2012. április 8., vasárnap

A Naked és a Bathing Beauty találkozása

A körmömhöz illó sminkre vágytam, ezért rózsaszínes beütésű szemfestéket vittem fel, aztán, mivel volt időm kicsit játszadozni, komolyabbra vettem vele a figurát. Három verzió született, a harmadik lett az emberek közé menős verzió.


Első verzió

Első verzió közeli képe, vakuval

A smink lényege:
a szemhéj egészére felvittem a Naked paletta Sin színét, aztán a mélyítővonalban Toasteddal árnyaltam, majd a külső V-ben és a mélyítővonalban a Huste-lal dolgoztam. Mivel nem találtam eléggé rószaszínnek a hatást, a  szemhéj írisz fölötti részére a Bathing Beauty rózsaszín színe került. Barna szempillaspirált dobtam még fel, és kész is volt a tökéletes, szerény hétköznapi smink. Az arcra az Oriflame Peach Me Perfect arcfénye, az orcákra pedig a Sleek Pixie Pink árnyalata került. Szájfényt használtam csak, Bourjois Eau de Gloss, brun pétillant színben.

Második verzió

Második verzió közeli képe, vakuval

A második verzió lényege:
A szempillák vonalába felül és alul, valamint a vízvonalra is az Avon superSHOCK gél állagú szemceruzája került, valamint felkentem még egy réteg szempillaspirált. Az arcon csak a pirosítón módosítottam, Sleek Pomegranate-et használtam, rúzsnak pedig az Oriflame 3 az 1-ben rúzsát használtam, Striking Plum árnyalatban. Így estivé tettem a sminket, viszont túl soknak találtam családi programra, ezért módosítottam rajta még egyszer.

Harmadik verzió

Az alsó szempillák alól sminklemosóba mártott vattapálcikával kicsit lejjebb vettem a szemceruza „hangerejét”, és a rúzst egy szerényebbre, az Avon színmegújító hidratáló rúzsának Soft Pink árnyalatára cseréltem. Minden más maradt, és megszavaztam véglegesnek, mert így már kellően hangsúlyos volt a szemem, a smink egésze mégis viszonylag szerény volt.

2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.