2014. december 9., kedd

Novemberi elfogyott termékek, 2014 – videó

Nemsokára a kedvenceimről szóló videót is feltöltöm majd, de előbb lássuk, hogy mik fogytak el nálam novemberben.



Link: 
https://www.youtube.com/Novemberi elfogyott termékek, 2014

MeMeMe korrektor, 2690 Ft:
http://www.makeuplaza.com/hu/products/1021/1112/mememe-flawless-concealer-szem-alatti-karikakat-sotetebb-foltokat-elkendozo-korrektor-mely-megvilagitja-a-bort-es-sugarzo-tekintetet-biztosit

Nálatok mik fogytak el novemberben, és mit vásároltok meg újra közülük?

10 megjegyzés:

  1. Jó sok fürdőtermék :) Ebből egyet sem próbáltam meg, de a Ziaja narancsos tusiját tuti kipróbálom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, így van ez, ha az ember sok dolgot használ egyszerre: egyszerre fogynak el :-D A Ziaja narancsos kihagyhatatlan, szerintem szeretni fogod :-)

      Törlés
  2. (rossz a link :) )

    VálaszTörlés
  3. Milyen jó annak, akit még egyesek (khm) nem fertőztek meg teljesen TBS-sel :D :D Csak TBS tusi van a fürdőmben jelenleg. (Epres, Csokis- vajon kitőőől? Sheás- vajon kitőőőől?) :D És almás meg epres body polish. Nagyon megszerettem a body polishokat, de nem érik meg az árukat. A tusik viszont szerintem igen :) (Ja, és a parfüm is magába szippantott, az almás, de a klasszikus első mexx női illat nekem is nagy kedvencem mai napig :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mire célzol az 'egyesek' kifejezéssel :-D Amúgy nem igazán értem, hogy a tusfürdőkhöz képest miért annyival drágábbak a tubusos radírozóik. A tégelyeseket értem, mert azok tényleg szuperek, de a tubusos fajta semmi extrát nem nyújt azért az árért... Az almás cuccaikat pedig meg fogom szagolni, mert ha tetszik, én is beszerzek egy tusfürdőt belőle :-)

      Törlés
  4. Szia Kati!

    Azt szeretném megkérdezni, hogy a Mememe Flawless Concealer melyik árnyalatát használtad? A porcelaine vagy a beige? Nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem és Neked olyasmi bőrárnyalatod van, mint nekem. Köszi előre is!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Visszanéztem a rendelésemet az e-mailfiókomban, és a Beige árnyalat volt az enyém. Ez is nagyon világos szín volt, úgyhogy még a legfehérebb időszakomban is stimmelt a bőrtípusomhoz :-)

      Törlés
    2. Tényleg? Pedig a neten olyan sötétnek tűnt a beige. De akkor nekem is jó lesz! Köszi a gyors választ!:)

      Törlés
    3. Nincs mit, és remélem, hogy Neked is be fog válni! :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.