2016. december 19., hétfő

Év végi nyereményjáték – Goodnight Sweetheart csomag

Évek óta úgy végzem a sminkes bevásárlásokat, hogy ha tehetem, Nektek is beszerzek néhány dolgot, és a későbbiekben ki is sorsolom őket köztetek. Így esett, hogy a sorára várt három csodálatos Rimmel pirosító, és amikor nemrégiben megrendeltem a játékra szánt Goodnight Sweetheart palettát, kiderült, hogy tökéletes csomagot alkotnának együtt. A mostani játékban tehát ezeket nyerheti meg együtt a blog egyik szerencsés követője, az alábbi feltételekkel:

1. Rendelkezz magyarországi lakcímmel. Ez ismerős vagy barát címe is lehet, aki továbbítja Neked a csomagot, amennyiben Te leszel a szerencsés. (Ezen feltétel alól kivételt képeznek azok, akik pluszesélyért jelentkeztek, hiszen ott még nem jeleztem ezt az információt.)

2. Írj e-mailt „Goodnight Sweetheart” tárggyal a djkatybeauty@gmail.com címre, és írd meg benne az alábbi információkat:
- hogy milyen néven követed a blogot (a feliratkozáshoz kattints az oldalsávban található „Rendszeres olvasók” alatti „Follow” gombra - nem tudom, miért angolul írja ki, nemrégiben még magyarul szerepelt itt)
- hogy hogyan találtál rá a blogra
- hogy mely bejegyzéstípusok a kedvenceid
Ha már jelentkeztél pluszesélyért, akkor lehetőleg az eredeti e-mailedre válaszolva küldd el a jelentkezésedet.

3. Jelentkezési határidő: 2016. december 27. éjfél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.