2013. április 28., vasárnap

Pénteki, akarom mondani, vasárnapi sóvárgás

Kicsit lefoglalt most a kutyatéma, ezért csak ma jövök a szokásos péntek helyett, és megmutatom, reményeim szerint mikre teszek szert a jövő hónapban a sminkek és egyéb tárgyak tárolására. Az IKEA honlapján nézelődtem, és a kívánságlistámra az alábbiak kerültek fel:

HELMER görgős fiókos szekrényke:


Azt írják róla, hogy ideális körömlakktárolásra a fiókok magassága miatt, ráadásul pont befér az íróasztalom alá. Kettőt szeretnék, egyet a körömlakkoknak, egyet a sminktermékeknek, hogy végre legyen helyem az asztal tetején.

Megtekinthető itt.


MALM 6 fiókos komód:
Az íróasztal mellett kap helyet, a tetejében ékszereket tárolok majd, lejjebb néhány irat lesz majd.

Megtekinthető itt.


Expedit polcos elem:


Már több elemem is van a termékcsaládból, egy 4x4-es, két 2x4-es (az egyik fektetve, a másik állítva), így illeni fog az eddigiekhez is, és a nagy ruhásszekrényem mellé szánom, hogy kicsit lezárja az egész szekrénysort. Nem beszélve arról, hogy könyvből van bőven, így könyvespolcból sosem elég...

Megtekinthető itt.

Ha nagyon elkészült már minden, szívesen megmutatom majd a szoba berendezését, na meg persze azt, hogy a sminkeket hogyan rendeztem el.

Ti mikben tároljátok a sminkcuccaitokat?

15 megjegyzés:

 1. Nekem is ikeas fiokos szekrenyem van. Jok az ikeas cuccok nekem is vannak ilyenek a listamn:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon jók, és általában tervezni is lehet velük, bővítgetni idővel, bár a hálószobai bútorszínem pont megszűnt náluk :-(

   Törlés
 2. Hú a második az nekem is nagyon bejön, egyszer lesz egy ilyenem! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is már régóta, csak mindig drágállottam, és reméltem, hogy lejjebb megy az ára. Hát, nem jött be. :-D

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Hát igen, ezek mindenkinek jól jönnének :-)

   Törlés
 4. Ez a HELMER fiókos szekrény nagyon jó!
  Én is pont ilyet keresek.:)
  Köszi a tippet szerintem majd be is szerzem:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, és nem is vészes az ára, remélem, élőben is tetszik majd :-)

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Én is pont lakástervezésben vagyok. Hamarosan kisebb lakásfelújítás következik. Gyűjtöm az ötleteket. :) Kíváncsi vagyok te milyen változásokat valósítasz meg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én csak arra vágyom, hogy végre mindennek meglegyen a helye, és akkor akár végre videókat is készíthetnék, remélem, összejön :-)

   Törlés
 7. Én az elsőben (Helmer fiókos szekrényben) tárolom a sminkcuccokat és körömlakkokat, talán láttad is, mert nemrég volt frissített sminktárolós videóm :)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, amiatt került fel a listámra a csúszásgátló is :-D

   Törlés
 8. Az első tároló nagyon tetszetős! :) Én kis rattan kosárkákban tartom a sminkeket és a lakkokat is, elzárva a fürdőszoba szekrényben. :) A napi használatos dolgok pedig egy sminktárolóban állnak egy üvegpolcon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lakkok nálam is kosárkákban és fadobozokban laknak egyelőre, de már alig várom, hogy benépesíthessem a fiókos tárolókat :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.