2014. február 25., kedd

Sleek Garden of Eden paletta – hétköznapi arany-barna smink

A nemrégiben bemutatott Garden of Eden palettából elsőként az aranyszínű smink témájában próbálkoztam, mivel az aktuális manikűrömhöz ez illett a legjobban. Bizony, a december óta tartó aranyláznak máig nincs vége nálam, de erről majd a körmös bejegyzésekben beszámolok bővebben.



A sminkhez a Gates of Eden és a Flora nevű színt használtam fel. Utóbbi egy elméletben csillámos matt, ám az aranyszínű csillámok sminkben egyáltalán nem mutatkoznak meg, viszont tökéletes mélyítőszín a külső V-be. Alapként a Maybelline Color Tattoo On and On Bronze árnyalatát használtam. A pirosító a Pink Lemonade pirosítópaletta Pink Mint nevű árnyalata. A kontúrozáshoz pedig a megszokott Sleek Contour Kit palettát használtam, amely az egyik legrégebbi és naponta használt termékem, mégsem értem még az aljára egyik színnek sem. Szájfény: NYX Gold Pink.

Természetes fény

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Vaku

A szempillatövekben egyébként egy másik Sleek paletta matt sötétkékjét használtam. Bár a smink igazán nem bonyolult, és nem is életem legjobbja, mivel a színek elég jól látszódnak, gondoltam, megmutatom Nektek a képeket. Végül pedig egy bónuszfotó, amely a sarokban látható vendégszereplő miatt kerül fel:

Mert ő mindig, MINDENHOL ott van.

A napokban a zöld és mályvás színeket is kipróbálom majd, a tervek szerint egy kissé vadabb változatban.

Nektek hogy tetszik ez a paletta? Azonnali szerelem volt, mint nálam, vagy inkább kimaradtatok a felhajtásból, és nem tett Rátok nagy hatást?

26 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez a smink, jól állnak neked ezek az árnyalatok :) A zöldes-mályvás sminkre nagyon kíváncsi leszek :) Nekem egyébként tetszik ez a paletta, de annyira azért nem, hogy meg is rendeljem, mivel vannak ehhez hasonló színeim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-) Hát, Neked most aztán mindenféle árnyalatod van, az biztos, a 88-as paletták mellé nehéz már bármit is indokoltnak érezni, bár azért nekem sikerült meggyőznöm magam jó pár darabról :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, nem csodálom, hogy gyakran használsz barnás-bronzos árnyalatokat, mert nagyon jól áll a hajad a szemes és a bőröd színéhez is nagyon :) A zöld sminkre pedig nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem is tetszik, ha harmonizálnak rajtam a színek, a többi szín kipróbálása után pedig visszatérek majd ezekhez egy hangsúlyosabb smink erejéig :-)

      Törlés
  3. Nekem ez nem tetszik most. :( Láttam már szebb sminket tőled. Valahogy öregítenek ezek a színek szerintem és nincs is szépen elmaszatolva a széleinél. Emiatt olyan összecsapottnak tűnik az egész. Meg engem nagyon zavar az ápolatlan szemöldök is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan írd ám ide névvel a véleményed, mert nem harapok! Amúgy néha úgy érzem, hogy teljesen feleslegesen írok szöveget a képekhez, mert bizony leírtam, hogy a színek miatt került csak ki a blogra, a szemöldököm miatt pedig nem szeretnék újfent magyarázkodni :-) Legalább van szemöldököm, ami saját és nem rajzolt, és agyonretusálva sincsenek a képeim :-)

      Törlés
  4. Szerintem egy kis fekete kontúr vagy tusvonal sokat dobott volna rajta, így egy picit olyan fáradtnak tűnnek a szemeid.
    A satírozással szerintem nincs baj, de szerintem a belső szemzugodba ne vidd fel ugyanolyan magasan a festéket, mint a külső részen.
    A pirosító és a szájfény nekem nagyon tetszik, szuperül passzolnak ehhez a színvilághoz. :) A cicus pedig nagyon cukker a háttérben. :)
    Én megnéznék egy zöldes sminket is, vagy egy matt verziót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A belső szemzugban a fránya CT látszik, ami képeken mindig ezt csinálja velem, úgyhogy szerintem a belső részen majd ecsettel viszem fel, mert ujjal mindig ezt művelem. A tusvonallal meg tudod, hogy vagyok, de mint már Nikkii-nek is írtam, mindenképp visszatérek majd ezekre a színekre egy erősebb sminkben is :-) Ja, és a matt verziót is megejtem majd, jó ötlet :-)

      Törlés
  5. Nagyon szép lett a smink! Nekem nagyon tetszik a paletta, de nem rendeltem meg, mert nem használnám ki. A zöldek nekem teljesen kiesnek, így inkább az OSS-t rendeltem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, az Oh So Special az egyik legeslegszebb palettájuk, úgyhogy szerintem jól választottál :-)

      Törlés
  6. ARANY-os lett nagyon! :) A Color Tattoot én mindig ecsettel viszem fel, ezzel kap egyedül olyan fényes, fémes csillogást, ujjal nem szeretem felvinni, csak a normál szemhéjalapot. A macsekodat pedig egyszer meg fogom zabálni, jó??? :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép a smink, a barnás árnyalatok nagyon jól állnak Neked :) Kedves Névtelen, szerintem nem láttál még ápolatlan szemöldökot, de az is lehet, hogy szerinted csak a rajzolt, tetoválált, hajszálvékony szemöldök jelenti az ápoltat! A satírozással semmi probléma nincs. Nekem ez a paletta most kimaradt, bőven elégnek érzem a 252 színt a Costal Scents palettámban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát a 252 színű paletta valami csodaszép!!! Nem is csodálom, ha nem vágysz másra, és ha van elég helyed, hogy szépen kipakolhasd, nem is indokolt kisebb palettákat venni. Nálam mondjuk semmi nem állja útját az újabb termékek kipróbálásának, dehát ez is egy hobbi számomra :-)

      Törlés
  8. Nagyon jól áll neked ez a bronzos, aranyos árnyalat. De most a hajad jobban tetszik, mint a smink, az összes képen szinte csak azt figyeltem! :D Nagyon szépek ezek a hullámok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm, a göndörítő permeteket nagyon szeretem, mert előcsalogatják ezt a természetes jelleget, amely egyébként nyáron szokott csak sikerülni a Balaton vizével :-)

      Törlés
  9. Nagyon tetszik! Imádom az ilyen sminkeket. :) Illetve az aranyláz még nálam is mindig tart. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az arany nagyon kifinomult tud lenni, így nem egyszerű leszakadni róla :-)

      Törlés
  10. Olyan kis visszafogottan elegáns, nagyon tetszik :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletes színválasztás a hétköznapokra, az biztos :-)

      Törlés
  11. Imádom a barnás árnyalatokat, de engem ez a paletta hihetetlen módon hidegen hagy. A barnák lehettek volna sokkal különlegesebbek, ha már nagyban erre helyezték a hangsúlyt, de sebaj... Egyébként valóban nagyon jól állnak neked ezek a színek és az a sötétkék a szempillatövekre zseniális ötlet volt szerintem, talán kicsit még erősebb is lehetett volna! :) Nagyon várom a zöldes meg a mályvás sminkeket is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam telibe találtak ezek az árnyalatok, de tény, hogy egy igazán sötét szín, akár barnás is, elfért volna még benne. A kék vonal pedig a farmer miatt ötlött fel bennem, na meg mert a Monaco színeit mindig szívesen látom sminkben. Igyekszem a zöldes sminket is mielőbb hozni majd :-)

      Törlés
  12. Nagyon szép lett a sminked, és jól is áll Neked. A szemöldököd is nagyon szép formájú, úgyhogy nekem tetszik, az enyém is hasonló. :) Máskor is látnék Tőled ilyesmi sminket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a természet ilyenre alkotta, és azért remélem, Neki van sejtése arról, hogy kinek mi áll jól :-D A sminkhez hasonló pedig várható hamarosan :-)

      Törlés
  13. Nézem a szemöldöködet, de én semmi ápolatlanságot nem látok rajta.:-O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök, mert már kicsit paranoid vagyok a beszólogatások miatt. Köszönöm a megerősítést :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.