2017. január 29., vasárnap

Zenzero-nyereményjáték – álomszép ásványok

Mint azt a blogszületésnapi bejegyzésben is említettem, több kedvenc márkám jóvoltából is nyereményeket sorsolok majd a nagy születésnapi ünneplés részeként, és nagy örömmel számolhatok be arról, hogy Ági, a Zenzero webáruház tulajdonosa egy 5000 Ft-os ajándékutalványt ajánlott fel erre a célra. Ez azt jelenti, hogy a szerencsés nyertes majd maga állíthatja össze a csomagját, és közvetlenül Ági fogja kézbesíteni a számára. Izgalmas, nem igaz? Innen is köszönöm a lehetőséget, hiszen a blogot az Instagramon is nyomon követő olvasók már bizonyára jól tudják, mekkora a rajongásom a csodálatos Zenzero ékszerek iránt.

A játék jelentkezési feltételei:

1. Küldj egy e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, „Zenzero-nyereményjáték” tárggyal. Az e-mailben írd meg, hogy melyik a kedvenc ásványod, és miért. Lehet az ok valamilyen történet, színpreferencia vagy bármi más, de kérlek, hogy szépen kifejtett kis indoklást írj, ne csupán néhány szóban intézd el a dolgot.

2. Keress ki egy konkrét terméket a Zenzero webáruházból, amelyet szívesen viselnél, és írd meg nekem a nevét.

3. Írd meg, hogy milyen néven követed a blogot. Ha még nem iratkoztál fel, akkor a jobb oldali sávban teheted meg, a „Rendszeres olvasók” felirat alatt található Follow gomb megnyomásával.

A nyereményt magyarországi postacímre áll módunkban kézbesíteni.

Jelentkezési határidő: 2017. február 5. éjfél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.