2016. november 30., szerda

Rossmann-minizsákmány – ünnepekre hangolódva

Ahogyan az Avon-zsákmányos bejegyzésben már említettem, jelenleg a videózás sajnos kizárt, de bizakodó vagyok, már alakul a helyzet, és remélhetőleg hamarosan ismét teljesen egészségesen folytathatom majd az audiovizuális tartalmak gyártását. Viszont addig sem szerettem volna Titeket bejegyzések nélkül hagyni, így a drogériás szerzeményeket is írásos formában mutatom be Nektek. Ebben a bejegyzésben egy minizsákmányt mutatok meg, hiszen hiába mini, attól még ötleteket nyújthat a számotokra, és van rá esély, hogy valamelyik eleme a Ti érdeklődéseteket is felkelti.

Elsőként egy highlighterpalettát helyeztem a kosaramba, miután jól átnéztem, hogy nem nyúlt-e bele senki. Volt rajta leragasztás, de sajnos a legtöbb darab esetében ezt felkapargatták a nézelődők, és jól bele is nyúlkáltak a festékekbe. Szerencsére azért sikerült egy érintetlen darabot találnom, így lehetőségem lesz a The Balm Luminizer palettával való összevetésre. Innen is köszönöm a tippet a blog egyik kedves, Nicole nevű Instagram-követőjének. (Ára: 1599 Ft.)





Bögretúltengés áll fenn nálunk, mégsem tudtam ellenállni ennek a csodás részletességű. pingvines bögrének. Eszméletlen, hogy a minta még a fülön is végigfut, és ilyet igencsak ritkán látni. Volt még Mikulásos és szarvasos is, de cukiságban messze elmaradtak ettől. (Ára: 649 Ft/db.)



A következő darab Muffin miatt vált szükségessé, ugyanis a meglévő sapkámról alaposan eltávolította a bojtot. Nálunk szokás, hogy Mikulás napján ilyen sapkában járkálunk, így beszereztem a pótpéldányt. Nem létszükséglet, de jópofa, az bizonyos, és meglepően puha az anyaga. (Ára: 599 Ft.)


Az utolsó tétel sokak szerint felesleges, ugyanakkor megnyugtat a tudat, hogy nagy tételben gyártják és árusítják, így valószínűleg sok más ember is fontosnak tartja: a szezonális wc-papírok léte engem jókedvre derít, és idén is beszereztem a Rossmann hagyományos, vaníliás illatú, szarvasos-pingvines papírját. (Ára: 799 Ft.)





Ennyi tehát a minizsákmány, de nemsokára jelentkezem egy másik drogériás bevásárlásommal is. Ti beszereztétek az itt bemutatott termékek valamelyikét? Milyen szezonális árukat szoktatok megvásárolni az ünnepekre készülődvén?

8 megjegyzés:

  1. De cuki ez a WC-papír! :) A Lovely triót én is láttam az üzletben, de nem mertem megvenni, kíváncsi leszek a véleményedre!
    Nem szoktamam nagyon ünnepi kiegészítőket vásárolni, a meglévőket vesszük elő ilyenkor, illetve sűrűbben gyújtok gyertyát, de semmi extra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A trió nekem egyelőre szimpatikus, de még próbálgatom a színeket, hogy a szokásos módon megalapozott leírást tudjak adni róluk. :-)

      A kiegészítők terén nekem sem nagyon lenne már szükségem semmire, de azért el-elcsábulok... A gyertyagyújtás viszont nálam is még sűrűbb a szokásosnál ilyenkor. El is kél a láng melegsége a kinti hideg mellett... Azt ki nem állhatom...

      Törlés
  2. Egyik reggel munka előtt volt még időm, beszaladtam a Rossmannba és pont ott volt velem szemben ez a pingvines bögre. Meg se néztem az árát sem, gondolkozás nélkül dobtam bele a kosaramba, de aztán elgondolkoztam, hogy vegyek-e még egy szarvasosat is, de végül nem vettem. (de azért azóta kb 4 bögrét vettem már... :D) Egyik kedvenc bögrém lett, jó a kialakítása és a többihez képest szerintem nagy is.
    A wc papír is cuki, nekem papírtörlőm van ilyen, sőtt a boltvezetőnk konkrétan felvásárolta a készletet, hogy karácsonyra milyen jó lesz majd, egyébként az összes vendég dicséri. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajha, akkor Te még nálam is nagyon bögrevásárló vagy :-D Tényleg egészen jó méretű és fülalakú bögre, én is nagyon szeretem, és lehet, hogy valamilyen recept kapcsán még szerepelni fog a blogon. :-) A papírtörlőt pedig megnézem magamnak, mert nem is tudtam, hogy abból is van szezonális. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet :-)

      Törlés
  3. (Rossmann sincs nálunk...) Én is bögrehalmozó vagyok, Anyuék itt voltak hétvégén, téli nagytakarítottunk és a konyhában csak kapkodtam a fejem, hogy jéé, ilyenem is van :-) :-) Mielőbbi gyógyulást kívánok, egyre kevesebb youtube videó van, amire szívesen kattintok, de téged mindig nézlek/hallgatlak és Dalma is szereti a videóid :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ez nem hangzik jól, nehéz lehet a sok szuper saját márkás termék nélkül. :-( A bögrehalmozás pedig nagyon durva, de remélhetőleg most lesz alkalmam új gazdát keresni néhánynak, ha végre rászánom magam a szanálásra...

      A videókkal igyekszem majd, de egyelőre akadályoz az átrendezés és festés miatti dobozhalmaz. Mondjuk lehet, hogy ha időm engedi, odébbpakolom őket, hogy végre rögzíthessek valamit, mert így pl. az elfogyott termékek flakonjai is csak foglalják a helyet. :-D

      Dalmát puszilom <3

      Törlés
  4. Ó ez a bögre nagyon cuki! Meg is nézem a mi Rossmannunkban, hogy van-e még :)
    (no nem mintha nálunk bögrehiány lenne...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, általában mindenkinél inkább bögretúltengés van, de ez a pingvines valahogy felülírja az észérveket. :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.