2012. április 23., hétfő

Az első OPI

Régóta hallok-olvasok már arról, hogy mennyire jók az OPI körömlakkok, de valahogy soha nem volta hajlandó rájuk olyan sok pénzt kiadni. Aztán mégis körülnéztem az ebay.com-on, és találtam olyan színt, amire azt mondtam, tényleg egyedi, hát lássuk, legalább tesztelem, mi is a nagy felhajtás tárgya.

A választás az I Have a Herring Problem nevűre esett, az ott látható kép alapján. O
tt kékbe hajló türkiznek tűnt, némi apró csillámmal. Gondoltam, ez az én színem, nosza, menjen a kosárba. 4 munkanappal később meg is érkezett, sértetlenül, tetszett. Ugyan nem úgy nézett ki, mint a képen, de csak kis eltérés volt, ezért nem zavart, a célnak megfelel, farmerral tervezem ugyanis hordani (meg kis fehér dzsekivel, meg fehér felsővel, meg az új, 800 Ft-os gyönyörű sálammal...)

Ma kipróbáltam, és nagyon tetszik, a gyöngyházfényt adó apró csillámok világos aranyszínűek, ezért még jobban megtetszett a lakk, mert mostanában mindenbe aranyfényt szórnék, ha tehetném...


Meglepő viszont, hogy mennyire ezerfélének látszik a lakk más blogíróknál is, a kedvenc helyemen, ahol egyébként gyönyörű képek találhatók (
fashionpolish.com), például kifejezetten türkiznek nevezhető:



Egy másik szuper helyen, a
polishaddict.com-on már sokkal közelebb áll a valósághoz, de még mindig nem az igazi:




Talán az alábbi kép tükrözi legjobban a valóságot az abbienail.blogspot.com oldalon:



A saját képeim alább következnek. közvetlenül festés után, így még van néhány kis hiba a körömágynál:


OPI - I Have a Herring Problem természetes fény + vaku

OPI - I Have a Herring Problem napfényben
(Itt látszanak a pici aranyszínű csillámok)

OPI - I Have a Herring Problem – kis csillámok még közelebbről, napfényben

A lakk egyébként a holland sorozat része, amely a 2012-es tavaszi-nyári kollekció. Akit érdekel a többi lakk is, nagyon jó kis összeállítást olvashat róluk a fashionpolish oldalán:
(a krémszínű lakkokról pedig alább:
www.fashionpolish.com/2011/11/opi-spring-summer-2012-holland_09
Ó, jaj, itt is mennyi szépség rejtezik...)

Bár ezek után felmerül a kétség az oldalon látható képek színhűségével kapcsolatban, mert a fentiek alapján előfordulhat, hogy hiába a látványos, szuper felbontású képek, mert nem a valóságot tükrözik. Legalábbis remélem, hogy az én lakkom a jó szín, és nem valami más, esetleg nem eredeti OPI-t kaptam helyette, de a minősége megnyugtat. A lakk ugyanis már két rétegben is szuper fedést biztosít, pedig nálam szinte minden esetben 3-ra van szükség, emellett szép nagy ecsete van, amellyel könnyű dolgozni, és a szín 3-4 napig ugyanolyan szép marad, nem kopik és nem veszít a fényéből. Sajnos azt kell mondanom, tényleg van minőségbeli különbség, mert bár nagyon szeretem az olcsóbb lakkokat, esetükben átlátszó fedőrétegre van szükség ugyanehhez, az OPI pedig anélkül is ugyanolyan szép marad napokig.


Akinek megtetszett, alább beszerezheti:

http://beauty.hu/opi-koromlakk-i-have-a-herring-problem-15-ml.html 

Ti a kollekció melyik darabját szeretnétek kipróbálni? Ha van OPI-otok, melyik színt ajánlanátok kipróbálásra?

12 megjegyzés:

  1. Oh, nálam is ez a Holland kollekció a favorit. Én ebből a Pedal Faster Suzit vásároltam meg, rózsaszín apró fehér és ezüst csillámokkal, de nem kihívóan: http://flowerpartyaddict.blogspot.com/2012/04/opi-pedal-faster-suzi.html
    Ezen kívül ami még tetszett a kollekcióból, az a Gouda Goude Two Shoes én nem is tudom mért nem vettem meg még... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg gyönyörű a Suzi is, főleg a Te képeiden, de róla egyelőre próbálom magam lebeszélni, mert van már egy hasonló jellegű Adenem. Majd teszek fel arról is képeket, mostanában teljes körömlakklázban élek. :-)

      Törlés
  2. Én bármelyik OPI-t szívesen kipróbálnám, minden kollekcióban tetszik kb. az összes szín. :) Ez a "heringes" is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, annyira jó színeik vannak, valahogy olyanok, mint a Naked paletta, van hasonló, de az mégsem ugyanolyan jó...

      Törlés
    2. Na meg a nevek, hihetetlen jók. :-)

      Törlés
    3. Jajj igen, imádom, hogy miket ki nem találnak! :D

      Törlés
  3. Nagyon jó a szine, én is be akarok szerzni egy OPI-s lakkot, de egy kicsit sajnálok rá 2000 FT-ot...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam, de mint a Nakednél, itt is beadtam a derekam, és sajnos van minőségbeli különbség... De le kell szögeznem, hogy az olcsóbbak is jól bírják fedőlakkal, azon a plusz rétegen meg nem múlik semmi. :-) Az Essence lakkjai között meg szintén szoktak lenni egyediek, szóval én is próbálom majd limitálni az OPI-vásárlásaimat. :-)

      Törlés
  4. nagyon szép színe van, nekem van egy hasonló, csak sötétebb...de ez szebb:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen márka melyik színe? Régebben el sem tudtam volna képzelni, de bizony tetszenek a kék lakkok :-)

      Törlés
  5. Miss Sporty, most meg nem mondom melyik színe mert nincs kéznél...bár az inkább szürke, de az utolsó képekre hasonlít :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.