2014. december 27., szombat

Avon homoklakkok „csillogó körömlakk” álnéven – színminták és vélemény


Ma eredetileg a személyes videómat szerettem volna közzétenni, viszont eléggé hosszúra sikeredett, így még jó időbe fog telni a feltöltése, úgyhogy végül csak holnap délelőtt láthatjátok majd a Youtube-csatornámon. Viszont van itt néhány fotó az Avon újdonságairól, amelyek talán Titeket is érdekelhetnek, ugyanis náluk is megjelentek a homokhatású lakkok, még ha a katalógusban még véletlenül sem jelenik meg a „homok” szó. A mostani katalógus 82-83. oldalán találhatjátok meg őket, és más körömlakkok rendelése esetén 599 Ft-os áron tudtok hozzájuk jutni.



A leírás szerint az ünnepi időszak legdivatosabb színeiben kaphatóak, de ha erre törekedtek, akkor kihagyhatták volna a két hasonló piros egyikét, és egy szép fenyőzöld jobb választás lett volna helyette, ahogy a két pasztelles szín egyike helyett is jöhetett volna egy hófehér inkább. Szerintem. Ettől függetlenül nem rosszak a színek, és már egy rétegben egészen jól fednek, de a körömmargarétán szükség volt a másodikra is a tökéletes fedéshez.

Kihasználtam a napsütést, és igyekeztem minden lehetséges fényviszonyban megmutatni a lakkokat. A lakkok balról jobbra név szerint: Teal Glitter, Black Sequins, Polished Plum, Radiant Rose, Cherry Dazzler, Silver Crystals, Crystalized Pink.


Napsütés

Napsütés alacsonyabb ISO-beállítással

Napsütés+vaku

Természetes fény

Vaku

Még egy napfényes fotó, más szögből

Igazából a két jobb szélsőnél a Rimmel lakkjai jutnak eszembe, így jó választást jelenthetnek azoknak, akik annak idején lemaradtak róluk, a kedvenceim viszont az alaplakk színétől eltérő csillámokat is tartalmazó lakkok lettek: a Teal Glitter, a Polished Plum és a Radiant Rose, de az lenne az igazán szép, ha a két jobb szélsőhöz hasonlóan lennének bennük nagyobb csillámok is.

Összességében tetszik a dolog, és örülnék, ha folytatná a homoklakkok gyártását az Avon, hiszen viszonylag jó áron kaphatóak náluk, és 12 ml-t kapunk a pénzünkért.

Nektek hogy tetszenek? Megvan már valamelyik, netán terveztek lecsapni néhányra közülük?

43 megjegyzés:

  1. Nagyon szépnek ezek a lakkok. Az üvegük is különleges.A Polished Plum nekem is nagyon tetszik!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, elég szépek, az üveget pedig kezdem megszokni, bár elsőre eléggé idegenkedtem tőlük :-)

      Törlés
  2. Még nem próbáltam ki azt a példányt, amit tőled kaptam, de már alig várom, mert a minták nagyon meggyőzőek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Te lakkod nem homoklakk, hanem tényleg csak csillogós, viszont a legszebb árnyalat szerintem :-)

      Törlés
  3. Bizony, a jobb szélső a Rimmel Space Dust Aurora lakkjára hajaz erőteljesen :)
    Talán a teal érdekelne, de félek, hogy tartósság szempontjából hamar kivégezném :-/ (AVON lakkok nálam fél-1 nap alatt lepattognak félig)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor jól tippeltem :-) Fogom őket tesztelni tartósság szempontjából, most, hogy már reprezentatív példa vagyok a természetes körmökre, és akkor majd jól beszámolok erről is :-)

      Törlés
  4. Szépek nagyon, de láttunk már hasonló színeket más márkáknál, igaz drágábban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az áruk talán a legmeggyőzőbb, de a tartósságukra is kíváncsi leszek :-)

      Törlés
  5. A Radiant rose-on kívül mindegyik tetszik, igazán szépségesre sikerültek ezek a lakkok :) Főleg a teal az, ami szívdobogtatós :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bár azt pont eléggé nyári lakknak gondolom, de az Avon elég sokszor furán időzít :-)

      Törlés
  6. Én háromra csaptam le: Teal Glitter, Polished Plum és a Silver Crystals. Tényleg nagyon jó minőségűek, s ilyen akcióban verhetetlen áron jutottam hozzá, bár egy-két élénkebb színt szívesen látnék (igazi lila, zöld stb) még a választékban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem lenne sikere az élénkebb színeknek is, és jó lenne, ha folytatná ezt a vonalat az Avon, de van egy olyan gyanúm, hogy téli lakkoknak szánták őket, és meg fognak szűnni :-( Mondjuk ne legyen igazam :-) Amúgy három kedvencemből kettő közös Veled, és én is a zöldet hiányolom :-D

      Törlés
  7. Nekem a fekete es a szurke van meg de meg nem volt lehetosegem kiprobalni oket...viszont nagyon szepek a kepeken! :)

    Ekezetek miatt bocsi, a kis x8-on nehez irni...:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond, én sem szoktam ékezetekkel bíbelődni telefonon és táblagépen :-) Szerintem próbáld ki őket mielőbb, mert mindkettő jó kis téli szín :-)

      Törlés
  8. A Teal Glitter lakk nagyon érdekesnek tűnik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is a kedvencek közé került, már csak akkor lenne még jobb, ha lennének benne nagyobb csillámok is, de nem lehet minden tökéletes :-)

      Törlés
  9. Hát őszintén, nekem ezek most nem jönnek be. Hiányzik belőlük a kraft, valahogy olyan élettelenek, komorak és fakóak ezek a színek. Ha nagyon választanom kellene, talán még az utolsó, Crystalized Pink árnyalat jöhetne haza.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon is megvan a kraft némelyikben, csak a blogger annyira lebutítja a videókat, hogy nem volt értelme kitennem, amit készítettem róluk. Majd megmutatom valamelyiket fedőlakkal is, mert képeken valószínűleg úgy érvényesülnének inkább :-)

      Törlés
    2. Kíváncsian várom, mert neked elhiszem hogy szépek, csak a képeken valahogy nem jön át :(

      Törlés
  10. Szia! Ez a decemberi katalógusban van/volt? Mert a januáriban már 849 Ft-os áron hirdetik... :( Nem tudod a decemberiből meddig lehet 599 Ft-ért rendelni? Nagyon köszönöm előre is! Zita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, a decemberiben van ennyiért, HA más terméket is vásárolsz a katalógus adott oldalairól. Alább meg tudod nézni a katalógust, és december 30-áig lehet belőle rendelni:

      http://www.avon.hu/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201413

      Törlés
    2. Köszönöm szépen! Nagyon vártam a választ!

      Törlés
  11. A zöldeskék, a lilás és a jobb oldali két szélső nagyon szépséges. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom, a zöldeskék sokak kedvence lett, szerintem is jól eltalált lakkocska :-)

      Törlés
  12. Nagyon jók! A két szélső tényleg megtévesztésig hasonlít a Rimmel Space Dust Aurora és Moon Walker lakkokra, nagyon jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jól gondoltam, hogy azokra hajaznak :-) Nekem mondjuk nem jöttek be annyira annak idején, de tudom, hogy sokan bánták, hogy lecsúsztak róluk, így ők most lecsaphatnak az Avon hasonmásokra :-)

      Törlés
  13. Képzeld, mostanában nem és nem jönnek be a homoklakkok :( A régi kedvenceim se :( Talán ez is csak egy időszak és újra szeretni fogom őket?...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem lesz még olyan, hogy tetszeni fognak, pl. igazán napfényes időben, amikor meg tudják mutatni, mennyire szépen csillogóak :-)

      Törlés
  14. Először csak óvatosan rendeltem, ezért csak balról a második van meg nekem, de annak ellenére,hogy homok lakk, nagyon tetszik. Sőt! Fedőlakk nélkül használtam :) (Nekem mániám a "homokra" is fedőlakkot kenni) Annyira bevált, hogy még néhány árnyalat gazdája leszek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is mániám rájuk fedőlakkot tenni, és lehet, hogy itt sem ártott volna fedőlakkos mintákat is mutatnom, úgyhogy lehet, hogy majd még pótolom :-) Örülök, hogy bevált Neked a megrendelt lakk, bár én általában véve elégedett szoktam lenni az Avon lakkokkal :-)

      Törlés
  15. Csodásak! Kár, hogy ritkán jutok Avon katalógushoz, sok esélyem nincs, hogy lecsapjak egyre. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ez tényleg kár, mert néhány lakkjukat érdemes beszerezni :-) Elvileg a honlapon lehet érdeklődni, hogy ki a legközelebbi tanácsadónő, hátha sikerülne ráakadni egy megbízható és rendszeres személyre, akitől tudnál rendelni :-)

      Törlés
    2. Nekem a régi lakhelyemen volt tanácsadónőm, 20 km-re lakott, őrület. A mostani meg rokon, kb. 10 km-re, biztos megsértődne, ha nem tőle rendelnék, viszont problémás az átvétel, én menjek érte. Pedig biztos többször elcsábulnék, de így nem fenyeget a veszély.

      Törlés
  16. Nem süti ki a szemem a csillogás. Ezek olyan szolidak. Bár élőben biztos jobb a helyzet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, élőben sokkal jobb a helyzet, na meg fedőlakkal a színük is jobban előjön, de anélkül nehéz képen visszaadni a szépségüket :-)

      Törlés
  17. Óh le vagyok maradva Avon téren. :D A három középső bejövős. :3 A jobb oldali kettő tényleg hasonló a Rimmelekhez. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eléggé újnak számítanak, így csak egy kicsit vagy lemaradva. Ha beszerzed valamelyiket, remélem, manikűrt is hamar láthatunk majd vele :-)

      Törlés
  18. Azt a mindenit! Nem is tudtam, hogy ők is gyártanak már homoklakkokat, de mindenesetre örülök neki, mert nálam ezek a lakkok a nagy kedvencek. :) Mondjuk egy fenyőzöld lakknak én is jobban örültem volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk ideje volt, de ők mindig nagyon le vannak maradva a trendekkel. Mondjuk jobb későn, mint soha, de jó lenne, ha most már legalább folytatnák a dolgot :-)

      Törlés
  19. Na azt hiszem mindet beszerzem apránként, főleg, mert az előző katalógusban is szemeztem már velük. :)

    VálaszTörlés
  20. Láttam pár napja élőben a feketét. Nos kell az összes. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.