2012. augusztus 23., csütörtök

Avon Pink Sands paletta – képek, színminták és vélemény

Megjött a paletta, amire a bokodi sminkelés óta vágyom, akkor ugyanis megállapítottam, hogy mind közül ez a legjobb (sok másik paletta sajnos nagyon nehéz eset az Avonnál), pigmentált, gyönyörű, selymes színek, könnyű vele dolgozni, és nagyjából minden korosztálynak jól áll. Mivel jól hordható színei vannak, és mert ez jó indok volt, beszereztem magamnak is egyet. Egyébként PAncsi is most vette meg, így nála is lesz majd bejegyzés, ahogy ismerem, nagyon alapos leírással. :-)



Kívülről így néz ki, szerintem nagyon mutatós, fényes tok, jól zár, könnyen nyitható, nekem van egy másik a táskámban már ezer éve, és mégsincs semmi baja a zárszerkezetnek.

A színekről több kép is készült mind természetes fényben, mind vakuval, mert több szögből is próbáltam fotózni, hogy látható legyen a csillogás jellege. Leginkább szaténfénynek nevezném, nem metálos és nem gyöngyházas, ezért is állt jól még az idősebb korosztálynak is, ugyanis nem hívja fel a figyelmet a ráncocskákra.

Természetes fényben

Vakuval

Természetes fényben

Természetes fényben

Vakuval

Vakuval

A színei egyébként eléggé univerzálisak, és hasonlítanak az Oh So Special paletta színeire, majd össze is hasonlítom őket. Azért is jó, mert natúr színei vannak, ezért bármilyen öltözethez készülhet vele smink, illetve van benne pirosítóként is használható rózsaszín, így az Oh So Special és az Essence Sun Club palettához hasonlóan akár a pirosító is nélkülözhető, ha ez a paletta van nálunk. Jó eséllyel lesz nálam belőle táskalakó vészhelyzeti esetekre. A napokban pedig érkezik majd smink is vele.

Nektek hogy tetszik, esetleg van valamilyen Avon-palettátok?

27 megjegyzés:

  1. Ugyanez van meg és én is meg vagyok vele elégedve!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt tényleg jól összerakták, és pigmentált is :-)

      Törlés
  2. Nincs.
    :D
    Egyébként, én most ráálltam az Oh So Special-re, és kész, végem... holnap megrendelem, és akkor már csak egy nekem illő pirosító kell, és meg is lesz mindenem, ami szerintem nekem elég. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért nem lepődtem meg? :-D

      Amúgy ha az Oh So Specialt megveszed, nem is feltétlenül kell külön pirosító, én a saját színeit szoktam pirosításra használni, pl. itt is:
      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=351950028214168&set=a.334337789975392.74893.111120968963743&type=1&permPage=1

      Törlés
    2. Huhúúú, most már tudom a teljes neved! :D
      Viccet félretéve, tök jó lett! :)

      Törlés
    3. Na igen, és már ujjlenyomatod is van tőlem, kezdhetek félni, ugye? :-D
      Amúgy köszi :-)

      Törlés
  3. Én még csak gyönyörködöm benne, még nem nyúltam bele (mindig ez van, ha új paletta érkezik, néhány napig csak nézegetem :-)
    Az Oh So Special összehasonlítást (no és persze a sminket) kíváncsian várom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, igyekszem vele, remélem, hamar lesz majd rá módom :-)

      Törlés
  4. Gyönyörűséges, rég nem volt a kezemben Avon katalógus de ideje lesz körbenéznem ismerősök között. Várom vele a sminket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért óvatosan ám, mert nem mindegyik paletta ilyen jó, van, amelyik csak kevésbé pigmentált, ezért is jött jól nekem a sminkelés, ahol kísérletezgethettem.

      Törlés
    2. Ja, szájfények és rúzsok terén viszont nagyon jók, meg szempillaspirálokban. Ha gondolod, írj e-mailt, ha kérdésed van, és szívesen segítek. :-)

      Törlés
  5. nagyon szépek! :)
    még nincs Avon palettám.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól nézz körül a neten, mielőtt választasz, mert pigmentáltság terén nagyon nagy a különbség köztük. :-)

      Törlés
    2. ÉRTETTEM, FŐNÖK! :PP

      Törlés
  6. annyi jó dolgot találok nálad és más bloggereknél is amire azt mondom hogy nekem ez kell!(mint ez a szemhéjpúder-épp most láttam PAncsinál is)..valószínű csődbe megyek :)
    alapjában az Avonos cuccokkal meg vagyok elégedve,sok terméket rendszeresen használok.. :)

    VálaszTörlés
  7. annyi jó dolgot találok nálad és más bloggereknél is amire azt mondom hogy nekem ez kell!(mint ez a szemhéjpúder-épp most láttam PAncsinál is)..valószínű csődbe megyek :)
    alapjában az Avonos cuccokkal meg vagyok elégedve,sok terméket rendszeresen használok.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, hogy más is szereti a termékeiket. Amúgy meg írj össze egy kívánságlistát, és közöld a családdal, hogy szülinapra, névnapra és karácsonyra onnan vásároljanak, legyenek kedvesek. :-)

      Törlés
  8. Ezek nagyon-nagyon szép színek!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég különlegesek, valahogy olyan szerényen szépek. :-)

      Törlés
  9. Nekem a színmintáidról az UD Naked paletta egy részlete ugrott be elsőre, nem az Oh So Special, pedig a Sleek van meg is van nekem. :) Nagyon jó színei vannak, örülök, hogy bemutattad, a katalógus lapjain sosem így néznek ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, majd azzal is összevetem, köszönöm az ötletet :-)

      Törlés
  10. Jajj nagyon szerettem volna régebben ezt a négyest:$ főleg a barackos szín miatt :$, de már azóta van ilyen színem:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jó kis paletta, nekem főleg az tetszik, hogy nem csillogós vagy gyöngyházas, hanem ilyen kis szerény színek :-)

      Törlés
  11. egy ilyet mindenképp be kell szereznem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mostani katalógusban is akciós, de a következőben még egy kicsit olcsóbb lesz. :-)

      Törlés
  12. Szép nagyon, hétköznapra is szuper, nem? :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.