2014. április 23., szerda

Naked 3 – a hasonmások, 2. felvonás


A tegnapi szavazás során a második helyen a Naked 3 végzett, így ma ilyen bejegyzéssel érkezem, holnap pedig a harmadik helyre szorult gyertyás bejegyzés érkezik majd.

A múlt héten már láthattatok egy összehasonlítást, amelyben a Sleek nagy sikerű Garden Of Eden palettája állt a Naked 3 mellett. A mai napon kemény meccsnek nézünk elébe, ugyanis míg a piros sarokban a Naked 3 paletta áll, a kék sarokban a Too Faced Chocolate Bar várja a nagy összecsapást.


Emlékeztetőül a paletták képe:



Minden szín-összehasonlítás esetében egy természetes fényben, egy más ISO-értékű természetes fényben és egy vakuval készült fotó látható egymás mellett, hogy teljes körű képet kaphassatok a színekről. Emellett félkövéren kiemelten és aláhúzva mutatom minden esetben az erősebben pigmentált szín nevét, hogy lássátok, melyik paletta teljesített jobban az adott körben.

Naked 3 vs. Chocolate Bar

Strange – White Chocolate
Ebben a körben kivételesen nem mutatok színmintákat, mert egyik sem látszik bőrön, hiszen satírozószínekről van szó. A White Chocolate mindenesetre egy kicsit sárgásabb, de szerintem remekül helyettesíthetik egymást.

Burnout – Marzipan


Trick – Marzipan


Nooner – Semi-Sweet


Liar – Hazelnut


Factory – Haute Chocolate


Blackheart – Cherry Cordial & Black Forest Truffle


A szokásos kérdésre, hogy készíthető-e hasonló jellegű smink a két palettával, egyértelmű igen a válasz. A Naked 3 mellett számomra a Blackheart nevű csoda szól, amely tényleg egyedi, csodás csillámos szín, a Chocolate Bar esetében pedig a több matt szín jelenthet előnyt, csakúgy, mint a kevésbé potyogós, szinte már krémes színek, valamint a lila és a hideg barnás színek jelenléte. A Too Faced palettáját sokrétűbbnek érzem, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy teljes lett nálam a Naked-család.

Nektek megvan valamelyik paletta? Esetleg van hasonló színvilágú terméketek?

12 megjegyzés:

  1. Mindkét paletta mesés :) Persze, hasonló jellegű sminkek készíthetők velük, de őket picit távolabbinak érzem azért egymástól így a képek alapján. Esetleg a Sleek Oh so special rózsaszínes árnyalataira nem hajaznak a Naked 3 hasonló árnyalatai ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, az volt az első, amit elővettem, nagy reményekkel telve, de sajnos csak néhány szín hasonló bennük. Majd megmutatom őket is azért :-)

      Törlés
  2. Mindkét paletta csodaszép, de nekem a Naked3 jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó kis összehasonlítás, tényleg sok az egyezés :)

    VálaszTörlés
  4. Az igaz, hogy egyre jobban tetszik a Naked 3, de még mindig sokkal szebb a csoki paletta. :)
    Sminket is látunk majd a Naked-del? A Revolution paletták nem mozgatták meg a fantáziád? Kíváncsi lennék egy összehasonlításra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, örülök, hogy neked is tetszik ez a csokis csoda :-) A Naked 3-mal lesz majd smink mindenképpen, esetleg van színkívánságod?

      A Revolution paletták mindenképpen érdekelnének, lehet, hogy megrendelem majd őket, elvégre nagy összehasonlítás-mániás vagyok, de még gondolkodom, hogy érdemes-e, mert mire megvenném őket, már úgyis mindenki beszerzi az Iconic 3-at :-)

      Törlés
    2. Ha lehet kérni, akkor persze! :) Az egyik matt színt megnézném a Blackheart színnel, ill. egy másik rózsás árnyalattal.
      Igen, valószínűleg sokan beszerzik az Iconic 3-at, de szerintem nem sokan fogják tudni összehasonlítani az eredetivel.
      Ill. inkább a minősége érdekel majd, mert nagyon érzékeny a szemem, és nem bírja a belehulló dolgokat...

      Törlés
    3. Hát igen, az aláhullás valóban sok olcsóbb szemfesték jellemzője, az én szemem is sokszor begyullad, ha nem vigyázok, hiába ütögetem le nagyon alaposan az ecsetről a festéket a felvitel előtt...

      Nooner, Liar és Blackheart kombó megfelelne? :-)

      Törlés
  5. Persze! Aztán kérünk egy sminket a paletta első 5 színével is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, az kihívás lesz, de igyekezni fogok :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.