2012. április 28., szombat

Napi körömlakk – tökéletes tavaszi rózsaszín

Aki rendszeresen olvassa a blogomat, biztosan észrevette már, hogy mostanában nem nagyon jelentkeztem sminkkel. Nos, ez a tavasz egészségügyi szempontból kihívásokat állított elém, volt itt megfázás, majd meggyógyulás előtt erre rájött egy kis influenza, volt allergia, jelenleg pedig éppen olyan nyakfájással küzdöm, ami miatt örülök, ha némi szemfesték meg szempillaspirál kerül fel sminkként, ennél többre sajnos nem vagyok képes, fáj minden karmozdulat... Viszont hogy ne hanyagolódjon el a blog, mostantól pár napon át közzéteszek egy-egy körömlakkos bejegyzést, az adott lakk ismertetésével fűszerezve. Elsőként egy igazán babás, tavaszi lakk következik, gyanítom, hogy része lesz majd a gyöngyházas-csillogós tavaszi lakkokat bemutató bejegyzésemnek is.

A szóban forgó lakk Aden, és valami hihetetlenül szép... Rózsaszín alapszínben rengeteg csillám, van benne rózsaszín és arany egyaránt. Tökéletes rózsaszín lakk, nagyon tetszik, emellett pedig tartós is, 4-5 napot kibír, csíkmentesen felkenhető, és már két rétegben jól fed. Emellett 300-400 Ft körüli az ára, hát kell ennél több? Számot vagy nevet sajnos nem tudok mondani, ezeknél a lakkoknál nincsen ilyesmi.


Rózsaszín Aden, természetes fény

Rózsaszín Aden, vaku


Rózsaszín Aden, lámpa+vaku

Ha van a közeletekben olyan bolt, ahol kapható, ezt a lakkot kell keresni:

Aden tökéletes rózsaszín, természetes fényben

Aden tökéletes rózsaszín, vakuval

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. A barátnőm hozta Budapestről, a Szépségpalotából, úgy tudom, hogy amúgy fodrászkellékeseknél is kapható. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.