2014. november 11., kedd

Smink a W7 In the Nude palettával – a Naked 3-hasonmás többnapos tesztelése

A múltkor bemutatott smink kapcsán felmerült bennem, hogy Ti is szavazhatnátok arra, mely színekkel készüljön a következő. Erre azonban kevés válasz érkezett, bár a Coffee Cup szín és a rózsaszín általában kapott szavazatot, így ezekkel lesz is még smink, Zizitim javaslata azonban megragadta a figyelmemet, és úgy döntöttem, hosszas tesztelésnek vetem alá ugyanazt a sminket, az ismert teljesítményű, kedvenc szemhéjalapozóm segítségével.

Igazából az így készült smink volt rajtam a legutóbbi videómban is, és volt is, aki megdicsérte, aminek nagyon örültem. Az első tesztelési nap estéjén azonban még betegen, kipirosodott orral fotóztam este, mert megdöbbentően jól tartotta magát a szemsmink, és gondoltam, megörökítem:



A második napon már viszonylag jól voltam, ezért is készült ismét videó:




A harmadik napon pedig az eredeti Urban Decay Naked 3-mal készült smink, hogy le tudjam vonni a következtetéseket.





Nos, az eredeti palettával azért pigmentáltabb, élettelibb lett a smink, de szerencsére bevált a reményem, és a W7 is jobban teljesít a kezdeti csalódások után. Úgy látszik, ez is azon paletták közé tartozik, amelyek a használat során egyre jobb pigmentáltságot mutatnak, mintha túl kellene esni az első, kiábrándító rétegen, és utána már hűséges társunkká válhat.

Volt azonban egy csalódásom, viszont nem a W7-tel kapcsolatban: míg az In the Nude esetében egyszer sem kellett aláhulló csillámok és pigmentrészecskék miatt aggódnom, az UD ismét rosszalkodott, és órákkal a smink felvitele után a szemem alá került nem kevés ezüst és bordó szemcse.

Így aztán a kísérlet alapján azt kell mondanom, hogy aki hajlandó egy kicsit várni arra, hogy kibontakozzon a paletta, és nem zavarja, hogy az eredetinél világosabb pl. a legsötétebb színe, annak a másolatot tudom jó szívvel ajánlani, mert hiába extrák a Naked 3 színei, még a legnagyobb odafigyelés ellenére is tud csalódást és bosszúságot okozni a lehulló szemcséivel. Aki pedig megteheti, hogy kipróbáljon egy drágább árkategóriájú terméket, annak sokkal inkább tudom ajánlani a Too Faced Chocolate Bar palettát, amelyben erőteljes, különleges, csodás színek vannak, ugyanakkor nem hullanak alá, és bónuszként még kakaóillatú is az egész.

Nektek megvan valamelyik paletta? Ha igen, elégedettek vagytok vele?

4 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a végeredmény a W7 palettával. Örülök, hogy végül csak jól teljesít, mert gondolkodom a megvételén. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp ma kaptam hírlevelet, hogy már a Make Up Plazánál is kapható, bár Edit blogján kedvezőbb az ára :-) Nem rossz paletta, és nagy piros pontot kapott azért, hogy nem potyognak a színei :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép smink visszafogott és elegáns egyben :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :-) Tényleg jó kis smink, mert fekete tusvonallal vagy satírozásos mélyítéssel könnyen alkalmivá is alakítható :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.