2014. február 18., kedd

Lee Stafford tengeri sós göndörítő permet – teszt képekkel


A múltkori zsákmányos bejegyzésben már beszámoltam arról, hogy a mybeautytools.hu webáruháznak köszönhetően lehetőségem nyílt két hajra való termék tesztelésére – ezúton is köszönöm a lehetőséget és a kedves ügyintézést.

Elsőként a göndörítő permetre esett a választásom, mert egy céges összejövetelen némi hajtömeggel szerettem volna megjelenni. Nagyon érdekelt, hogy mit nyújt majd a termék, hiszen teszteltem már hasonlót a Toni & Guy igen hosszú nevű termékének „személyében”.

Nos először is el kell mondanom, hogy a leírás szerint törölközőszáraz hajon kellene eloszlatni 10 fújásnyit belőle, ám én esti hajmosás utáni reggelen használtam, és szükség volt kb. 30 permetezésnyire belőle. A hatása hasonló a másik általam használt termékéhez: kissé ragacsos lesz tőle a haj, ám valódi volument biztosít, amely még napok múltán is megvan, és a haj borzolásával tovább növelhető.

Az illata kifejezetten férfias, ami első napon zavaró, ám másnapra már megszelídül, és már nem érezhető olyan intenzíven. 

Ami pedig kiemelnék, az az, hogy kifejezetten hullámos és göndör hajra ajánlják, míg a másik terméknél ilyen nem szerepelt a leírásban, és így esetleg az egyenes hajúak is hiú reményt táplálhattak a szélfútta, strandfrizurás hatás elérése iránt.

Na, de lássuk a képeket, hiszen ott fog igazán látszódni a hatás. Első körben lássuk a simán levegőn megszáradt hajamat:



Aztán pedig a göndörödni kezdő, még a permettől nedves hajamat:



A végeredmény pedig ilyen lett:



Két nappal később pedig a fésülködés kizárásával, kizárólag borzolva még így nézett ki:


Elmondható tehát, hogy a Toni & Guy termékkel azonos szinten teljesít, és az itt láthatóhoz hasonlóan ezzel is több napig tartó hatás érhető el. Kifésüléssel ezúttal nem próbálkoztam, ugyanis ma, a negyedik napon is még vállalható borzolva a hajam, bár ma már nagyon ideje van egy kiadós hajmosásnak.

Összességében tehát tetszik a termék, és mivel átlátszó a flakonja, elmondhatom, hogy alig fogyott belőle, és így biztosan sok használatra elég lesz a mennyisége. Egyetlen problémám vele az illata, amelyet kicsit soknak éreztem az első napon, de ez ízléstől függően mások számára akár kellemes is lehet.

A termék itt megvásárolható, 2390 Ft-os áron.

Ti használtok ehhez hasonló terméket? Ha igen, melyik vált be?

18 megjegyzés:

  1. Katy,remélem nem veszed sértésnek,de szerintem az előtte képeken ezerszer szebben nézel ki..A Tony&Guy termékkel sokkal szebb hatást értél el.
    Én erről abszolút lebeszélnélek,bár a lényeg,hogy neked tetszen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy veszem sértésnek, a én hajam mindig is megosztó volt, Tamásnak pl. tetszik simán, csakúgy, mint Neked. A hatás egyébként hasonló, csak a másik termék tesztelésekor más volt a hajam eleve is, kicsit irigykedve néztem azokat a képeket. :-D Mindenesetre nekem tetszik ez a göndör hatás most is, csak az alaphajszínemben látom a változást, de remélhetőleg sikerül majd rátalálni a tökéletes választást jelentő festékre...

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a hatása :) Sajnos úgy sejtem, az én hajamon nem így mutatna :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán tudom, hogy más típusú hajon vajon mit lehet vele elérni, egyszer jó lenne tesztelni valaki egyenes haján is :-)

      Törlés
  3. Én valamiért ezt inkább nyárra tudnám elképzelni. Bár nekem jobban tetszik nélküle, de szerintem vele is jól áll neked a hajad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nekem télen-nyáron jöhet bármi, amitől egy kicsit nagyobbnak hat a hajam, de amúgy tényleg strandhatású :-) A nélküle állapottal pedig csak az a bajom, hogy már másnap semmi nyoma az előző napi tűrhető volumennek, hiába próbálkozom bármivel :-(

      Törlés
  4. Hm, jónak tűnik. Alapból hullámos a hajam, nekem eddig egy hajhab vált be, Nelly tengeri algás hajrögzítője.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, arról még nem is hallottam, hol kapható?

      Törlés
  5. És mi van ha befújjuk ezzel és kicsit rásütünk vassal? Vagy fordítva, besütjük és ráfújunk ezzel? Megérne egy próbát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Termék után nem mernék hajsütőt használni, mert ki tudja, mit tesz a magas hővel együtt, a másik megoldás viszont akár be is válhat annak, akinek amúgy nincs hullám a hajában. :-)

      Törlés
  6. Tetszik nekem ez a termék!
    Nagyon jól nézel ki, főleg göndör hajjal! ;) :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Bogi, örülök, hogy Neked is tetszik :-)

      Törlés
  7. Cuki, bodris loknijaid lettek, meggyőző termék!:)))
    A Tony&Guy az én egyenesszálú hajamba is varázsolt némi strandon száradt frizura-hatást, most még télen hanyagolom ezt a terméket, de pár óra múlva már tavasz lesz :D Szóval rövidesen végre nálam is fog tudni fogyni ez a tengeri sós termék :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom, cuki vagyok :-D Remélem, hosszabb hajjal esetleg jobban mutat majd, most növesztési projekt van, szóval remélhetőleg a nyáron már meg is láthatom, milyen úgy :-) Nem akarod megmutatni a blogodon, hogy milyen a Te hajadon a hatása?

      Törlés
  8. Szimpatikus a termék! :) Ritka,hogy ennyire természetes hatást lehessen elérni(és a smink is szép)! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hét igen, kinézetre elég természetes, bár tapintásra nem igazán, de másnapra az illattal együtt a ragacsosság is elmúlt, szóval másnap ez már egy teljesen jó kis termék :-) A smink a mostanában sokat alkalmazott, aranyszínű ékszerekhez feltett sminkem, igazából a garantált elronthatatlansága miatt szeretem :-)

      Törlés
  9. Na akkor még egyszer leírom :)
    Alapvetően nekem is hullámos hajam van, de úgy nézek ki vele mint egy spániel (tényleg). Mindig is ki akartam próbálni az ilyen hajhullámosító hajra való termékeket, és engem ez meggyőzött, mondjuk félek, hogy túl hosszú lenne a hajam hozzá.
    Neked jól áll nagyon, a smink is szuper :)

    VálaszTörlés
  10. Cuki lett! :) A sáladért meg oda vagyok! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.