2012. április 5., csütörtök

Új Real Techniques ecsetek

Mivel sajnos még mindig nem érzem száz százalékosnak magam egy csodás megfázásos, influenzás időszak után, ismét sminkmentes, véleményes-ismertetős bejegyzéssel jelentkezem. A témát ismét a Real Techniques ecsetek adják, mert odavagyok értük...

Kedvenc ecseteim családja három új taggal bővült, gondoltam, kicsit összefoglalom, melyik mennyire tűnik hasznosnak, illetve nélkülözhetetlennek. Sajnos a 
www.victoriahealth.com kínálatában még nem elérhetők, de remélem, nemsokára ott is megjelennek majd.

Az új ecsetek az alábbiak (az eredeti képekért kattintsatok az ecsetek nevére):

setting brush


Olyan, mintha a core collection szett kontúrecsete lenne kicsit kisebben, igazából nem nagyon látom szükségét. Sam azt mondja, milyen jó vele pl. a korrektort fixálni porral a szem alatt, hát erre van rögtön két tippem is a starter szettből, és az említett kontúrecset sem rossz hozzá.

expert face brush
Olyan, mintha egyben lenne minden, tehát jó alapozáshoz, púderezéshez, akár pirosítóhoz is, de megint nem igazán szükséges megvenni, mert a core collection szett buffing brush ecsete tökéletesen jó ugyanezekre a célokra, bár tény, hogy a lekerekítettség miatt az újjal jobban oda lehet férni pl. az orr melletti területhez.

fine liner brush
Ez nagyon hasznosnak tűnik, mert a szemhez való starter szett hasonló ecsete kicsit vastag szerintem, bár Sam azzal is tökéletes tusvonalat tud húzni, nade ő sminkmester, és ezzel telnek a mindennapjai. :-)

Szóval szerintem nem rossz ecsetek, de igazából nem nélkülözhetetlenek. Ha valaki megveszi a core collection és a starter szettet, akkor már elég jól el van látva, mellé még esetleg beszerezheti a travel essentialst és a különálló ecseteket, mert azok is szupernek tűnnek, és akkor nincsen szüksége egyébre. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.