2017. november 25., szombat

Nyereményjáték – „Őszi fények” csomag

Bizony majdnem egy éve történt, hogy pluszesélyért jelentkezhettetek nálam a Sleek Storm palettáért. Ezen most ledöbbentem, ugyanis azt gondoltam, ez csupán néhány hónapja történt... Azóta a paletta elnyerte méltó helyét egy csodás kis csomagban, amellyel valódi őszi sminkeket készíthet majd a nyertese. Lássuk is, hogy miket rejt magában:


Az egyik kedvenc szempillaspirálom, az Avon SuperShock, a szintén Avon és szintén kedvenc Mega Effects szemhéjtus, három Avon rúzs, egy Makeup Revolution highlighterpaletta, a Sleek Storm paletta, amelyet továbbra is az egyik legjobb kezdőpalettának tartok, egy ezüstszínű rúzstartó, amelynek belsejében tükör található, egy Yankee Candle Black Cherry kisméretű gyertya, egy őszies mályvás árnyalatú Avon körömlakk, egy Avon bokalánc, valamint egy Ebayről rendelt ecsetkészlet a szemsmink elkészítéséhez és egy szintén onnan rendelt highlighterecset.

Jelentkezési feltételek:

1. Légy a blog feliratkozott olvasója. A feliratkozáshoz használd a jobb oldali oldalsávban található gombot (lásd a képet).


2. Írj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, „Őszi fények” tárggyal, és írd meg benne, hogy milyen néven követed a blogot, valamint hogy mi(ke)t vásároltál meg a blogbejegyzéseim vagy a videóim hatására. Ha még nem történt ilyen, akkor azt írd meg, hogy mely termék keltette fel az érdeklődésedet a róla alkotott véleményem alapján.

Jelentkezési határidő: 2017. december 10. éjfél.

Megjegyzés:
A nyereményt magyarországi postacímre áll módomban elküldeni.
A tavaly decemberi pluszesély a jelen bejegyzés közzétételét követően már nem szerezhető meg.

2 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörű csomag!Már-már ünnepi hangulatú.A paletta egy álom lehet.Az Avon szempillaspirált csak dícsérted, próbáltam és tényleg szép pillákat varázsolt.Újravevős lesz.Köszönjük a lehetőséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a csomag, annak pedig még jobban, hogy Neked is bevált a szempillaspirál :-) A paletta valóban álomszép, és igazán kihasználhatóak a színei :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.