2017. április 30., vasárnap

Ősz a tavaszban – összhang látszólag össze nem illő színekkel

Van az úgy, hogy az időjárás egy időre elhiteti velünk, hogy végre tavasz van, majd hirtelen ismét rosszra fordul az idő, így a jól kigondolt öltözetünket áthangolni kényszerülünk. Így esett, hogy a fekete körömlakkozásomhoz a szokásos farmer+fekete póló szett helyett valami egészen mást kellett kidolgoznom, amikor végre-valahára időnk és alkalmunk adódott a fotózásra. Lássuk, hogy milyen darabokat hangoltam össze, hogy a végén egy szívesen viselt együttes álljon össze.

Nos, a fekete körömlakkhoz hangoltam a táskát és a cipőt, azonban a többi darabnál más színekhez folyamodtam, hogy ne legyen nagyon gyászos az összhatás. A cipő egy mostanra hároméves Deichmann darab, táska pedig mi is lehetne más, ha nem egy Ezsubegz darab, nem igaz? A Fluffy Smart kollekció Medium hátizsákját amúgy is rengeteg alkalommal viselem, ezért egyértelmű volt, hogy őt veszem bele az itt bemutatott szettbe. A nadrág egy új kedvenc, amely a helyi kínai áruházban várt rám rendkívül kedvező, 2790 Ft-os áron. Meg is lepődtem, hogy milyen jó vétel, valamint a színe is egészen megtetszett, bár eredendően őszinek mondanám. Ehhez egy kis vidámságot csempésztem a kedvenc és ősrégi Orsay felsőmmel, amelyet egyébként már láthattatok a blogon, az egyetlen és ezáltal eleddig történelmi jelentőségű ruhás bejegyzésemben. Ígérem, lesz majd másik felsőrészről is szó itt nálam, valamint szeretném hangsúlyozni, hogy más topokat is rendszeresen hordok, csak véletlenül esett ez így.



A kabátom a Cosmos City egyik üzletéből van, és emlékeim szerint 3990 Ft-ba került még két éve, és mivel már az eddig említett darabok által is rengeteg színt viseltem együtt, egy egyszínű Rossetti Bizsu kendőt választottam a nyakam melegítésére. A karkötők egy réges-rég rendelt Avon karkötőszettbe tartoznak, és jól visszaköszön bennük a karóra színvilága. Ennek köszönhetően minden egyéb kiegészítő árnyalata illeszkedik a felsőrészhez, így nem lesz túláradó az összhatás, és minden szépen a helyére kerül.



Az egyéb kiegészítők terén szerintem nem okoztam meglepetést: a kék vonalat erősítettem tovább az új kedvenc Timex Weekender órámmal, amelyet a prokarorak.hu webáruházból választhattam ki magamnak. Olyannyira elégedett vagyok vele, hogy már bőszen nézegetem a női Timex karórák oldalát, fontolgatva, hogy melyik modellel lepjem meg majd magam mellé. A tökéletes összhang érdekében a róla szóló bejegyzésben már bemutatott, kék ásványokkal készült Zenzero medált és fülbevalót, valamint a Rossmann kínálatából beszerzett, virágos, ezüstszínű gyűrűt és a siófoki ásványmúzeumban vásárolt, szintén ásványos gyűrűt viseltem mellé.



Ami pedig az ilyen témájú bejegyzéseket illeti: mindenképpen szeretnék a közeljövőben újabb szettekkel jelentkezni, és remélhetőleg egyre jobb fényképekkel teletűzdelt bejegyzéseket hozni Nektek. A közreműködésért nagy köszönet jár Édesanyámnak, akinek a fényképezés kifejezetten gyenge pontja, ezért a rövid oktatásom után létrejött fenti képek a fejlődőképességét bizonyítják. A fotózás egyébként rendkívül jó hangulatban telt, úgyhogy eszem ágában sincs hozzáértőbb fotóst keresni, így a lelkére kötöttem, hogy máskor is tartson velem. Hiszen ha nem is tökéletesek a képek, a jó hangulat szerintem belőlük is sugárzik. Az alábbi például egy nagy nevetőroham után készült, és a hajamért vagyok oda rajta, amely egyébként az egyik kedvenc Remington formázóvasamnak köszönhető.





Alább már egy folyamatban lévő nevetőgörcs közben kapott el a világ legjobb fényképésze. Itt például azon derültünk, hogy a cipőt csak ebben a roppant nőies és előnyös pózban tudtuk láthatóvá tenni. 



Ezen a képen pedig úgy nézek ki, mint aki épp a haza védelmére esküdött föl, és mindenre elszánt arccal indul a csatatérre.


Komolyra fordítva a szót: remélem, tetszett nektek ez az összeállítás, és nem bánjátok a személyes-vidám kitérőt sem.

Már csak a kérdések sora marad hátra: Ti szoktatok viszonylag tarka öltözetben útra kelni, vagy inkább az egyszerűbb összeállítások hívei vagytok? Melyik a kedvenc darabotok az itt bemutatottak közül?

8 megjegyzés:

  1. Az Ezsubegzeket nálad láttam először, most is ez a kedvencem a posztból. (Azt hiszem, hamarosan én is meg fogom lepni magam egy Crystal Rose Quartz hátizsákkal.)
    Nagyon tetszik a bejegyzés "személyes-vidám" hangulata, szívesen olvasnék máskor is ilyet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rose Quartz azóta már Medium méretben is elérhető, úgyhogy még méretet is választhatsz belőle :-) Csak ajánlani tudom a táskákat, szuper minőség és egyedi stílus. Mindenhol megállítanak, hogy honnan van az éppen rajtam lévő darab :-D

      A bejegyzéstípus folytatása egyértelműen tervben van, úgyhogy remélem, hamarosan hasonlóval tudok jelentkezni :-)

      Törlés
  2. Gyönyörű vagy Katy! Még még még!! A póló és a karóra csúcs, plusz az összes ékszer, valamint a hajszined az egyszerűen csodálatos. Én is farmeres vagyok, és a kinaiban olyan szupi farmerek vettem olcsón, hogy csoda (fekete, világoskék, sötétkék, kheki), mindez kb 15000.- és megvan az összes szín amit viselek. Én is a felsőket szoktam színesre venni, most hogy tavasz van, teljesen bevadultam, piros, türkiz, narancs. És képzeld, a legjobbakat turiban találtam, párszáz forintért. Majd írok privit, mert van egy ötletem 😄😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de kedves vagy, köszönöm szépen! Mindenképpen lesz folytatás, ha minden jól megy, még ezen a héten, csak kapjak végre levegőt...

      A hajszínem Schwarzkopf, de egy kivont típusból, és még a következő festésem is azzal lesz, csak utána derül majd ki, hogy egy másik Schwarzkopf festékkel tudom-e ezt a színt rekonstruálni, de nagyon remélem.

      Szerintem én is ismét a kínaiban fogok majd szétnézni farmerügyben, mert jók a tapasztalataim, és amúgy sem tartós befektetés nálam egy nadrág, akkor pedig miért költenék rá sokat, nem igaz?

      A piros, türkiz, narancs színek nagyon jól hangoznak! A privát üzenetet pedig várom :-)

      Törlés
  3. Alapvetően én is farmeres, lezser pólós típus vagyok, s nagyban függ a színek kiválasztása az éppen aktuális időjárástól. Nagyon csinos vagy, s még szívesen látnék ilyen típusú bejegyzéseket is Tőled. A kiegészítők nagyon jók, a táska szuper (egy ilyet én is el tudnék képzelni, mivel sokszor közlekedem biciklivel), a kabátod pedig szuper, már régen keresek egy ilyen típusú kabátkát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éljen sokáig a farmer-póló páros!!! A bejegyzéstípust tervezem folytatni, még a héten, ha végre kigyógyultam a mostani szenvedésből, köszönöm az igény jelzését! A táskákhoz pedig csakis jó tapasztalatokról tudok beszámolni, szerintem nem bánnád meg, ha rendelnél egyet. A kabáthoz pedig jó keresgélést kívánok, remélem, sikerrel jársz :-)

      Törlés
  4. Nagyon csinos vagy Katy! Éppen most nézegettem az ezsubegz oldalát és ez a tatyi, valamint a rózsakvarcos tetszett meg :-) :-) Én az egyszínű összeállítások híve vagyok, de joy-napokkor szeretném kicsit felfrissíteni a ruhatáram színesebb darabokkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :-) A rózsakvarcos tatyiból azóta már kisebb méret is kapható, úgyhogy még válogathatsz is :-D Sikerült végül sort kerítened a ruhatárad színesítésére?

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.