2012. március 3., szombat

Essence – Legends of the Sky különkiadás – körömlakkok

Az Essence márka minden kezdő és sok pénzt kiadni nem kívánó sminkes kedvence lehet. Már az alaptermékeik is szuperek, például a hab állagú alapozójuk és a körömlakkjaik, illetve a palettáik is alapkelléknek számítanak, a különkiadásaik viszont még ennél is jobbak. Tematika szerint összeválogatott színeket tartalmaznak, általában szemfestékek és körömlakkok a kollekció alapdarabjai, ezek mellé néha kiegészítők, ékszerek, valamint pirosító és egyéb nyalánkságok is a képbe kerülnek. A most kapható különkiadás a repülős élethez kapcsolódó színeket tartalmaz, így például van Leo dzsekijének megfelelő színű körömlakk benne, de csajosabb színek is feltűnnek. A koncepció lényege az, hogy ilyen színekben bármelyik pilótát elcsábíthatjuk (azt hiszem, erről a pilótafeleségeket is illett volna megkérdezni).

A kollekció több darabjáról is esik majd szó, de egyelőre az általam megvásárolt három körömlakkról szeretnék írni. Alább a képek, utána pedig következik az értékelés.

Essence Legends of the Sky – LIKE LEO'S PILOT JACKET

Ennek az árnyalatnak nagyon tetszik a neve, Leonardo DiCaprio dzsekijére céloz, ám érdekes módon nem találtam róla képet, amelyen ilyen színű dzsekit hordana (lásd: Leo az Aviátorban), találtam viszont pont ilyen színű kabátot, aviator jacket megnevezéssel, pl. itt.

Essence Legends of the Sky – NO BETTER WAY TO SKY

Essence Legends of the Sky – I AM A VIATOR

A harmadik megvásárolt szín esetében nem sikerült jó képet készítenem a lakkról, ám elkészült a fenti, amin a szín maga látszik, a főszerepben viszont Schrödinger cica szeme látható. Ilyen szép szem mellett pedig amúgy is elhomályosul a körömlakk színe, nem igaz?

A kollekcióban még további három szín található, a Flying Higher, a Take My Red Away és az I Wear My Flying Goggles at Night. Ebből a háromból már nem találtam a helyi Müllerben január végén, de így legalább nem költöttem túl sokat. A megvásárolt három szín eléggé különböző jellegű, kedvencem a csokiszínű lakk, bár veszélyes stresszes munkanapokon, mivel édességevésre csábít, másik kedvencem pedig a barackszínű, amely igazi tavaszhozó szín, így jól jött hangulatjavító gyanánt a január végi hideg napokon. A lakkok minősége nagyon jó, hozzák az Essence-től megszokott tartósságot és színintenzitást, már két rétegben, és könnyen felkenhetők csíkozódás nélkül, ami telt (értsd: gyöngyház és csillám nélküli) lakkok esetében ritka. Bár erős színek, valahogy mégis jól hordhatóak és sok színhez megfelelőek. Összességében elmondható, hogy jó befektetés darabonként 500 forintos áron.

2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.