2014. november 21., péntek

Sminkes bejegyzés – talált tárgyak osztálya, avagy a rendetlen blogger

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, vannak-e olyan képeitek, akár blog kapcsán, akár személyes vonatkozásban, amelyekről már azt sem tudjátok, mikor is készültek és miért. Nálam a bejegyzésre váró képek között előfordul az ilyesmi, így arra gondoltam, megmutatok két sminket az év elejéről, bár sajnos csak tippelni tudok, hogy pontosan mikkel is készültek. Beillik viszont frizuratanulmánynak is, mert ahhoz képest, hogy az egyik január végén, a másik pedig mindössze két hónappal később készült, jelentős a hajbéli különbség, ami az arcomnak is más karaktert kölcsönöz. Az elsőn az angyalkás frizura az arcomat is kedvesebbé és bizony kerekebbé teszi, míg a másik kép természetes-kócos verziójával valahogy jobban önmagam vagyok.

Az első smink az arcom egyik fényképezőgép-ellenes napján készült, és ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a Naked 3 palettával készült, azonban ekkor még nem volt birtokomban a harmadik. Nézegettem az akkoriban használt egyéb palettáimat is, de nem tudtam rájönni, mivel is készült. Mindenesetre hidegebb árnyalatú pirosítót választanék hozzá, ha most készülne.



A másik smink tulajdonképpen sokban hasonlít, de sokkal ezüstösebb a szemhéj egészén lévő szín, és kicsit vadultam is azzal, hogy az alsó szempillasorba is satíroztam a sötét színből. Szintén a mostani Naked 3-mániámnak megfelelő a színvilága, de jó lenne rájönni, mi is az a rózsaszín beütésű ezüst a szemhéjamon, mert szívesen viselném most újra. A pirosító egy matt rózsaszín, és ezzel a választással még most is egyetértek, és talán a Sleek Pixie Pink lehet az konkrétan.





Ti hogy álltok az ilyesmivel? Minden esetben rendesen megjelölitek, mi hol készült? Ha blogotok van, jegyzeteltek dátummal, hogy mikor mivel és miért készült egy smink vagy manikűr, vagy Ti is szoktatok rendetlenkedni?

22 megjegyzés:

  1. Nálam is hatalmas a rendetlenség és vannak olyan képek, amelyek sosem láttak napvilágot, pedig terveztem belőlük posztot :D Egyébként mindkét smink nagyon mutatós, a második nekem egy picit jobban tetszik rajtad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen rendetlen :-D Nekem is a második a kedvencem amúgy, és továbbra is idegesít, hogy mi ez a jeges rózsaszín :-)

      Törlés
  2. Én kivételesen mindent rendben tartok. Vannak dolgok amikben nagyon durván figyelek a rendre a lakkokon kívül :D
    Nagyon jól állnak a sminkek :) szép vagy *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanság már én is termékfotót készítek a smink lefényképezése előtt, hogy tudjam, mégis miket használtam, de a régi képek között vannak vicces találataim... :-) Örülök, hogy tetszenek a sminkek :-)

      Törlés
  3. A második nekem is jobban tetszik és tényleg jó lenne tudni mi lehet az a rózsaszín beütésű ezüst,nagyon tetszetős! :)
    Én egyébként ha sminket készítek mindig rögtön lejegyzetelem a használt termékeket, mert rövid a memóriám. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mennyire szép? Majd körbenézek a szemhéjfestékeim között, de az is lehet, hogy egy rózsaszín alapot ötvöztem ezüst púderrel. No nem baj, ezt ki KELL deríteni :-D

      Törlés
  4. Mindenképpen nagyon szép vagy, de nekem a loknis egy picit jobban tetszik. Nagyon királylányos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm! A loknis énemet néha túl cukinak látom, de néha meg egészen jól érzem magam úgy :-)

      Törlés
  5. Szépek ezek a sminkek :) Nekem az angyalkás haj jobban tetszik, nagyon profin van elkészítve, az én hajam sosem állna így :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én hajam is kizárólag akkor áll így, ha úgy tartja a kedve, de tényleg :-D Örülök, hogy tetszenek a sminkek :-)

      Törlés
  6. Az alsó három tetszik a legjobban! Gyönyörű a sminked, és a színek is csodásak! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! A színeket megpróbálom majd reprodukálni valamikor, mert tényleg extrán szépek :-)

      Törlés
  7. A loknis képek annyira tetszenek, olyan szépen keretezik az arcodat a tincsek :) A sminkek közül mindkettő szép amúgy. Nálam most nincs túl sok előre megírt bejegyzés, vagy kép, kicsit el vagyok havazódva, de ha sok mindennel előredolgozok, igyekszem rendben is tartani őket. Meg úgy sem bírom ki, hogy ne tegyem ki a kreálmányaimat minél hamarbb, szóval nálam nem csücsülnek sokáig a képek a mappáimban :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a termékek lefényképezése vált be, mert hát tényleg idegesítő, ha totál rumli van a mappákban :-D A Te sok-sok bejegyzésednek pedig nagyon örülünk mi, olvasók :-)

      Törlés
  8. Az én gépemen is káosz uralkodik néha. Leginkább képek vannak ömlesztve mintákkal. Néha jól esik kicsit kutatgatni köztük, sok emlék elő jön egy egy ilyen alkalommal.
    A sminkes nagyon szép, mind a kettő. A második tetszik legjobban! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnyugtató tudni, hogy másoknál is előfordul az ilyen :-) A második smink pedig lehetne rajtam minden reggel ébredéskor, készen, nekem is nagyon tetszik, de ritkán sikerül ilyen jól :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.