2014. december 8., hétfő

Nyereményjáték a páros kulcstartóért – eredményhirdetés és szolgálati közlemény

Nagyon izgultam és kíváncsi voltam, hogy hányan jelentkeznek majd erre a játékra, és hogy vajon a nyertes maga szeretne-e alkotni, vagy megkér, hogy én fessem ki a kulcstartót. Szóval ismét egy olyan sorsolás következik, amellyel kapcsolatban talán jobban izgultam, mint a jelentkezők...


A nyeremény tehát a továbbra is kedvenc páros kulcstartó, amellyel még mindig nincs elkésve az sem, aki ajándékba szeretné megrendelni valakinek. Összesen 17-en jelentkeztek érte, akik közül a random.org a következő személyt sorsolta ki nyertesként:

a 14-es számú jelentkező, Julcsi

Gratulálok, a nyeremény felajánlását pedig ismét köszönöm a kreativajandek.hu áruháznak :-)

Emellett pedig jelezni szeretném, hogy egyrészt ma és holnap már bejegyzéssel is jelentkezem, másrészt a további nyereményjátékok viszonylag rövid határidővel és átfedéssel zajlanak majd annak érdekében, hogy mindegyik nyeremény lehetőleg még karácsony előtt a nyertesnél landolhasson postai segítséggel, úgyhogy hangolódjatok a blog frekvenciájára, mert a napokban ismét frekventált bejegyzésekkel jelentkezem. (Annyira jó a humorom, de tényleg. :-D)

Ti hogy vagytok manapság? :-)

12 megjegyzés:

  1. Oh, na majd legközelebb :)!
    Gratula a nyertesnek!

    VálaszTörlés
  2. Oh, szerintem elfelejtettem jelentkezni. :( Kell nekem ennyit dolgozni. :'D Na sebaj. :) Gratulálok a nyertesnek. :)

    VálaszTörlés
  3. Juj nagyon szuper! Köszönöm szépen!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ennyire örülsz neki :-)

      Törlés
  4. Gratulálok. :)
    Kérdésedre válaszolva: végre lement a nyelvvizsga, kicsit megkönnyebbültem. :) Hamarosan visszaáll minden a helyére, csak egy kiadós alvás hiányzik, de az nagyon!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, tényleg sikerül kipihenned magad, és hogy jól sikerült a nyelvvizsga is. Milyen nyelvből voltál egyébként, és milyen fokon? :-)

      Törlés
  5. Gratukálok a nyertesnek! :)
    (azt hiszem erre én is elfelejtettem jelentkezni, sebaj, majd a következőkre - jobban figyelek a héten :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon kedvesek vagytok, Lányok! A jelentkezés pedig csak pár perc, inkább ne halogassátok, hanem írjatok azonnal, nehogy lemaradjatok :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.