2017. augusztus 15., kedd

Nyereményjáték – „Karnevál” csomag

Tegnap lezárult az előző kör, ezért ma érkezem is a második játékkal, amelynek keretében az alábbi csomagra pályázhattok:


Megtalálható benne sok-sok kedvencem, például a valóban hűsítő mentás Stenders szappan, az epres Avon bőrradír, a szintén Avon szempilla-göndörítő, a Yankee Candle Orange Splash gyertya, az Avon Glow pirosító és rúzs kettőse, a Macadamia NoTangle bontófésű, a szuper tupírozófésű természetes sörtékkel, a Bomb Cosmetics fürdősüti, Az Avon ecsetek és hajolaj, és még sok egyéb csemege.

Alább pedig a feltételek:

1. Légy a blog nyilvános követője. A feliratkozáshoz kattints a jobb oldali sávban látható „Follow” (Követés vagy Rendszeres olvasás) gombra. Mutatom a képernyőképet, hogy melyik részről is van szó:

2. Írj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre „Karnevál” tárggyal, és írd meg benne, hogy milyen néven követed a blogot. Pluszesélyt jelent, ha Instagramon is követed a blog fiókját. Ez esetben az Instagram-felhasználóneved is írd meg az e-mailben.

3. Írd meg az e-mailben, hogy mikor mutattam be a blogon a Macadamia NoTangle fésűt, és mely egyéb termékekkel hasonlítottam össze. (A jobb oldali sávban keresőfunkciót is találsz.)

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 20. éjfél.
A nyereményt magyarországi postacímre áll módomban elküldeni.

3 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.