2014. április 2., szerda

Séta a múltba, 2012. – 5. rész

Folytassuk a 2012-es évbe tett sétánkat, és utazzunk el a két évvel ezelőtti szeptember-októberi időszakba. 

1. Az egyik azóta is kedvenc palettám
Sleek Ultra Mattes V2 paletta – Darks – Képek, színminták és vélemény



Ha valaki jól pigmentált, csodás matt palettára vágyik, az mindenképpen rendelje meg magának ezt a palettát. Ez és a Storm vagy az Original paletta tökéletes páros a kezdő sminkes kollekciójának elindítására is, hiszen rengetegféle smink készíthető, ha van néhány jól pigmentált matt színünk is a Sleek mindig csodás fényesei mellett.

2. Cicatörténelem
Cicás bejegyzés – vigyázat, rengeteg kép!



Hihetetlen, hogy milyen kis gizda cicáim voltak azok, akik mostanra jól fejlett, csodás fényes szőrű, cárként viselkedő macskák lettek. Szerencsére mindkettő továbbra is szeretetbomba maradt, még ha meg is vannak az allűrjeik. Jó volt visszanézegetni a régi képeket, és elég durva belegondolni, hogy idén már ötévesek lesznek...

3. Az első „aranyos”
Napi köröm – aranyos szépség



Azóta is megunhatatlan számomra a natúr-arany kombináció, és biztosan idén tavasszal is sokat fogok hasonló manikat hordani a fent látható sállal és a fehér kabátkámmal. Csak tudnám, hova tűnt az egyik kedvenc aranyszínű fülbevalóm...

4. A Naked palettát már akkor is kihagyhatatlannak éreztem
Ha eltűnnének a sminkcuccaim – TAG



Soha ne kelljen átélnem azt a rettenetet, hogy eltűnik minden sminkcuccom, de ha ez történne, szerintem most is hasonló listát állítanék össze. Mondjuk alapozó helyett színezett hidratálóval, a Naked helyett pedig lehet, hogy inkább a csokis paletta lenne benne... Na de azért ezt még majd párbajjal is eldöntöm.

5. Acélkék smink
Napi smink – Sleek Bad Girl kékítve



Már akkor is sokszor hordtam ezüstös-kékes sminkeket, és az, hogy ez a smink szemüveg nélkül, a tükörbe hajolva született, külön büszkeséggel tölt el. Mire képes az ember, ha a szükség úgy hozza...

6. Egy Moyra, amelynek azóta China Glaze-hasonmása is lett
Moyra 83-as – kényszerből született szerelem



Hihetetlen, hogy már akkoriban is így odavoltam az ilyen lakkokért, és az is, hogy nekem nagyon úgy tűnik, hogy bizony ennek a Moyrának szinte azonos tesója jelent meg a China Glaze téli kollekciójában. Azt hiszem, ezt mintapálcás teszteléssel is alá kell támasztanom a közeljövőben.

7. Megint egy ilyenfajta lakk, csak ezúttal egy türkiz Avon
Avon Sequined Turquoise – odavagyok érte teljesen



Kár, hogy csak ritkán jön ki ilyen lakkokkal az Avon, mert bizony jól csinálják, na meg az is kár, hogy a béna katalógusfotók miatt az ember csak véletlenül fut rá az ilyen csodákra. Egyszerűen nem értem, miért nem valós képeket tesznek fel a semmitmondó digitális színminták helyett, vagy miért nem nézelődnek legalább blogokon ingyenreklám után. Na de mindegy, a lényeg, hogy ez a lakk azóta is nagy kedvenc nálam, és egy akkori lehetőség révén egy olvasómhoz is jutott belőle egy példány.

8. Az azóta is egyik legjobb barátom, a zselé
Átlátszó zselé – az én régi barátom



Olvasói kérésre készült a részletes leírás, és remélhetőleg többeteknek is hasznára vált. Azóta géllakkra váltottam, amivel sokkal könnyebb bánni, és többé nem kell a beszakadó körmök miatt bosszankodnom.

9. Natúr smink egy kis csavarral
Sleek Ultra Mattes Darks paletta – első smink



Ez az elronthatatlan, visszafogott, mégis mutatós smink a mai napig jolly joker nálam. Gyorsan kész van, nem hivalkodó, mégis sokat számít, ha szempillaspirálnál azért több van rajtam. 

10. Ugyanaz a paletta, vadabb smink
Sleek Ultra Mattes Darks paletta, 2. smink – Villan



Egyetlen színnel is készíthető mutatós smink, ezt bizonyítja ez a lilás-bordós Sleek-smink is. Elő kell vennem ezt a palettát megint...

Nos, az eheti adagban volt számotokra újdonság?

11 megjegyzés:

  1. Természetesen nem volt újdonság, de azért a macskás képek felett ismét sokat elidőztem :-)
    Olyan édesek! Ezt sajnálom, hogy nálunk nincsenek ilyen összebújások (csak ha egymásra pakoljuk őket), sem egymást mosdatások.. Elvannak, sokat játszanak együtt, de nincs az a hű de nagy szerelem, mint Nálatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. EL sem tudom mondani, mennyire sokat jelent, hogy ilyen régóta az olvasóim vagytok jó páran! Köszönöm, hogy még mindig itt vagy velem, PAncsi! :-)

      Nálunk is egyre ritkább amúgy az ilyesmi, de szerintem az volt a titka a meglétének, hogy egyszerre voltak „gyerekek”, és sok dolgon együtt mentek át, Nálatok meg azért elég nagy a korkülönbség. A kis Terroristának így nehezebb dolga van Jägerrel :-)

      Törlés
  2. Az az Avon lakk még mindig nagyon tetszik *.* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is értem, miért nem hozzák vissza az ilyeneket, a békanyál helyett pl. akár lehetett volna :-)

      Törlés
  3. Az a kék lakk, jaj mamám *.* Még a végén tényleg megszeretem a kéket :D És az a lilás smink is csodás ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, vannak bizony veszélyes kék lakkok. Régebben el nem tudtam volna képzelni magamon sötétebb lakkot, még pirosat vagy bordót sem, mostanra meg gyakorlatilag bármi jöhet... Szerencsére sok kiegészítőm és kendőm van, így mindent a ruháimhoz is tudok hangolni :-)

      Törlés
  4. Tök jól áll Neked a hosszabb és egyenes haj, sőt szemüveges képedért is oda meg vissza vagyok. No és a mani kombó királynő voltál már régen is <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jesszus, és még mindig nem csináltam meg a szemüveges videót! Sminkeléshez beteszem a kontaktlencsét, aztán jól elfelejtem kivenni a videóhoz... Remélem, azért sikerül valamikor végre úgy felvennem valamelyik anyagot, ne haragudj, hogy mindig megfeledkezem a kérésedről! A hajamat szorgalmasan növesztem, a kombókirálynő elnevezést pedig köszönöm :-D

      Törlés
  5. Thanks, I already sent the e-mail to you :-)

    VálaszTörlés
  6. Mondták már hogy nagyon hasonlítasz Hürremre? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már többen is írták, és amúgy nagyon szimpatikus a színésznő. :-) Megéri nézni a sorozatot? :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.