2014. április 4., péntek

Lila-barna smink – Too Faced Chocolate paletta

Bőszen használgatom a palettát, és azt tudom róla elmondani, hogy szemhéjon egy álom dolgozni a színeivel, mert jól pigmentáltak, szépen satírozhatók, és még a csillámos púderek sem hullanak alá, tehát a szerelem teljes.


A ma bemutatott sminkhez a Champagne Truffle került a szemhéj belső részére, a mozgó részre a Candied Violet, amely sokkal jobban teljesít szemhéjon, mint a színmintáknál, majd a Triple Fudge nevű színnel mélyítettem a szempillatöveknél és a külső V-ben, és a melegbarnás-narancsos Salted Caramel került a mélyítővonalra. Utóbbi talán meglepő lehet a Candied Violet hideg lilájához, de kifejezetten jót tett a sminknek ez a meleg vonal.

Pirosítóként egy ArtDeco csodát használtam, amelyről jön a teszt hamarosan, a rúzs pedig az Avon hidratáló rúzsai közül a Soft Pink.

Természetes fény:



Más ISO a színek kiemeléséért:



Vaku:


Aki pedig elsőként írja meg, hogy mely színeket szeretné együtt látni a következő sminkben, annak szót fogadok, és a hétvégén megmutatom a kért kombót.

Rajtatok milyen smink volt ma? :-)

29 megjegyzés:

  1. Húú nagyon szép lett :) Jól áll neked ez a cicás forma na meg ez a lilás árnyalat is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Egyébként tényleg furcsa volt lemosni, és felfedni a valódi szemformámat. Szerencsés, akinek mindenféle smink nélkül is felfelé ívelő szemei vannak, de szerencsére én is tudok csalni kicsit :-)

      Törlés
  2. Nagyon gyönyörű ez a sminked is O.O A "marcipán" nevűt mindenképpen látnám, bárhogyan, bármelyikkel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, akkor a marcipán mindenképpen benne lesz :-)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Köszönöm! Feldobtad a napom ezzel, bár tény, hogy a postás is feltűnően kedves volt ma velem, mit tesz a smink meg a haj :-D

      Törlés
  4. Ó ó ó én! :D Strawberry bon bon és triple fudge kombó nagyon érdekelne :D Gyönyörű ez a smink és nagyon jól áll :) Mennyiért vetted meg ezt a csoda-palettát ha szabad kérdezni? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, nagyon jól hangzik a sminkkérésed, igyekszem teljesíteni, már alakul a smink ötlete, Eleni fenti marcipános kérésével együtt.

      Persze, hogy szabad kérdezni, elég drága palettáról van szó, egy szín ára kb. ugyanannyira jön ki, mint a Naked-paletták esetében. Innen rendeltem, ingyenes szállítással:

      http://www.beautybay.com/cosmetics/toofaced/chocolatebareyeshadowcollection/

      Egyébként pedig csak ajánlani tudom, mert a Candied Violet csillámai sem másztak el sehova, ami nagyon ritka dolog :-)

      Törlés
  5. Szép lett! :) Remélem én leszek az első :D Strawberry Bon Bon és Marzipan! Szerintem nagyon tavasziasak lennének együtt :) Egy szép nude vagy barackos rúzzsal esetleg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos fentebb már a Triple Fudge is bejött a képbe, de van ötletem, hogy hogyan tartsam meg a tavaszi jelleget ennek ellenére is. A rúzson pedig még gondolkodnom kell, hirtelen nem is tudom, van-e ilyesmim... Szaténos vagy matt színre gondolnál? :-)

      Törlés
    2. Hmm mindkettő jó, de mondjuk inkább a mattot mondanám most :)

      Törlés
  6. Wow, és wow és wow! Hogy ez megint mennyire jól áll neked, Katy! Egyszerűen tökéletes! És az a rúzs, hát valami csodás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztára zavarba hozol, köszönöm szépen a bókokat! A rúzs tiszta rágógumi-rózsaszín, nagyon szeretem, és még hidratál is egy kicsit :-)

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Hmm, felkenve már nem enném meg a palettádat, csak a tartójában hagyva a színeket :DDD Csodásan kiemeli a szemeidet ez a smink, a külső V-ben használt szín aww meg aww meg aww! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát örülök, hogy nem akarnád lenyalogatni a szemhéjamról. :-D A külső V-s szín pedig jön még nemsokára, mert felkerült az olvasói kívánságlistára :-)

      Törlés
  9. Ez tényleg csodásan áll, gyönyörű lett! Egyszer viszont annyira szeretném tusvonallal is látni a sminked! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, nem szeretnéd :-D A tusvonaltól, csakúgy, mint a műszempillától, úgy nézek ki, mint egy szomorú játékbaba. De erről amúgy is fogok írni nemsokára, mert van egy szuper tus, amiről érdemes szót ejteni, csak épp nekem egyáltalán nem áll jól ez a dolog :-)

      Törlés
  10. Nagyon jól áll neked ez a smink! Gyönyörű vagy! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép lett és tök jól áll! :]

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép smink és jól áll! :)

    VálaszTörlés
  13. Szia! Kicsit fentebb, megadtad a linket ahonnan rendelted... azt szeretném megkérdezni,h a kifizetése ezen az oldalon,h zajlik? előreutalással?

    VálaszTörlés
  14. Szia! Kicsit feljebb megadtad a linket ahonnan rendelted a palettát.... azt szeretném kérdezni,h ezen az oldalon,hogy zajlik a kifizetése? előreutalással? vagy utánvétellel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Mivel külföldi oldal, sajnos nem áll rendelkezésre utánvétes lehetőség, így bankkártyával kell előre fizetni, és a megrendelést követő két héten belül meg szoktak érkezni a termékek :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.