2016. december 12., hétfő

Goodnight Sweetheart – egy elődjeihez méltó Sleek paletta

Régóta a Sleek paletták rajongója vagyok, olyannyira, hogy van néhány, amelyekről még képek sem készültek, hiszen a blog kezdete előtt tettem szert rájuk. Bizony, annak idején még simán csak sminkelési célra rendeltem magamnak palettákat, de már akkor is a Make Up Plaza kínálatából, így valószínűleg az egyik legrégebbi törzsvásárlójuk vagyok. A mostani palettát természetesen rendesen körbefotóztam, mielőtt kipróbáltam volna a színeit, hiszen az idei év egyik újdonságáról van szó: a Goodnight Sweetheart palettát még az On the Horizon nevűvel együtt rendeltem meg, amelyről itt már olvashattatok bejegyzést. Az a teszt vegyes érzelmekkel zárult, ezért valószínűleg sokan várták már a mait, hogy megtudják, hogyan teljesít a csupa őszi színt felvonultató Goodnight Sweetheart.

A külseje rendkívül szép, és nagyon örülök neki, hogy egyedi csomagolást kapott, bár nálam a papírtokok a kukában végzik. Mégis sokkal vonzóbb ez a forma, mint a legújabb papírtok, amelyen eléggé unalmas módon szerepelnek a paletták színei, és a papírtokokat is gyűjtő sminkrajongók számára igazi kincs lehet ez a romantikus szíves külső.



A belső a megszokott formát rejti: matt  műanyag tok, amelyen fényes felirattal szerepel a márkajelzés.



Belül a MUP dolgozóinak ellenőrzését igazoló kis címkék találhatók:



A színek pedig továbbra is külön fólián kapnak helyet, de legalább vannak, a régebbi palettáik ugyanis még nevek nélkül érkeztek, és mégiscsak egyszerűbb így azonosítani a színeket, mint pl. 1/4-esként vagy 2/3-asként jelölni őket. Ráadásul az elnevezések az adott paletta tematikáját követik, így a Vintage Romance palettához (bejegyzés itt) hasonlóan ezúttal is a romantika a téma, ugyanakkor itt már kissé klasszikusabb módon, többek között Csipkerózsikát idézve.


A palettát kétféle ISO-beállítású természetes fényben és vakuval tudom megmutatni, illetve a negyedik, másféle beállítású palettakép idejére szerencsére kisütött a nap, így végül ezzel egészült ki a sor.





Részemről teljes a szerelem, így Instagramra is készült kép a Zenzero néhány szépséges medáljával. Mivel pedig nagy kedvencem lett a paletta, beszereztem egy másik példányt is belőle, amely majd egy sminkcsomag részeként kerül kisorsolásra. Ha tetszik ez a termék, ismét előzetes pluszesély szerezhető: küldj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre „Goodnight Sweetheart” tárggyal, és jelezd az igényedet. 


A színminták kétféle ISO-beállítású természetes fényben, kétféle ISO-beállítású napfényben és vakuval készültek, a megszokott módon: púderrel fixált alapozóra vittem fel őket ecsettel. A teljesítményükről a színminták után számolok majd be.

Első sor:






Második sor:






No és akkor lássuk, hogyan is teljesítenek.

Első sor:



Seduction: a palettában láthatóhoz képest még hidegebb színű, nagyméretű csillámokat tartalmazó szín, amely szerencsére csodásan pigmentált, és a csillámok sem hullanak le belőle a nap előrehaladtával.

Velvet Wrap: csodás szatén árnyalat, amely véleményem szerint minden szemszínt szépen kiemel.

Romance: álomszerű állagú matt festék, amely csodásan pigmentált, és nem kell érte hosszasan küzdeni, hanem könnyen felvihető, és a satírozásával sincs gond.

Lingerie: a többi színhez képest picivel kevésbé pigmentált, de még így is kiváló minőségűnek mondható szín. Duokróm hatású, hiszen az alapszíne világoslila, ugyanakkor aranyszínű fénye van, így csodásan mutat a belső szemzugban és a mozgó szemhéjon egyaránt.

Dusk: csodás piszkos mályva árnyalat, amely visszafogott fényének köszönhetően mélyítésre is alkalmas, ugyanakkor egyszínes füstös sminkben is jól mutathat.

L.O.V.E.: csodálatosan eltalált világos rózsaszín árnyalat, amely még éppen nem babarózsaszín, és rendkívül elegáns fénye van, így előszeretettel alkalmazom a mozgó szemhéj egészén.

Második sor:



By the Fireside: rozsdás, meleg árnyalat, így kiváló választás kékszeműeknek a tekintetük fagyossá tételéhez. Visszafogott szatén árnyalat kiváló pigmentáltsággal.

Hold Me Tight: kiváló pigmentáltságú, jól satírozható matt szín, amely mélyebb árnyalatú, mint azt első pillantásra gondolná az ember. Kiváló választás a külső V-be mélyítésre, vagy akár a szempillatövekhez.

Sweet Dreams: kissé darabos, és hajlamos a potyogásra, így a paletta egyik legproblémásabb színe, ugyanakkor ha óvatosan kezeljük, és az ecsetet alaposan leütögetjük a használata előtt, kezesbáránnyá változik. Építhető szín, amelynek még a csillámai is a helyükön maradnak megfelelő alap használata esetén.

Love is in the Air: csodás szatén árnyalat, amely egyszínes füstös sminkhez is kiváló lehet, de egyébként is jó szolgálatot tesz, kék szem esetében legalábbis mindenképp. A pigmentáltsága és a satírozhatósága kiváló.

Snuggle: a személyes kedvencem a palettából, hiszen a csodás duokróm színek mindig is a szívem csücskében voltak. Az előző színnel szinte teljesen azonos alapszín zöldes fénnyel – csodaszép, ráadásul egyszínes smink is könnyedén készíthető vele.

Sleeping Beauty: csodás piszkosszürke árnyalat, amely jó választás lehet hivatali sminkhez, ha önmagában visszük fel, és legfeljebb tusvonallal egészítjük ki. A benne lévő csillámok a helyükön maradnak, és csodásan kiemelik a szem szépségét.

Sminkes képből kettőt hoztam: az egyik napfényben készült telefonnal, a másik pedig természetes fényben fényképezőgéppel, és alattuk feltüntetem a felhasznált termékeket is.


Belső szemzug, mozgó szemhéj belső része: Lingerie
Mozgó szemhéj többi része: Sweet Dreams
Külső V: Hold Me Tight
Mélyítóvonal: Romance
Ajkak: Too Faced Chihuahua és Sleek Petal (folyékony tartós rúzsok)

Highlighter: The Balm Cindy Lou-Manizer és Mary Lou-Manizer
Alapozó: Tropic Hungary BB krém
Púder: Freedom Contour
Kontúr: Freedom Contour
Szemöldök: Freedom Contour


Belső szemzug: Lingerie
Mozgó szemhéj: Love
Külső V, szempillatő: Hold Me Tight
Ajkak: Too Faced Chihuahua

Pirosító: Too Faced How Deep Is Your Love?
Highlighter: The Balm Cindy Lou-Manizer
Alapozó: Tropic Hungary BB krém
Púder: Freedom Contour
Kontúr: Freedom Contour

Szemöldök: Freedom pomádé és Freedom Contour

Szerencsére a színek szemhéjon is jól viselkednek, megfelelő alappal a helyükön is maradnak, így könnyűszerrel készíthető velük kifinomult smink, csupán arra kell figyelni, hogy megfelelő arányban szerepeljenek benne a fényes és a matt színek.

Nálam tehát kedvenc lett ez a paletta, és szívesen nyúlok érte a hétköznapokon, különösen akkor, amikor a körömlakkom színe bordós-mályvás, és mind a ruhadarabjaimat, mind a sminkemet ehhez szeretném igazítani. A Make Up Plaza kínálatából szerezhető be, ide kattintva, 3150 Ft-os áron.

Nektek hogy tetszik? Szívesen használnátok?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a paletta, de nem hiszem, hogy kihasználnám, mert túl sok benne a hasonló szín. De még lehet, hogy alszom rá egyet. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No hát igen, eléggé hasonló a színvilág, viszont sokféle jelleg, szatén, duokróm, matt is megtalálható benne, úgyhogy akinek jól állnak az ilyesmi színek, az szerintem nem tud vele betelni. :-)

      Törlés
  2. 3 hete rendeltem meg és egyenesen imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is bevált! Szerintem is csodaszép, odavagyok érte. *.*

      Törlés
  3. Épp úton van hozzá, így most nem játszom érte, de hónapok óta vágyom rá, szóval nagyon várom :) Kicsit másra számítottam egyébként a promo képek alapján, de jó lesz ez ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megjegyzésed óta már biztosan használgatod egy ideje. Hogy tetszik? :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.