2012. április 29., vasárnap

Amikor még kár lenne lemosni a kedvenc körömlakkot...

Így jártam az OPI lakkommal, még nem akartam volna lemosni, mert nagyon tetszett, ugyanakkor a körömvégeken már kezdett kicsit lekopni (az ötödik napon). Gondoltam, megnézem, hogyan mutat arannyal, hiszen a kék-arany párosítás már régóta kedvencem, miért ne válhatna be hát itt is?

OPI+Essence természetes fényben

OPI+Essence vakuval

A csillámok szépségének előcsalogatásához a napfényt vakuval kombináltam:

OPI+Essence napfényben+vakuval

Nem igazán tudtam eldönteni, hogy tetszik-e ez a kombináció, mindenesetre a két nap során, amikor ezt viseltem, háromszor is megdicsérték a lakkomat. A csillámokat Essence-lakkokkal varázsoltam a körmeimre, két árnyalatot használtam, először a Gold Fevert (94-es árnyalat) kb. a köröm kétharmadáig, aztán a köröm egészén a Make It Golden nevűvel (67-es árnyalat) festettem át. Mindkét lakk az Essence Colour & Go sorozatából való.

Gold Fever+Make It Golden természetes fényben

Gold Fever+Make It Golden közelről vakuval

Gold Fever+Make It Golden közelről természetes fényben

A Gold Fever átlátszó alapban arany és piros csillámokból áll, mind egyforma méretű, alig várom, hogy krémes piros színen is teszteljem. A Make It Golden szintén átlátszó alap, világosabb arany csillámokat tartalmaz, három méretben: van csillámpor, kis csillám, és elég nagy, hatszögű csillám is benne.

Mivel pedig mostanában sok körmös oldalt nézegettem, a Gold Feverről a China Glaze Hunger Games (Éhezől viadala) kiadásából az Electrify jutott eszembe, lásd az addictedtopolish oldalán:


Persze úgy tűnik, hogy több benne a csillám, és a piros részecskék nagyobbak, mégis van hasonlóság. Ezek után tervbe vettem ennek az Essence-lakknak az egyedüli tesztelését is, hogy kiderítsem, három rétegben mennyi hasonlóságot mutat a China Glaze színével.

Nektek van hasonló lakkotok? Ha igen, milyen színnel szoktátok kombinálni?

4 megjegyzés:

  1. Nekem még régebbről van egy fehér alapú csillámlakkom a Moyrától, volt, hogy magában használtam, de jobban mutat lakkon azért. Ez a China Glaze eléggé vadul mutat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nálam ez is a nem eldönthető kategória, hogy tetszik-e vagy nem...

      Törlés
  2. Szia!
    most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik (gyorsan fel is iratkoztam rá :-)
    Már régóta nézegettem ezt a 2 Essence lakkot, de úgy érzem, ezekre nekem tényleg "szükségem" van.
    No persze a China Glaze lakk mindent visz, állati jó! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm, igyekszem szépen növesztgetni kis blogomat a jelenlegi időhiány ellenére is. Az Electrify valóban nagyon mutatós, bár gondolom, rémálom lemosni, mint a csillámos lakkokat általában. :-) Mindenesetre mindenképpen tesztelem majd az Essence lakkját, és beszámolok majd, hogy hasonlít-e.

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.