2012. március 4., vasárnap

Coastal Scents Ultra Shimmer paletta – tavaszhozó smink

Még karácsony másnapján éreztem úgy, hogy elegem van a hidegből (pedig milyen sok téli nap várt még), és színes nyomatú felsőt öltöttem, majd hozzáilló sminket alkottam az Ultra Shimmer palettával. Sötétzöld, világoszöld és égetett narancs színekből állt, még a szempillaspirál is zöld volt, és jelentem, bevált színterápiaként, na meg a család tagjainak is tetszett. Az egészarcos képek közül egyedül a „fotózkodjállattal”-projekt egyik képe vállalható, de legalább jól látható, mennyit fejlődtem már azóta a fotózásban. (Megjegyzés: figyelemre méltó a cica tekintete, őszinte véleményt tükröz...)

Coastal Scents Ultra Shimmer tavaszhozó smink vakuval

Coastal Scents Ultra Shimmer tavaszhozó smink – 1.

Coastal Scents Ultra Shimmer tavaszhozó smink – 2.

A tavaszi zöld sminkhez hasonlóan most is az alábbi kép alapján, számkódolva fogom megadni, mely színeket használtam a 88-as palettából.


A szemöldökcsontomon ezúttal nem használtam highlightert, éppen nem volt kéznél matt vajszínű. A szemem belső zugában az 1/3-as színt alkalmazta, a mozgó szemhéj közepére a 3/3-as került, a külső szemzugban és a külső V-ben a 9/3-as színt használtam, majd a szempillák vonalánál tovább erősítettem a vöröses színt a 9/5-ös színnel. Az alsó szempillák vonalában a 4/7-es színt vittem fel, a vízvonalamra pedig semmit nem tettem, mert a szemem éppen érzékeny korszakát élte. A szempilláimra az Oriflame Revelation szempillaspiráljának Green árnyalata került.

Az arcomon MAC Face and Body alapozó volt, pirosítóként a Sleek Aruba árnyalatát viseltem, a szájfény pedig Oriflame volt, Gloss Booster, Iconic Pink árnyalatban. Valószínűleg fogok még hasonló sminket készíteni, egyrészt mert nem ártana, ha lennének vállalható képeim egy ilyen igazán színes lehetőségről, mésrészt pedig hiába van már jobb idő, az igazi, virágos-leveles tavasz messze van még...

3 megjegyzés:

  1. Nagyon vagány ez a rikitózöldes sminkecske.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Tessék reprodukálni, aztán pedig kérek fényképet. :-)

      Törlés
    2. Nem hiszem, hogy nekem jól állna, mivel nekem a hideg szinek állnak igazán jól. De még az is lehet, hogy 'lefagyasztva' kipróbálom.

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.