2014. március 7., péntek

Gardróbmustra Marcsitól – egy szuper kezdeményezés


Még kb. két hete érkezett Marcsitól egy szuper kis felkérés, amelynek keretében egymás gardróbjába kukkanthatunk bele. Nagyon megörültem neki, ám időm – a tervezettek ellenére – csak mostanra termett az alapos átgondolásra, hogy mely ruhadarabok is szerepeljenek benne.

A szabályok a következők:

1. A kérdéseket a megadott .png formátumban kell beilleszteni a bejegyzésbe a szokásos módon, a „Kép beszúrása” funkcióval.
2. Válaszolj a kérdésekre szöveg és fénykép formájában. 
3. A bejegyzés aljára linkeld be azokat, akiknek kíváncsi vagy a ruháira. 
4. Emailben értesítsd a kiválasztott személyeket, és küldd el nekik a kérdések képeit (.png formátumban vannak, egyszerűen csak csatold, ahogy a fényképeket kell) a feladatleírással és a Gardrób Mustra logóval együtt.
5. A bejegyzésnek így kell kinéznie a gyakorlatban: GM logó, feladatleírás, kérdés-kép, alatta szöveg, majd kép a ruhákról.



 Ezt a felsőrészt még kb. 10 évvel ezelőtt vásároltam, és azóta is töretlen a sikere nálam. Piros pöttyös, tehát ez az igazi, ráadásul ideális a kivágása, ha nem akarok túl kihívó lenni, és még a hátul hosszított, amúgy pedig enyhén karcsúsított fazon is mellette szól. Örök kedvencem, amely télen-nyáron rendszeresen előkerül.



Erre a darabra a Cosmos City-ben találtam rá, és 1990 Ft-ba került. Fehérben is velem jött, mert mind a fazon ideális a számomra, mind a minta kihagyhatatlanná teszi. Ja, és ráadásul még kicsit csipkés is (nem az egész háta, csak kb. a lapockák felső széléig ér). Volt még pasztellsárga és púderrózsaszín színben is, úgyhogy ha tetszik, csak a szín nem a Ti világotok, van esély, hogy számotokra is van megfelelő színben.



Nos, itt igazán bajban voltam, ugyanis kék színben rengeteg ruhám van, ám végül ide is egy felsőrészt választottam. Szuper a fazonja, édes kis részletek található rajta, a kedvenc rajzfilmem figurái vannak rajta, és még a szöveg is eszméletlen jó rajta.



Nagyon ritkán hordok bármit is alváshoz, ám ha fázós az éjszaka, felkerül rám egy kinyúlt zokni, valamint egy szintén vagy kinyúlt, vagy direkt erre a célra vásárolt, túlméretezett pamutfelső is. Ha pedig vonzó szeretnék maradni aznap este a párom számára, akkor lefekvés előtt forró fürdőt veszek, így nincs szükség semmilyen melegítő tulajdonságú ruhadarabra, és jöhetnek a szexi darabok.



Igazából Tamásnak nincs konkrét kedvence, de szereti, ha nőiesen öltözködöm, így a farmerszoknya csini cipellővel és egy előnyös tulajdonságaimat kiemelő felsőrésszel mindig kiváló választás szerinte.



Még karácsonyra kaptam keresztanyámtól ezt a cuki szívecskés sálat, amely mind a télikabátomhoz, mind a tavaszihoz illik, ezért sokat fogom még hordani egészen nyárig, amikor már túl meleg lesz a színe miatt. Az anyaga ugyanis szerencsére kellemes és könnyed, úgyhogy tavaszinak még ideális lesz majd.



Itt sajnos (vagy szerencsére?) nem tudok semmit mutatni, ugyanis a nem tetsző darabokat kiselejteztem már, így szerencsére csupa kedvenc darab lapul a szekrényemben.

Az általam jelölt személyek a következők lesznek:

Eleni, az Azrail blog írója

Reni, az NJoytheStyle blog írója

Korinna, a Look Fancy! blog írója

PAncsi, a PAncsi Pipereasztala blog írója

Hajrá, Csajok, Mustrára fel! :-)

18 megjegyzés:

  1. A Tom és Jerry-s felsőd nagyon nagyon tetszik O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mennyire jó? Annak idején úgy éreztem, ezt nem lehet otthagyni. Ha jól rémlik, a C&A tiniosztályán vettem :-)

      Törlés
  2. Az a cicás felső nagyon tetszik! :-)
    Azt hiszem körülnézek felénk, hátha találok egyet!
    Köszönöm a felkérést, már el is kezdtem az adatgyűjtést :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mennyire kihagyhatatlan egy macskás nő számára? :-D Várom a bejegyzésed :-)

      Törlés
  3. Megértem miért ez a kedvenc kék felsőd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek szerint nem csak számomra volt meghatározó ez a rajzfilmsorozat :-)

      Törlés
  4. Ó, az a macskás póló! :D És milyen igaz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is el tudnám képzelni, biztosan szuper outfiteket állítanál össze vele! Amúgy sajnos türkizkékben másik mintával volt csak (pillangós), pedig biztosan azt hoztam volna el, ha létezik cicásban :-)

      Törlés
  5. Engem is meghívtak erre a játékra, és habár kissé fejtörős dolog lesz ruhákat válogatni hozzá, de már izgatottan várom :) Amúgy az a farmerszoknya nagyon dög lehet rajtad :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam, és már alig várom, hogy megmutogasd az általad választott darabokat :-) A farmerszoknya pedig 2500 Ft volt a Cosmos City-ben még az ősszel, és úgy éreztem, hogy ennyiért kihagyhatatlan :-)

      Törlés
  6. De drága vagy, köszönöm szépen a felkérést! Belevetem magam a gardróbszekrényembe, ha pár napig nem jelentkeznék, ott megtaláltok :D
    A Tom&Jerry-s top imádnivaló, de a Te posztod hatására pedig fel kell keresnem egy Cosmos City-t... :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, mekkora gardróbod van??? Szívesen elnézelődnék ott, az biztos :-) Remélem, a Cosmos City-ben találsz még ilyen cicás felsőt, Rajtad több színt is el tudok belőle képzelni :-)

      Törlés
  7. A cicás meg a Tom & Jerry-s pólód KELL. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így éreztem, amikor megláttam őket :-D

      Törlés
  8. Köszönöm, hogy csatlakoztál a Gardrób Mustrához!:)
    Én is a cicás pólókért vagyok oda. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm a meghívást! Nagyon jó kis dolog ez, és várom, mások miket mutatnak meg a szekrényükből :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.