2013. április 29., hétfő

Türkiz smink Sleek Monaco-módra

Még pénteken viseltem ezt a sminket, és bár kicsit megszenvedtem a telefonnal, azért végül egész jó képek sikeredtek. A fényképezőgép éppen nincs nálam, de keddtől megint Canon-képekkel érkezem majd (már alig várom).Először nem találtam a fényerő beállítását, és úgy nézek ki, mint a direkt túl sok fénnyel készült képek.


Aztán meglett az a fránya beállítás, és már látszik a lényeg: egyszerű kék smink, semmi drámai, tavasszal inkább az ilyen visszafogott sminkekkel érzem jól magam. A szemhéj közepén látható színről majd külön is írok, egyszerűen tökéletes, arany beütésű türkiz színről van szó. A Sleek Monaco palettájának Hummingbird nevű színe egyébként.És végül egy egész arcos fotó:A pirosító Sleek Suede volt, a számra pedig szájápoló került, a közepére egy kis szájfénnyel (Blistex színezett ajakápoló és L'Oréal Glam Shine 103-as árnyalatban).

Ti szoktatok hasonló sminket viselni, vagy elmaradhatatlan nálatok a szem határozott kontúrja?

14 megjegyzés:

 1. De szép kék. Ez a smink nagyon jól áll neked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, amúgy már napok óta le sem szakadok erről a színről...

   Törlés
 2. Szerintem is jól áll ez a szín!!

  VálaszTörlés
 3. Szép ez a szín, jól áll! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, nyáron nagyon sokszor hordok ilyet :-)

   Törlés
 4. az utolsó kép hozza ki a legjobban a smink szépsége mellett a te szépségedet is! : )

  VálaszTörlés


 5. Nagyon szép színe van, nyéron kedvenc színeim egyike a barackos-korall és menta zöld mellet, én soha nem használtam hasonló színt, úgy gondolom nem áll jól a szürkés-zöld szemszínemhez.
  Nagyon jól áll Neked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hm, megpróbálhatnád valami natúr sminkbe belecsempészni, csak egy leheletnyit, és meglátod, lehet, hogy mégis bejön. :-)
   Köszi :-)

   Törlés
 6. Válaszok
  1. Hát igen, nem is árt végre a hosszúúúúú téli időszak után, most aztán lehet tobzódni a színekben :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.