2014. november 17., hétfő

Napi smink – bevetésen a Paese bronzosító és highlighter

Mivel még tartozom egy sminkkel a kék-barna trióval, valamint a bronzosítót és a highlightert is szerettem volna élesben megmutatni Nektek, a múlt héten készítettem egy sminket, amely a Paese-zsákmányom e három darabját tartalmazta.

No de először vessünk egy pillantást az említett két termék csomagolására. Igazából a múltkor bemutatott púderekhez nagyon hasonlóak, és már az újabb csomagolást kapták. A highlighter igazán nőies színű, ráadásul az oldalán átmenetes.A púder maga egy rendkívül finomra őrölt, visszafogott szín, amely nem hivalkodó és nem csillogó, így akár az arc strukturálására is alkalmas, hiszen csillogás nélkül emelhetjük ki vele arc kívánt részeit. 


A bronzosító csomagolása már eleve csillogást sejtet:Bizony belül is csillogó hatás fogad, tehát ez a púder leginkább nyáron lehet a hasznunkra, ha a lebarnult bőrünket szeretnénk némi aranyfénybe burkolni, vagy ha olyan fotózást tervezünk, amelynél jól jön egy kis ragyogás a bőrnek. A csillogást adó részecskék egyébként elég nagyok, így határozottan látszódnak a bőrön. 


A szemsminknél az októberi elfogyott termékes videóban láthatót próbáltam rekonstruálni, azonban az akkor jól sikerült szemfestés most kissé más eredményt adott: a kék felett próbáltam a világosabb barnával satírozni, azonban a kettő találkozásából egy „kellemes” tavaszi szín keletkezett. Gondolom, értitek, mire gondolok. Élőben szerencsére egészen jól mutatott, és csak a képeken tűnt fel ez a malőr, de azért mindenképpen mutatok majd egy libamentes verziót is a közeljövőben. A pilláim egyébként az Avon Supershock szempillaspirál Royal árnyalatának köszönhetően ilyen kékek.

A highlighterből a szemöldökcsontomra került, a bronzosítót pedig a csillogás miatt az orcák felső részére vittem fel, pirosító fölé rétegezve.Ti hogy álltok a csillogó bronzosítókkal? Jöhet vagy sem?

8 megjegyzés:

 1. Csodás! :))
  Úgy néz ki eddig, hogy el tudok menni a blogger talira. Olyan jó lenne egy kicsit kikapcsolódni! . :)
  Akkor elvinném a megkeseredett Avon rúzsomat, és bevizsgálhatnád az árnyalatát. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, tényleg el tudsz jönni! A rúzzsal kapcsolatban pedig igyekszem segíteni, hátha pont ismerem azt az árnyalatot. :-)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Jövőre majd igyekszem lebarnulni, hogy érvényesülni tudjon rajtam ez a bronzosító :-D

   Törlés
 3. Nagyon jól áll neked, szép ez a bronzosító és highlighter egyben. :)

  VálaszTörlés
 4. A bronzosító nagyon kellemes, igazán jól áll neked ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából meg is lepődtem ezen, mert eléggé mentőautó maradt a bőröm, sajnos nem igazán jártam idén napon. Na de majd jövőre! :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.