2016. március 28., hétfő

F.U.N. Lacquer Treasure Me Tulips – az Eyre hugicája

Szombaton egy olyan F.U.N. lakkot mutattam meg Nektek, amely kiakasztott, nem is kicsit, ugyanis a promóképeknek köze nem volt a valósághoz. Ma szerencsére más a helyzet, mert a Treasure Me Tulips nevűnek csak a tónusa más egy kicsit, sok mindenben viszont szerencsére a reklámfotóknak megfelelő. És hogy miért nevezem a Picture Polish Eyre hugicájának? Mindjárt mondom, csak előbb lássuk a képeket.

Két rétegben láthatjátok mindenhol, és napfény hiányában kétféle ISO-beállítású természetes fényben és vakuval tudom megmutatni Nektek. Az ecsetvonások élőben egyáltalán fel sem tűntek, csak most, a képeken váltak nyilvánvalóvá a számomra.







No szóval a viselése rendkívül hasonló érzetű, mint a Picture Polish Eyre-é: metálos, tényleg csak enyhe mértékben duokróm lakk, emellett pedig jól meg van pakolva közepes méretű holocsillámokkal. Tisztára, mint az Eyre. Azonban míg az kék, tehát fiús lakk, hiába kapta Jane-ről a nevét, a Treasure Me Tulips fukszia és lila közötti, valóban csajos darab. Tehát aki szerette az Eyre-t viselni, az a TMT-t is szeretni fogja 






A fedése egyébként rendkívül jó, hiszen két rétegben is tökéletes pigmentáltságot biztosít, alap- és fedőlakkal pedig simán bírta a nálam szokásos 6-7 tesztnapot, pattogzás és kopás nélkül. A színe nagyon bejött, és illett a tavaszi ruhatáramhoz, ugyanakkor a promóképekhez képest sokkal kevésbé duokróm hatású és pöttynyit melegebb árnyalatú. Persze van benne hidegség is, de vannak melegebb arcai is, és ezeket sem rejtegeti. Talán épp ezért is állna jól szerintem sokaknak, hiszen az én hideg árnyalatú, rózsaszínes bőrömmel is jól mutat, de a melegebb jegyeknek és a holocsillámoknak köszönhetően szerintem a sárgás tónus és a sötétebb árnyalatok mellett is csodásan nézne ki.

Egyértelműen ajánlom tehát ezt a lakkot, mert mind a minősége, mind a színe csodás, valahol pont a Nailland honlapján látható kétféle felvétel közötti, se nem hideg, se nem meleg, vagyis inkább hideg is és meleg is egyszerre. Ide kattintva juthattok el hozzá a webshopban, ha megtetszett.

Titeket levett a lábatokról valamelyik tavaszi kollekciós lakk?

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a szín, de én ilyesmit csak ősszel és télen hordok. De rajtad csodásan mutat. :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás színe van, felírtam magamnak, hátha hozzá tudok jutni kedvezményesebb áron valahol. :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lakk, de nekem az Eyre jobban tetszik. A fiús lakkon felröhögtem :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.