2017. március 7., kedd

Essence Out of Space Stories körömlakkok – első benyomás és színminták

A mai napra a megszokott körömlakkos bejegyzésektől kicsit eltérő tartalommal jelentkezem, mivel többen is jelezték, hogy érdekelnék őket a tegnap említett lakkok felkenve. Ezért aztán tartósságról nem, kezelhetőségről, állagról és fedésről viszont be tudok számolni. Lássuk tehát, hogy mit tudnak ezek a Star Trek-ihlette lakkocskák.

Először is mutatom őket azon a képen, amelyet Instagramon is közzétettem: 


Az áruk 745 Ft/db volt, és mint már a tegnapi zsákmányos bejegyzésben is említettem, a nevek miatt szívem szerint mindet hazahoztam volna.


A nevük a világostól a sötét felé haladva We Will Spock You!, Beam Me Up! és 1000 Light Years Away.


Gondoltam, mindet egyszerre felkenem, hogy jól szemügyre vehessétek őket, és jól tettem, ugyanis az állagukról így kaptam a lehető legjobb benyomást. A képeken is látható, hogy a rózsaszín bizony megfolyt a körömágynál, ami annak köszönhető, hogy a többihez képest jóval hígabb állagú. Az ecset egyébként lapított, ugyanakkor az én ízlésemhez kissé túl sok és túl puha sörtéből készült, ezért kissé szétáll, ami az ezüst lakk esetében éppen ideális, a másik kettőnél viszont problémás. A legsötétebb ugyanis a legsűrűbb, és nem is sikerült tökéletes ívet kialakítanom vele a körömágybőr mentén, az ezüst lakk esetében viszont valóban tökéletes ez az ecsetmegoldás. A rózsaszín lakk nyomait egyébként 10 percen át próbáltam eltüntetni többek között a Tőletek kapott tippekkel, mindhiába. 

A képek között direkt meghagytam egy homályosat, mert ez adja vissza a legjobban a lakkok ragyogását.










Az én kedvencem az ezüst lett, pedig azt hittem a fekete lesz, mivel egyszemélyes galaxist alkot. Tulajdonképpen inkább nagyon sötét szürke, vagy ha létezne ilyen szín, világosfeketének mondanám, és félmattra szárad, de nálam a többihez hasonlóan fedőlakkal láthatjátok. Az ezüst viszont annyira szépen szikrázik, hogy az hihetetlen, még szórt fény esetében is, napsütésben pedig egyenesen csodálatos. Ezt Murphynek köszönhetően sajnos nem tudtam megörökíteni, de higgyétek el, csodás.

A pigmentáltság egyébként mindhárom lakk esetében rendben van, annyira, hogy elég két réteget felkenni belőlük, és csupán a világosfekete esetében kell vigyázni a széleknél, mert a nagyméretű csillámok miatt érdes lehet a köröm vége. Meg persze a rószaszínre is vigyázni kell, nehogy megfolyjon, de ha nem három különböző állagú lakkal dolgozik az ember, akkor valószínűleg ez sem probléma. Mindenesetre a rózsaszínnel óvatosan.

A lakkokat a Müller Drogéria helyi üzletében szereztem be, mint említettem 745 Ft/db áron.

Nektek hogy tetszenek? Terveztek valamit beszerezni ebből a kollekcióból?

3 megjegyzés:

  1. Az ezüst nagyon szép, a másik kettő is jól mutat rajtad, de magamon nem tudnám elképzelni. Schrödi irtó cuki. <3

    VálaszTörlés
  2. Hú, pedig képek alapján nekem a fekete a kedvencem. Galaxisos :D

    VálaszTörlés
  3. Mióta tart az essence hűségprogram ,szemezek ezekkel a lakokkal ,de nem mertem megvenni őket. De a bejegyzést és a márciusi kedvenceket látva, venni fogok egyet.:)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.