2014. április 17., csütörtök

Naked 3 – a hasonmások, 1. felvonás


Ezennel megkezdődnek a nemrég bemutatott és színmintázott Naked 3 palettával való összehasonlítások, és elsőként a Sleek palettáim háza táján néztem körül, hogy vajon találhatók-e valamelyik palettájukban hasonló színek, mint az UD ikonikus palettájában.

Ezt követően még sok hasonló bejegyzés érkezik majd, és a céljuk az, hogy megállapítsam, van-e esély az UD palettával elkészíthető sminkek közeli másának megalkotására. Sokszor ugyanis annak ellenére, hogy az árnyalat, vagy akár a hatás különbözik, a velük alkotott sminkek még lehetnek hasonlóak.

Első körben lássuk a Naked 3 és a Sleek Garden of Eden paletta összecsapását. Minden szín esetében két természetes fényben készült fotó érkezik, különböző ISO-val, valamint a legvégén egy vakus.



Trick vs. Gates of Eden:


Buzz vs. Eve's Kiss:


Liar vs. Paradise on Earth:


Factory vs. Python:


Mugshot vs. Forbidden:


Nooner vs. Flora:


És hogy mi a teszt eredménye? Véleményem szerint lehetséges hasonló jellegű sminket alkotni velük, és nem rossz arány, hogy a 6 színből többnek is van igencsak közeli párja, így akinek megvan ez a Sleek paletta, vigasztalódhat vele, amíg össze nem gyűlik a megtakarítás az Igazira, vagy esetleg valamelyik csodás másolatra.

A Sleek palettát a Make Up Plaza oldaláról tudjátok megrendelni, 2790 Ft-os áron, innen, a Pink Panda oldalán pedig 1890 Ft-os áron egy csodás hasonmás is kapható már, itt.

Nektek megvan a Naked 3 vagy a Sleek ezen palettája? Milyen gyakran sminkeltek ilyen mályvás színekkel?

7 megjegyzés:

  1. A sleek paletta meg van, de én inkább az erősebb színeket kedvelem...a mályva színt főleg rúzsban szoktam alkalmazni...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor nem szereted ezt a csodás palettát? Egy sötét színnel satírozva, vagy akár sötétet alapként használva talán még menthető lehet. Nekem nagyon bejöttek a színei, az egyik kedvencem az elmúlt évek során a sok csalódást okozó szín-összeállítású mellett :-)

      Törlés
  2. Hű, meggyőző, tényleg hasonlít pár szín. Na akkor maradok a Sleeknél: ) Nem nagyon sminkeltem még magam mályvás színnel, de kipróbálom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, és esetleg már meg is van ez a csodás Sleek paletta? Szerintem jól állnának a színeidhez a mályvás árnyalatok :-)

      Törlés
  3. Tényleg meggyőzőek ezek a minták, sok a hasonlóság, és hát akkor miért fizessen az ember annyit, ha olcsóbban is megkapja a hasonló színt hasonlóan jó minőségben? :) Bár azért jó lenne egyszer egy Naked paletta, főleg ez a hármas :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a Naked azért mégiscsak Naked, nehéz lemondani róla a sok csodás másolat mellett is :-)

      Törlés
  4. Nagyon jó ötlet ez az összehasonlítás! :)
    A Sleek paletta megvan, a Naked3 nincs... A megjelenése óta vágyakozom utána, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam, hogy ennyi pénzt adjak ki egy palettáért. Vártam, hogy a MUA kiadja a hasonmást, de megelőzte őket egy másik cég. Nekem mindegy, a lényeg, hogy egy olcsóbb, de jó minőségű másolat már nálam van :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.