2015. december 26., szombat

ILNP Homecoming – eredményhirdetés

Elnézést kérek a késői válaszokért és sorsolásért, de a karácsony előtti időszak váratlanul sűrűre sikeredett. Ma viszont végre kiküldtem a leveleket, így már mindenki tudhatja, milyen sorszámmal szállt versenybe ezért a gyönyörű lakkért.


A 39 jelentkező közül ezúttal is a random.org segítségével sorsoltam nyertest, aki nem más, mint a 34-es sorszámú Marianna. Gratulálok!

Azonban mindenkinek érdemes lesz továbbra is figyelemmel követni a blogot, mert sok érdekes szám miatt várható a közeljövőben ismét nyereményjáték. Tehát maradjatok velem. :-)

4 megjegyzés:

  1. Annyira jó, hogy van olyan blogger, aki a meghirdetett nyereményjátékot nem a bloggertársai között sorsolja. Persze, a ti kompetenciátok eldönteni, kinek adjátok a nyereményt, de akkor a kiírást is így kellene megadniuk a többieknek: nyereményjáték a bloggereknek! Örülök, hogy van fair bloggerina is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a lakkot pont egy bloggerina nyerte, de nálam valóban egyenlő eséllyel indul bárki, és általában olvasókhoz-nézőkhöz kerülnek a termékek, a random.org döntése szerint. Én sem szeretem a részrehajló játékokat, és az esélygyűjtést sem támogatom, mert úgy érzem, ha egy jelentkezés egy esély, az az igazán egyenlő helyzet :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.