2017. március 31., péntek

Timex Weekender – egy régóta dédelgetett álom

Történt velem egy nagyon jó és megtisztelő dolog. Persze minden esetben örülök és megtisztelve érzem magam, ha tesztelésre kapott termékről írhatok, de mostanában olyan termékeket és kiegészítőket is írhatok ilyen módon, amelyeket egyébként én magam is megvásárolni terveztem. A múlt héten még a kollekció megjelenése előtt bemutattam Nektek egy tavaszi Ezsubegz táskát, most pedig egy másik álomdarabomról, a Timex egyik Weekender modelljéről írhatok részletesen a prokarorak.hu webáruház jóvoltából. Kék szíj, ezüst készülékház, fehér óralap – mintha pont nekem tervezték volna, annyira illik mind a személyiségemhez, mind a ruhatáram legtöbb darabjához. 

A kiválasztása után két munkanappal már a kezemben is tarthattam a futárszolgálatos kézbesítésnek köszönhetően. A szállítási idő egyébként raktáron lévő termékek esetében 1 munkanap, a többi esetében pedig 2–5 munkanap. Az én Weekenderem egy kisméretű kartondobozon belül, papírokkal biztonságosan kibélelt módon érkezett meg az alábbi, egyszerű papírborításban:



Ez csak négy oldala mentén öleli körbe az alábbi, sportosan elegáns stílusú dobozt:



Belül pedig fahatású minta, egy kis „használati utasítás” (WEAR IT WELL), egy tényleges használati utasítás, valamint a Timex elegáns emblémája látható. Az órát külön fólia is védi, és a doboz pont megfelelő méretű ahhoz, hogy ne csúszkáljon benne össze-vissza.



Rendkívül ötletesnek és kedves kis részletnek tartom a mini díszpárnát, amely köré csatolva az óra érkezik.



Természetesen sok-sok szerelemképet is készítettem róla, hiszen első látásra a rajongójává váltam ennek az órának.




Szerencsére a csuklómon is jól mutat, ami az internetes választás miatt nem volt biztos, de megnyugtató, hogy valóban illik hozzám ez a stílus. Igazából már van is egy másik modell, amelynek a megrendelésén ezen tapasztalat alapján gondolkozni kezdtem. A fazon jól áll, tehát bátran választanám azt is, ugyanakkor a színvilága miatt kissé elegánsabb a stílusa, és szintén jól be tudnám építeni a ruhatáramba. Na de erről majd később, most lássuk ezt a kék-ezüst-fehér szépséget.



Gondoltam, azt is megmutatom, milyen egy tipikus ruha-ékszer-smink-óra kombináció nálam, hiszen bár még valódi outfitbejegyzésben is láthatjátok majd rajtam, addig is itt van egy kis ízelítő. A felsőrész hosszú évek óta kedvencem, és még az Orsay egyik üzletében vásároltam leárazott, kifutó darabként, a medál pedig a Zenzero webáruházból van, és kékkvarcból készült. Tökéletesen illik az órához, 



Az óra mellé szintén egy Zenzero darabot vettem fel, méghozzá a szépséges csakra karkötőt, amely bár jelenleg nem kapható, időről időre vissza szokott térni a kínálatba.




Gyűrűk terén egy Rossmannban vásárolt virágos és egy siófoki ásványmúzeumban vásárolt darab mellett döntöttem:




A fülbevaló szintén Zenzero, és szodalit ékesíti.



Természetesen azóta is számos alkalommal viseltem, és volt már rajtam a nagy kedvenc, farmerből és fehér felsőből álló szettben is, kék kockás tornacipővel és fehér kabáttal. Még az is lehet, hogy éppen így láthatjátok majd újra a tervezett öltözetes bejegyzésben...

Ami pedig a webáruházat és a rendelést illeti, még el kell mondanom néhány fontos tudnivalót: egyrészt a szállítás 9990 Ft felett ingyenes, alatta pedig mindössze 790 Ft, ami a mostanság megemelkedett postaköltségek mellett igazán kedvezőnek számít. Szintén fontos még, hogy a láncos órák esetében egyeztetés után méretre igazítják a karórákat, és így szállítják ki őket, valamint minden órára 24 hónapos jótállás vonatkozik, mely alól a 60 hónapos jótállási idejükkel kivételt képeznek a Citizen karórák. Ráadásul az ajándékként vásárolt órák esetében sem kell aggódni, hogy tetszeni fog-e a megajándékozottnak a kiválasztott darab, ugyanis a még nem hordott órák 12 hónapon belül kicserélhetők.

Az általam választott modell jelenleg nincs raktáron, de a termékoldalán feltüntetett e-mailcímen lehet érdeklődni a beszerezhetőségéről, és egyébként is figyelmetekbe ajánlom a Timex női karórák oldalát. Nagyon örülök, hogy a gyűjteményem tagja lett, mert a sok nőies-elegáns darab mellett viszonylag kevesebb sportosan elegáns órám van, így tökéletes választásnak bizonyult a számomra.

Nektek hogy tetszik? Milyen típusú a kedvenc órátok?

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, szép óra! Én sajnos nem igazán kedvelem sem a bőrszíjat, sem a szövetet, és a fém sem a kedvencem. Viszont nagyon szeretem a Skagen márkát, nekik a legtöbb órájuknak finomszövött fém szíja van, és azt nagyon szeretem, van is belőle már kettő. Az egyik olyan mindennapi, a másik kimondottan elegáns. Nézd meg azokat is, nagyon szép, letisztult design, van az általad megadott óra webshopban is.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.