2012. március 13., kedd

Zsákmány, 2012. február

Van egy blog, amelyik elég veszélyes a sminkőrültekre nézve, ugyanis sok olyan termék megrendelhető onnan, amelyeket máshonnan nem, vagy csak nehezen lehet megrendelni. Ez pedig a BarBeautySale, Edit blogja. Aki itt vásárol, megtapasztalhatja, milyen egy igazán segítőkész és a vásárlóiért mindent megtevő eladó, csak ajánlani tudom. Februárban megrendeltem tőle néhány szépséget, és néhány nap múlva meg is érkeztek sértetlenül.

Beauty Sale Blog zsákmány 1., természetes fényben

Beauty Sale Blog zsákmány 2. vakuval

Beauty Sale Blog zsákmány 3., természetes fényben

Készítettem színmintákat is, a szokásos módon, sminkalapra, ecset használatával. Lássuk először a palettát:

Make Up Academy Professional Heaven and Earth 1., természetes fényben

Make Up Academy Professional Heaven and Earth 2., vakuval

A világos színek különböző hatásúak, az első sor első színét fényesnek mondanám, az első sor negyedikét irizálónak, így tökéletes highlighter színnek, a második sor harmadik sora pedig metálosabb hatású, így az elsővel együtt jó megoldás a belső szemzugba a tekintet megnyitására. A középszínek általában véve simán színesen, és elég jól pigmentáltak, a sötétek közül viszont érdekes a második sor negyedik és hatodik színe – ezekből elég nehéz színt kinyerni, mivel nem pigment van benne, inkább kisméretű csillámoknak mondanám a színt adó részecskéket, tehát eléggé különböző jellegű festékekről van szó, holott ránézésre a laikus azonos hatásúnak gondolhatná őket.

A szemfesték és a rúzsok színmintái is elkészültek:

Bourjois szemfesték és Astor rúzsok 1., természetes fényben

Bourjois szemfesték és Astor rúzsok 2., vakuval

Tényleg ott van a szemfesték is, ő az első balról, csak nem látszik szegény, de mivel alapvetően csak fényt adó, rózsaszínes-arany színű, tökéletes a szemöldökcsontra, vagy akár egy sima rózsaszín pirosító fölé, hogy a Nars Orgasm pirosítóját idézze. Azaz, bár jóval nagyobb pigmentáltságra számítottam, biztosan ki fogom használni a benne rejlő lehetőségeket.

A rúzsoknál (ASTOR Soft Sensation Double Excellence Premium) először készítettem egy mintát csak az ápolóról, ez sem látszik igazán, de pici gyöngyház fényt ad a bőrnek (illetve ajkaknak). A rúzsminták balról jobbra: 010-es árnyalat ápoló nélkül, 010-es árnyalat ápolóval, 009-es árnyalat ápoló nélkül, 009-es árnyalat ápolóval. Egyébként nagyon érdekes termék, a cső két végében található egy ápoló, illetve egy rúzs, amelyeket a cső ellentétes végének megnyomásával tudunk kipattantani a helyükről. Az átlagosnál kicsit kisebb mennyiség van benne a rúzsokból, de mivel még életemben nem fogyasztottam el egy rúzst a lejárata előtt, ez esetemben nem fog problémát jelenteni. Az ápoló nem okoz túl nagy változást, talán csak egy kicsit gazdagabbá teszi a rúzs színét, na meg könnyebben felkenhető rá a rúzs, mint az ajkakra közvetlenül.

A termékekről további véleményt majd huzamosabb használat után fogok adni, illetve természetesen feltöltöm majd olyan sminkek képeit is, amelyeket ezekkel a termékekkel készítek majd el. Tehát figyelem! Natúr sminkes időszak következik.

3 megjegyzés:

  1. Az a Bourjois nekem is megvaaaaaaaaaaaan. :)

    VálaszTörlés
  2. Ja, és van egy sötétlilám is hozzá. Imádom. Hol kombinálom a kettőt, hol csak a lilát használom - megfelelő ecsettel nagyon szépen lehet árnyalni finomlilákat vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, mit mondok én erre: várom a képeket! :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.