2014. október 22., szerda

Manikűrvadász, 12. forduló – körömfestés Zsóka manikűrje alapján

Sajnos a jelenlegi fordulóhoz csak késve tudom hozni a manikűrt, amiért elnézést kérek mind a szervezőtől, Szilvitől, mind a páromtól, Zsókától, akitől most vadásznom kellett – bár a kell erős szó, hiszen nagyon élveztem a nézelődést, és csodás, a stílusomnak megfelelő manikűrökre bukkantam nála. Remélem, tetszeni fog Nektek az én verzióm, én mindenesetre nagyon élveztem, hogy ismét festhető hosszúságúra nőtt a körmöm, és az eredmény is elégedettséggel tölt el.

Zsóka eredetije így nézett ki:


Egyből tudtam, hogy a nyomdázás helyett matrica fog szerepelni nálam, hiszen a nyomdázás engem (még) nem ragadott magával, valamint azt is tudtam, hogy aranyszerető létem ellenére sajnos az aranytól is el kell tekintenem, mivel nincs a kisujjon látható csodához hasonló színvilágú körömlakkom. Volt viszont holografikus matricám, így ahhoz választottam egy ici-picit holo hatású kályhaezüst lakkot, valamint egy igazi mély bordós-lilás csodát, na meg a China Glaze Glistening Snow nevű szépségét, amelyet ezúttal fedőlakként alkalmaztam a kisujjam körmén. Így született meg a jeges verzió, amelyet sokat nézegetek, amióta elkészült. Igyekeztem direkt homályos képeket is készíteni, hogy a napfényhiány ellenére meg tudjam Nektek mutatni a holo csillogást és a lila lakkban rejlő szépséget is, de nem volt könnyű dolgom.








Rajtatok milyen körömlakkozás van jelenleg? :-)

24 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a színei, igazi őszi. Azt szabad kérdezni hogy a gyűrűsujjadon milyen lakk szerepel ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :-) A gyűrűsujjamon a Crystal Nails 400-as lakkja látható. Bővebben itt olvashatsz róla:

      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/05/koromlakk-crystal-nails-csapo-2.html

      Törlés
  2. a kisujjad nagyon nagyon szép *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, úgyhogy biztosan fogom még fedőlakként használni ezt a CG csodát :-)

      Törlés
  3. nagyon szép :) és tényleg igazán őszies mani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :-) Szerintem ezt a lila lakkot majd még arannyal is felkenem valamilyen formában...

      Törlés
  4. Nagyon jó lett! gyönyörű az a matrica! *.* Az én ujjamon jelenleg nincs lakkozás, épp most mostam le a manikűrvadászosat és gondolkodom, hogy milyen legyen a következő. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a matrica nekem is nagyon tetszik, és nemsokára megmutatom majd zsákmányos bejegyzésben is :-) Kíváncsi vagyok, mi mellett döntöttél végül a manikűrödhöz :-)

      Törlés
  5. Nagyon szép! A matrica is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. Az eredeti és a tiéd is nagy kedvencem lett most. :)

    VálaszTörlés
  7. Mindkettő imádat a részemről, rajtam épp a legújabb szerzeményem, a Zoya Noir van és azt kell mondjam, ez bizony szerelem! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, a netes képek alapján nagyon Renis lakk :-)

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Valahogy éreztem, hogy Neked tetszeni fog, igazából ez a lila lakk nagyon illene Hozzád :-)

      Törlés
  9. Pont olyan szép, mint az eredeti! Ez a matrica nagyon jó!
    Milyen lakk van rajtam? Moyra Silk Nude New York. Tegnap kicsit meguntam, tettem rá fedőlakkot. Aztán később Jolly Jewels 123-at :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik Neked :-) A Moyra Silk lakkok nagyon szépek, és úgy látom, Te minden bennük rejlő lehetőséget kiaknázol. Érdekelne mindhárom verzió :-)

      Törlés
  10. Nagyon tetszik!! Az ezüst hozzám is közelebb áll, de néha muszáj a komfortzónámból kicsit kilépni, minden nap kék vagy zöld manikűröm lenne :) Glistening Snow nekem is megvan, nagyon szeretem! Jelenleg csupaszok a körmeim, de valami tuti kerül rájuk a pár órán belül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon örülök, hogy Neked is tetszik! Nekem az arany a nagy szerelmem egyébként, de most ismét egy ezüstös kombó van rajtam, és ezt is jól esik nézegetni. Mi került végül a körmeidre? :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.