2013. szeptember 11., szerda

Őszi zsákmányolás – bokacsizmák

Az őszre készülődve rájöttem, hogy tarthatatlan, hogy a nyári cipők után körömcipőkkel próbálom kihúzni az időt a téli csizmákig, na meg benéztem a Deichmann-ba, és rájöttem, hogy nekem őszi csizma kell. Ráadásul nem tudom, mi történt, de a 4 csizma, amelyet felpróbáltam, kivétel nélkül jól állt, így hosszas tanakodás előzte meg a döntést, telefonos segítséggel anyukámtól és keresztanyámtól. (Meanwhile: aki szerint a macskák kecsesen mozognak, annak szívesen kölcsönadom Schrödingert néhány napra...)

Az első csizma egy western jellegű barna, művelúr szépség, ideális sarokkal, és szerencsére nem a szokásos, elvetemülten hegyes orral. 7990 Ft-ba került.

Természetes fény

Vaku

A másik egy valóra vált álom: fűzős is, bokacsizma is, mert cipzárja van, így nem kell mindig fűzögetni, és ideális méretű a sarka. Ma teszteltem, vezetéshez és gyalogláshoz is ideális. Külön kiemelném, hogy bár drapp művelúr, a sarka felett és az orrán antikolt, bordós színű, sima bőrre hajazó rész van. 6990 Ft-ba került.

Természetes fény

Vaku

A végén pedig megmutatnám Muffint, akire már nagyon ráfér a fodrász (mégis kikerült egy beauty blogra! te jó ég!), de nagyon szép tiszta és habos most a szőre, mert vasárnap volt fürdetés. Amikor megigazítottam a párnát a fotózáshoz, leheveredett (mert nyilván őkirályi felségének ágyaztam meg ott), majd amikor rájött, hogy mi jön, felállt, és sértődötten kivonult. Itt még éppen sikerült elkapnom. :-)


Ti vettetek mostanában valamilyen cipőcskét?

37 megjegyzés:

  1. Mindegyik tetszik de különösen a szürke. Nekem is kéne már valami csizmát nézni, mert még mindig acélbetétesbe járok..rózsaszínbe :D Fekete acélbetétest néztem ki magamnak 10 sorost...de egy normális csizma se ártana...
    Kiskutyaaa *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fűzős NAGYON kényelmes is, szeretem :-) A barnát még nem teszteltem hosszú távon, de elsőre az is kényelmesnek tűnik :-)

      Törlés
  2. Eddig nem vettem semmit, de addig meg nem állok, míg nem találok olyan cipőt, mint a második. *-* Valami KÁPRÁZATOS Az első is szép, de a második meseszép..... :)

    http://azalanyblogja.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon tudom ajánlani, mert kényelmes is, szombaton ebben caplattam nem keveset, és egyáltalán nem fájdult meg a lábam :-)

      Törlés
  3. jajj ez a barna nagyon jó, hasonlót vettem, csak feketében. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gondolkodtam a feketén is, mert alapdarab lenne, de kevésbé adta vissza úgy a western jelleget. A tél folyamán viszont szerintem benevezek majd egy feketére :-)

      Törlés
  4. Jó kis csizmák :) Nekem is kell majd vennem újat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is eléggé leharcoltak már a régiek, így télre is be kell majd szereznem egy-két párral...

      Törlés
  5. nagyon csinos darabok! jó választás volt!:)

    VálaszTörlés
  6. A barnához hasonló nekem is van, még tavaly vettem, ma is az van rajtam. :D Nagyon klassz mind a kettő,hasonló fűzőset szeretnék én is. :) Outfit fotókat kapunk velük? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Outfitrészleteket várhatóan igen, mást nem ígérek inkább :-)

      Törlés
  7. Az első csizma nekem is nagyon tetszik!
    Én is körülnézek a hétvégén, mert bár még nem akarok ennyire zárt cipőt (ma vettem fel először nem-szandit), azért jó lenne még egy fekete (vagy piros) átmeneti cipő.

    BTW: a macskák szerintem sem olyan finomak és légiesek... és ezt szerintem az alattunk lakó szomszéd is alátámaszthatja, mert amikor Jäger végigtrappol a parkettán, szerintem azt hiszi hogy lovat tartunk a lakásban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült találnod valami jó cipőt a hétvégén?

      A trappolás pedig totálisan igaz...

      Törlés
  8. Az elsö nagyon tetszik. Én idén még nem vettem semmit, de tervbe van. Addig is van egy piros kisbakancsom fordtított bör azt nyúzom. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a piros bakancs nagyon jól hangzik, én is előveszem majd az enyémet, bár az sima bőr, és bordósba hajló a színe :-)

      Törlés
  9. Az elsö nagyon tetszik. Én idén még nem vettem semmit, de tervbe van. Addig is van egy piros kisbakancsom fordtított bör azt nyúzom. :-D

    VálaszTörlés
  10. Ohh a fűzős de jól néz ki, nagyon tetszik, én is csizmavadászaton vagyok, azaz még csak kinézőben, várom, hogy megérkezzen a pénzecském :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, Neked is sikerül valami szuper darabot találnod :-)

      Törlés
  11. :D nagyon jó kis darabokat sikerült venned! én idén őszre nem vettem/tervezek venni semmit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van még tavalyról nyúzható, akkor szerencsés vagy :-) Szerencsére a divat sem változott annyit, hogy gond lenne a tavalyi darabokat hordani, bár engem soha nem zavart az ilyesmi...

      Törlés
  12. Ó, pont tegnap szabadultam be a Deichmannba és alig hittem el, hogy a kívánságlistás szegecses csizma jól állt a lábamon, űberkényelmes és 2.000 forint kedvezménnyel adták...nem baj, hogy van otthon magassarkú fekete félcsizmám, meg wedge sneakerem, muszáj volt megvennem azt a dögöt :D

    A macskák egyébként kizárólag akkor mozognak kecsesen, ha őfelségük is úgy akarja, amúgy tojnak rá mindenre :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is tetszik egy szegecses, mustáros-barnás csizma, de egyelőre ott hagytam, és megbeszéltem vele, hogy ha ő is szeret, megvár a következő fizuig :-D

      Törlés
  13. A barna western csizmi nagyon tetszik. Hasonlót elfogadnék én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, mert nem extrám módon westernes :-)

      Törlés
  14. Istenem, az a fűzős bokacsizma! <3 :)

    VálaszTörlés
  15. Válaszok
    1. Te biztos jó kis outfitet raknál össze vele :-)

      Törlés
  16. Válaszok
    1. Ugye? Idén nagyon odatette magát a Deichmann :-)

      Törlés
  17. A fűzős csizma nagyon tetszik, hasonlót szeretnék én is :)

    VálaszTörlés
  18. Jók a csizmák és cuki a kutyus :))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.