2015. december 17., csütörtök

Avon Magic Effects Cosmic körömlakkok – vajon érdemes-e lecsapni rájuk?

A mai bejegyzést már a tegnapi videó leírásában megígértem, ugyanis a színminták már megvoltak, már csak megfelelő fényviszonyokra és időre volt szükség a befotózásukhoz. A mai napon mindkettő megadatott, így megpróbálom megmutatni Nektek, mennyire egyediek is ezek a lakkocskák, és érdemes-e beruháznia rájuk a hozzám hasonló holorajongó lakkmániásoknak.

Az összehasonlítást az Aurora nevű szépséggel kezdtem, és két Rival de Loop lakkot választottam párjául, mivel a többi lakkom között nem találtam hozzá hasonló árnyalatút. Ezek sem igazán hasonlítanak, inkább csak alátámasztják, hogy érdemes beruházni az Avon lakkjára még akkor is, ha mindkét RdL a birtokunkban van, ugyanis az Aurora épp a Dreamland és a Cute Candy közötti árnyalat.



Bogyó segédkezett a fotózás során





A vakus képeken az is látható, hogy az Aurora kevésbé nyilvánvalóan holózik, mint a két RdL, így akit zavar a túlzott szivárványeffektus, annak főleg kitűnő választás lehet. Az Avon lakkból 3 rétegre van szükség a teljes fedéshez, míg ez a RdL lakkok esetében 2 réteg. Figyelmetekbe ajánlom Thimmyke bejegyzését is, aki másik lakkok mellett is lefényképezte az Aurorát, és azokra sem hasonlít:
http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2015/11/avon-magic-effect-cosmic.html
Ráadásul Lora is összevetette néhány hasonlóval:
http://www.nailwonderland.hu/2015/12/avon-magic-effects-cosmic-aurora.html
Tehát tényleg egyedi lakk, tessék megrendelni!

Az Eclipse nevű csodához az A-England Saint George-ot hívtam párul: már a tegnapi videóban is említettem, hogy mennyire hasonlítanak, és a Colour Alike-ok között sem találtam párját, így csak ők ketten szállnak ringbe.








Az Eclipse a sárkányölőhöz képest is sötétebb lakk, ugyanakkor nem titkolja a holohatást ő sem, és árnyékban visszafogott, sötét, elegáns lakk, azonban a legkisebb fénycsóva hatására is megmutatja a csillogós arcát. Az A-England egyréteges csoda, míg az Avon esetében két rétegre volt szükség a teljes fedéshez. Figyelemreméltó teljesítmény ebben az árkategóriában,

A Moonbeamnek már sokkal több párja akadt, magasabb és baráti árkategóriában egyaránt: balról jobbra az A-England Fonteyn, az A-England Encore Margot, az Avon Moonbeam, a Moyra 251 és a Colour Alike Sinner Lady látható.











A vakus képeken látható az, ami élőben teljesen nyilvánvaló: a Moyra lineáris holo hatású, míg a többiek csak szórtak, és a Moyra az egyik legjobban fedő is: az A-England lakkok és a Moyra esetében 2 rétegre van szükség a teljes fedéshez, a Colour Alike esetében 3-ra, az Avon esetében pedig négyre. A gyenge fedésből adódóan reményeim szerint fedőlakként is alkalmazható lehet krémes lakkok fölé, de ez egyelőre csak sejtés, és még kísérletezgetnem kell vele, hogy alá is tudjam ezt támasztani.

A címben feltett kérdésre tehát egyértelmű igen a válasz két lakk esetében: az Aurora és az Eclipse fedésével nincs gond, és egyedi is a színük, a Moonbeam azonban kérdéses: nem fed elég jól, sokaknak nincs türelme a 4 réteghez, ugyanakkor ha beválik fedőlakként, a krémes lakkok holóvá tételére hasznos adalék lehet a körömlakkgyűjteményekben.

Ha felkeltették az érdeklődéseteket, a jelenlegi katalógus 86. oldalán találjátok meg őket, 899 Ft-os áron.

Ti már beszereztétek őket? Netán tervben van valamelyik?

24 megjegyzés:

  1. De jó összehasonlítás! Az ezüstöt nem is terveztem megvenni a Sinner Lady és a Moyra mellé, 4 réteg??? Bár nekem a Sinner Lady is csak 2 réteges.
    A lilának nincs párja, de ennyi pénzért mindenképpen jó vétel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Másoknál elég 2-3 réteg is belőle, és lehetséges, hogy megfelelő alaplakkal nálam is ez lesz a helyzet, majd a részletes tesztben leírom a tapasztalataimat :-) A lilás valóban szép, érdemes lehet rá lecsapni :-)

      Törlés
  2. A Moonbeam neken is megvan, de az enyém három rétegben tökéletesen fedett, pedig vékony rétegeket használok. Nekem nagyon tetszik, de a másik kettőt is be szeretném szerezni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok függ az adott alaplakktól, illetve körömtől is, az biztos, lásd az O'Hara esetét nálam, amely Essence alaplakkal jól fed, anélkül meg nem... Szerintem a másik kettőt se hagyd ki, mert csodás darabok :-)

      Törlés
  3. Ohh de gyönyörű mind. :D Az Avon lakkok közül a Avon Magic Effects Liquid Sequin Nailwear egyik lakkját szemeltem ki, azta rózsaszínes feketés színt aminek persze megint elfelejtetem a fantázianevét. :D De az a zöld lakk valami mese szép. :D És úgy sincs csak 1 sima zöld színem... hm... csingcsing :D

    VálaszTörlés
  4. A Moonbeam fehér alappal remekül mutat és nem kell 4 réteg, viszont az Eclipse kicsit csalódás számomra. Az Aurora is csak díszítéssel jön szóba nálam, annyira visszafogott önmagában :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a fehér alapot ki fogom próbálni, köszi a tippet! Az Eclipse-ért én teljesen odavagyok, és remélem, körmökön sem okoz majd csalódást :-)

      Törlés
  5. Nekem az Aurora és az eclipse van meg. 3 EGyből megrendeltem őket, amikor megláttam, hogy végre behozták hozzánk is. :) Nekem mind a kettőből elég volt két réteg is alaplakkra. :) Én a két Holos és a 43-as Moyrához passzintottam hozzá, és azokhoz sem hasonlít az Aurora. :)
    http://4.bp.blogspot.com/-l2wb7U6zy2k/VlrQdY_f__I/AAAAAAAAiZ4/x1GC8TSKnQY/s1600/AVon%2B03.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, kérek szépen gyorsan egy linket a Te bejegyzésedhez, és frissítem vele az enyémet :-) Tényleg nem hasonlít azokra sem, tehát ez egy egyedi és kihagyhatatlan lakk :-)

      Törlés
  6. AZ lemaradt, hogy az a macskafarok... <3 :D

    VálaszTörlés
  7. Imádom ezeket a részletes összehasonlításokat. :) Az ezüstre még a Color club Harp on it-ja lehet dupe, nekem ő van meg és nem is érzem szükségét több ezüst holo lakknak. A Moyra holo-kollekciója zseniális, egyedül a (nem) tartóssága miatt haragszom rá, 2 nap után nagy darabokban pattog le, pedig amúgy tökéletesek. :) Az Avon Eclipse nálam is nagy kedvenc lett, rózsaszín holo-t viszont ritkán (soha) kenek fel, pedig a Moyra és a RdL is megvan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon hasznosak az ilyen bejegyzések, hiszen sok esetben érzi úgy az ember, hogy már a sokadik ugyanolyan pl. kék lakk tetszik meg neki, és így eldöntheti, valóban hasonlít-e az előzőekre. A Moyra nálam szerencsére tartósnak bizonyult, így én nem panaszkodom rá, bár mindig használok alap- és fedőlakkot, meg ez valahol szerencse kérdése is, hogy kin hogy működnek. Az említettek közül én is az Eclipse-et érzem leginkább Hozzád valónak :-)

      Törlés
  8. Az Eclipse-t megrendeltem, pont abban reménykedve, hogy hasonlít a Saint George-hoz. Gondoltam, hogy nem lesz teljes dupe, de örülök, hogy ennyire hasonlítanak!
    Anyukámékhoz megy a rendelés, így szenteste szerintem ő lesz már rajtam. *-* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Eclipse tökéletes választás, mert annyira közeli hasonmások, hogy csak kevesen mondanák meg, melyik van az ember kezén :-) Végül valóban ez volt a körmeiden szenteste?

      Törlés
    2. Szenteste már nem festettem körmöt, de 27-én felkentem, és tényleg nagyon szép! Szinte 1 réteg is elég volt, biztosan sokszor előkerül még idén. :)

      Törlés
  9. Nekem az Eclipse van meg, imádom és jó, hogy nem dupe-ja a St. George-nak, mert az kívánságlistás. :)
    Még az Aurorán gondolkodom, de akkor az ezüstöt elfelejtem, bár ha jó krémes lakkok felé, akkor még lehet, hogy megveszem. :)
    Cica nagyon cuki, nem akart kimaradni ő sem. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Saint George azért egy külön dimenzió, még ha nagyon hasonlítanak is, mert a minősége verhetetlenül jó :-) A cicák pedig ilyenek, mindig mindenhol ott kell lenniük :-D

      Törlés
  10. Nagyon tetszett ez a bejegyzés, imádom az összehasonlításokat :) Bevallom én már jó ideje nem rendeltem lakkot az Avontól, de az utóbbi időben mintha egyre jobbakat csinálnának, szóval lehet beruházok egyre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, hát ennek nagyon örülök! :-) Az Eclipse nagyon Hozzád való lakk lenne ;-)

      Törlés
  11. De jó, én is pont összehasonlítottam az Aurora-t pár lakkal. :) Viszont engem az érdekelt, hogy mennyire rózsaszínes az árnyalat, de mások mellé téve semennyire. :) Nekem nagyon tetszik ez a Cosmic vonal, jó állagúak és kettő rétegben szépen fednek is. A Moonbeam-et mondjuk még nem kentem fel, és ez a négy réteg el is ijeszt.. :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok múlik az alaplakkon is, szóval ne ijedj meg nagyon, és nekem végül 3 rétegre volt szükség a körmeimen :-) Viszont a másik kettő még ennél is jobban teljesít, ez tény :-)

      Törlés
  12. Kedves Katy!

    Glitterfingersss Lexa ajánlotta, hogy tőled érdeklődjek. Az Eclipse sajnos nem kapható, így érdekelne, hajlandó vagy-e esetleg megválni tőle... Nem fűzök túl sok remény hozzá, de köszönöm a választ. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.