2012. április 4., szerda

Real Techniques ecsetek rendelése a www.victoriahealth.com-ról

Evelin (akinek egyébként szuper blogja is van) érdeklődött, hogyan zajlik a címben említett oldalon a rendelés, hiszen említettem az ecsetekről szóló bejegyzésemben, hogy több termék rendelése esetén már megéri a www.victoriahealth.com oldalról beszerezni mindent. Mivel összeszedegettem, mi hogyan működik, és mást is érdekelhet ugyanez, gondoltam, megosztom itt is a tudnivalókat.
Az árak fontban vannak megadva, az árfolyamot mindig
ezen az oldalon ellenőrzöm, az adás és a vétel ára közöttre tippelek, és általában bejön, 200-300 Ft eltérés volt eddig a legtöbb a végösszegben a saját számításaimhoz képest.
Egyébként most elég magas, pár napja 10-15 forinttal jobban járhattunk volna fontonként, érdemes tehát figyelni, és viszonylag alacsony árfolyam napján rendelni, bár esetemben ez nem jött be, hiszen a többféle terméket először begyűjtötték nekem, ami egy hetet vett igénybe, és csak akkor vonták le a rendelés összegét a számlámról, amikor már minden egyben volt. Az eltérés szerencsére így sem volt számottevő, sőt, 300 Ft-tal kevesebb lett a tippemhez képest.
A szállítás díja £7.95, megéri tehát összeállni, és közösen feladni rendelést, az ecsetek ára változó, a készleteket egyenként £20.99 áron vehetjük meg, a különálló ecsetek 9-11 fontért elérhetők. Megjegyezném egyébként, hogy ahhoz képest, hogy Samantha Chapman, akinek a nevével fémjelzik a készletet, brit, mégis sokkal drágábban lehet Európában hozzájutni, mint az Egyesült Államokban, ahol a core collection mindössze 18 dollár, példának okáért. Mindenesetre még így, magasabb áron is viszonylag barátságos árfekvésű ecsetek, és nagyon-nagyon jó velük dolgozni, kifejezetten jó minőségről van szó.

Remélem, segít a bejegyzésem, ha bárkinek bármi további kérdése van, írjon a djkatybeauty@gmail.com címre, vagy keressen facebookon, a http://www.facebook.com/djkatybeauty címen.

Ne feledjétek, már csak pár nap és itt a húsvét, addig is jó sminkelést és sok napsütést kívánok mindenkinek. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.