

4. Várható videók

Amellett, hogy folytatom a téli elfogyottak bemutatását, a 2016-os kedvenceimről is beszámolok majd, ugyanis rendkívül hosszú listám van, és összesen két videó készül majd a témában. Az egyikük a régi kedvencekről fog szólni, a másik pedig a 2016-ban felfedezett, olyan új kedvencekről, amelyeket annyira megszerettem, hogy a jövőben is szeretném a mindennapi rutinomban tartani őket. Ezzel kapcsolatban nincs kérdésem, csak szerettem volna megosztani Veletek ezt a tervemet is.

5. Kulisszatitkok
Szintén új bejegyzéstípus lesz, ugyanis több olyan márka képviselője is nyitottan állt a témához, amelynek a termékeiért rajongok. Egyelőre nem árulok el többet, csupán kis betekintésként ezt is megosztottam Veletek.

Várom tehát a véleményeket-visszajelzéseket-válaszokat, mert ez esetben mindenképpen a Ti igényeiteknek megfelelően szeretnék tovább haladni. Hogy tetszenek az ötletek? :-)

26 megjegyzés:

  1. Szuper! Én mindet elolvasnám, egyedül talán a szettek nem izgatnak különösebben, helyette jobban örülnék egy jó kis színmintamaratonnak (MUR 144, de igazából bármi jöhet) vagy a lecserélt kedvenceknek. Videók közül a 2016-os kedvenceket várom, ill. szívesen nézném tovább a fürdőszobád tartalmát, vagy egy sminkvideót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lecserélt kedvencek ma startolt a blogon, és a színminták már nagyon várják, hogy kikerüljenek, úgyhogy remélhetőleg tetszeni fognak a most következő bejegyzések :-)

      A 2016-os kedvencek lista formájában már várják a sorukat, de hihetetlen, mennyire nem akar sikerülni a videózás mostanság. Szerdán végre lett volna rá időm, erre egész napos fúrás-faragást volt a ház külső felújítása miatt, nem igazán örültem... Mindenesetre igyekezni fogok, még ha esetleg márciusra csúszik is a projekt :-)

      Törlés
  2. Hú a lecserélt kedvencek nagyon nagyon jó téma. Kampányolok hogy minél hamarabb legyen egy blog post vagy video róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelentem, a kampányolás eredményes volt, mert az első rész már kint is van bejegyzés formájában :-)

      Törlés
  3. Csatlakozom a "Lecserélt kedvencek" rajongótáborához!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó, már most ennyien szeretik, látatlanban is! Nagyon jó érzés ez, és remélem, hogy a tényleges bejegyzések is tetszeni fognak Nektek :-)

      Törlés
  4. A lecserélt kedvencek dolog a legszimpatikusabb mind közül, és szintén a szettek rész izgat kevésbé (mint fentebb is láttam már)...A színminták közül az összehasonlítósra vagyok a legkíváncsibb illetve a 144-es palettára. :D
    A videókat is kíváncsian várom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire népszerű az ötlet, és a kéréseteknek megfelelően ezzel is jelentkeztem legelőbb. A színmintákat is sorra veszem majd, mert bár mindegyik tervemet szeretném megvalósítani, a válaszadóknak mindenképpen kedvezni szeretnék a sorrenddel :-)

      Törlés
  5. A lecserélt kedvencek engem is felcsigáztak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, a megvalósult első rész tetszeni is fog :-)

      Törlés
  6. Számomra minden újdonság izgalmasnak hangzik,de leginkább a lecserélt kedvencek téma az ami hiánypótló lenne és nagyon hasznosnak tartom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma ki is került az első rész, úgyhogy kíváncsian várom a róla alkotott véleményedet :-)

      Törlés
  7. Minden legyen, de főleg a videók! :D A lecserélt kedvencek szuper, és újító ötlet, abszolút jöhet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, a videók ellen összeesküdtek az égiek... Remélem, holnap végre fel tudok venni legalább egyet, de már nem remélek semmit :-(

      Törlés
  8. A videók közül imádom az elfogytak termékekről szólót, mert így segítesz, hogy mit érdemes megvásárolni, kipróbálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dobozomba már lassan semmi nem fér be, úgyhogy biztosan rögzítek hamarosan ilyen témájút is. :-)

      Törlés
  9. Lecserélt kedvencek nagyon teszik, jól hangzik :) Szeretem a BTS dolgokat, szóval nekem azok is nagyon jöhetnek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lecserélt kedvencek ma startolt a blogon, úgyhogy remélem, tetszeni fog! A kulisszatitkokkal pedig szintén hamarosan jelentkezem, és igyekszem a továbbiakat is mielőbb sorra keríteni :-)

      Törlés
  10. A lecserélt kedvencek nagyon tetszik. Az Ezsubegz táskák nem az én világom,de a Puppy jobban tetszik, de sokkal jobban érdekelnének a kiegészítők köré tervezett bejegyzések. Szemhéjpúder paletták: mindegy a sorrend.A várható videókat kíváncsian várom, a kulisszatitkokat még inkább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lecserélt kedvencek első része már kint is van, úgyhogy remélem, Neked is tetszeni fog! A táskák közül akkor a Puppyt mutatom majd be először, köszönöm a visszajelzést! Kiegészítők terén tudnál konkrétat írni, hogy mire lennél kíváncsi?

      Köszönöm a válaszokat, és hogy mindegyik kérdésre reagáltál <3

      Törlés
  11. A csereérett holmik naggyon jó téma, alig várom hogy olvashassam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már nagyon izgulok, hogy mit szóltok majd hozzá, mert nagyon sokan vártátok :-)

      Törlés
  12. Engem a paletták közül az Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario vs. Cargo Vintage Escape – összehasonlítás érdekel a legjobban, a kulisszatitkok érdekesnek hangzanak, főleg ha nem csak egy interjút olvashatunk majd, hanem képekkel is lesz illusztrálva egy-egy munkafolyamat. Na meg a lecserélt kedvencek és a videók is jöhetnek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összehasonlítást akkor igyekszem hamarosan közzétenni, elvileg minden megvan már hozzá, a színmintákat is beleértve :-)

      A kulisszatitkok bizony több lesz egyszerű interjúknál, úgyhogy remélem, elnyeri majd a tetszésedet a bejegyzéstípus! A Lecserélt kedvencek első része pedig már olvasható, és nagyra értékelném, ha megírnád, hogy hogy tetszik :-)

      Törlés
  13. Engem is nagyon érdekelne a Lecserélt kedvencek téma, megbízom a véleményedben, ezért szívesen olvasnék Tőled ebben a témában. A videóidért szintén rajongok, nagyon igényesen, részletesen mutatod be a termékeket, legyen szó elfogyott vagy kedvenc termékekről ! Engem a Kulisszatitkok is érdekelnek, kíváncsi vagyok rá, s igazán nem mindennap olvashatok ilyen témában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ekkora sikere van az ötletnek, és remélem, hogy tetszeni fog Neked is a megvalósult első bejegyzés a témában. :-)

      A kulisszatitkokkal kapcsolatban nagy reményeim vannak, úgyhogy igyekszem a lehető legrészletesebb módon bemutatni majd mindent :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.