2012. március 23., péntek

Essence – Legends of the Sky, narancssárga smink

A négynapos szünetben (idén szerencsére több ilyen is lesz) elkészítettem az ígért narancssárga sminket. Extrémként harangoztam be, ám kiderült, hogy nagyon is hordható szín, ráadásul az idei tavasz egyik színe a mandarin, ezért abszolút illik a trendbe. A fotogenitásom viszont aznap teljes mértékben cserben hagyott, de a színek azért jól látszódnak a képeken, és úgyis ez a lényeg.

Essence Legends of the Sky narancssárga smink – 1., természetes fényben

Essence Legends of the Sky narancssárga smink – 2., vakuval

Essence Legends of the Sky narancssárga smink – 3.

Essence Legends of the Sky paletta

A szemen a paletta két színét alkalmaztam; először felvittem a 2/3-as színt a szemhéj egészére, majd a mélyítővonalban és a felső szempillasoron az 1/2-es színnel mélyítettem a széleket. Az 1/2-es színt az alsó szempillák tövébe is felvittem, és alul kihúztam a vízvonalat az Avon Saturn Grey szemceruzájával (sajnos ezzel sokkal nehezebb dolgozni, mint a Jillian Dempsey-féle ceruzákkal, viszont ha felküzdöttük, viszonylag hosszan a helyén marad).
Az arcra a szokásos Oriflame Peach Me Perfect arcfény került, a pirosító a különkiadás sajátja, a No Better Way to Sky volt, a számra pedig az Alverde szájfény karácsonyi kiadású, arany csillámos, áttetsző szájfényét kentem.

Tanulság: ez a paletta még az első ránézésre remélttől is sokkal többet rejt magában: vidám, ugyanakkor hétköznapokon is hordható szín a narancssárga, ezért ezek után kíváncsian várom, mit mutat majd a piros szín, azután pedig természetesen sorra kerül majd az 1/1-es és a 2/1-es, szürkés-kékes páros is. Az eddigiek alapján biztosra merem mondani, hogy bennük sem kell csalódnom majd.

2 megjegyzés:

  1. Ez a smink is jól sikerült. És a szemed ekkor tiszta kék volt. De érdekes. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.