2015. december 6., vasárnap

Adventi nyereményjáték-sorozat, 2. forduló – Avon 8 az 1-ben paletták – LEZÁRULT!

A mai videóban szerepet kapott két kivételesen jóra sikerült Avon paletta is, amelyek engem meggyőztek annak ellenére, hogy a 4 színűek közül alig nyűgözött le egy-egy. Ráadásul a színösszeállításuk is kitűnő, nem csoda hát, hogy a mostani katalógusban már nem kapható egyik sem, csak két hasonló, de mégsem annyira ütős testvérük. Murphy, na. No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor a magam részére beszereztem őket a tanácsadónőként tevékenykedő édesanyám segítségével, Nektek is vásároltam belőlük egy-egy darabot, így ezeket most nyereményjátékra is bocsátom.



A jelentkezés feltételei a következők:

1. Légy a blog feliratkozott olvasója. Ehhez kattints a jobb oldalon található „Feliratkozás a webhelyre” gombra.


2. Írj egy e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, „Avon 8 az 1-ben” tárggyal, és írd meg, milyen néven követed a blogot, és hogy melyik körömlakkot tervezed viselni karácsonykor, és miért az a kedvenced az ünnepen.


3. Rendelkezz magyarországi postacímmel. Ez lehet baráté vagy családtagé is, aki majd továbbpostázza Neked, ha külföldön élsz.


Jelentkezési határidő: 2015. december 13. 12:00, tehát dél (CET).

11 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.