2014. április 24., csütörtök

Tavaszi kérdéssor

Sok blogon olvastam már ezt a kérdéssort, de végül Bia válaszait olvasva döntöttem úgy, hogy én is kitöltöm. Induljon hát a buli! :-)

Tavaszi TAG


1. Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?
Az egyik a Bia által is említett Sleek Monaco paletta, különösen az a csodás arannyal irizáló, türkizes szín, de hogy mondjak egy másikat is, a jelenlegi kedvencem a Too Faced Chocolate Bar paletta.



2. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
Nos, ez egy nagyon nehéz kérdés, hiszen rengeteg kedvencem van, és tervben van a 10 kedvenc tavaszi körömlakk bemutatása, de ha egyet kell választanom, akkor az az ősrégi, csodás vörös S-he 458-as körömlakkom, amelyet többek között egy manikűrvadászos bejegyzésben is láthattatok már.



3. Kedvenc tavaszi virág?
Nárcisz, mert annyira sokféle tud lenni, valamint írisz, hasonló okokból, de persze a tulipánt is nagyon szeretem, csak sajnálom, hogy vázában nem bírja sokáig.



4. Hordasz tavasszal napszemüveget?
Naná, ilyenkor még inkább hunyorgok, mint nyáron, de tavasztól őszig, sőt, sokszor télen is kötelező darab nálam a napgép, ahogy a család hívja.


5. Miben változik az öltözködésed tavasszal?
Ahogy Bia is írta, stílusban maradok, csak vékonyabb rétegeket hordok, mert megtehetem, és persze előkerül a sok-sok pasztellszínű rövidujjú felső, a színes kendőim, valamint a Cosmos City-nek köszönhetően a színes kabátok is.


6. Tavasszal eszel fagyit?
Persze, ha van jó fagyizó a környéken. A kedvenceim a csokoládé, a Kinder Bueno, valamint a sajnos csak ritkán kapható rizs- és túrófagyi.


7. Kedvenc tavaszi illat?
Sok ilyen van, de most az Avon Fleur parfümjére kattantam rá, még a kinézete is csupa tavasz. Emellett nagyon jó dolog minden természetes illat, az eső áztatta föld, az első fűnyírás illata, az orgona- és bodzabokrok, szóval úgy nagyjából minden.


8. Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
Szerencsére igazi zöldövezetben élek, így rengeteg fa és bokor van a közelben, mindenfelé virágok, üvöltöző madarak, szóval eléggé természetközeli élmény. Már a gerlék is megjelentek, kérve a szokásos magokat, de ilyenkor a cinkéket nem szabad etetni már, így nagyon figyelni kell, és csak akkor adni a nagyobbaknak, amikor kérik. Ők aztán később hozzák bemutatni a fiókákat is, van, hogy nyaranta több fészekaljat is.


9. Mit szeretsz a tavaszban?
Pl. a fent leírtakat, de nagyon jó, hogy már nem kell nagykabátot hordani, hogy előjönnek a színek, valahogy mindenki többet mosolyog, szeretem még a húsvéti készülődést, sőt, ilyenkor még a takarítás sem tűnik nyűgnek, hiszen nyitott ablak mellett, madárcsicsergéssel még az is elviselhetőbb.


10. Tavaszi nagytakarító vagy?
Igen, bár minden évszakban egyszer csapok egy nagyobb selejtezős-takarítós programot.


11. Tervek a tavaszra?
Végre valóban pihenni, a bloggal kapcsolatban a fentebb említett körömlakkos bejegyzés, néhány videó, sminkek, na és az elmaradhatatlan gyertya- és palettatesztek.



Ha tetszett Nektek ez a kérdéssor, töltsétek ki Ti is, akár blogon, mely esetben linket kérek a bejegyzéshez, akár alább, megjegyzés formájában. A könnyítés kedvéért alább beillesztem csak a kérdéseket:

1. Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?
2. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
3. Kedvenc tavaszi virág?
4. Hordasz tavasszal napszemüveget?
5. Miben változik az öltözködésed tavasszal?
6. Tavasszal eszel fagyit?
7. Kedvenc tavaszi illat?
8. Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
9. Mit szeretsz a tavaszban?
10. Tavaszi nagytakarító vagy?
11. Tervek a tavaszra?

Ti hogy álltok a tavasszal? Ti is szeretitek?

10 megjegyzés:

  1. Katy!
    Az enyém is elkészült! Köszi az ötletet! :-)
    http://fiftyshadesofwomen.blogspot.hu/2014/04/tavaszi-tag.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajdejó, mindjárt nézem is Nálad :-) Köszönöm a linket!

      Törlés
  2. Érdekes dolog ez a Fleur parfümmel, krémmánián nagyon leszólták, de nekem a szórófejes minta alapján nagyon megtetszett, meg is rendeltem, már alig várom, hogy ideérjen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon bevált, többen meg is dicsérték rajtam, nem is gondoltam, hogy másoknak nem tetszik. Remélem, Neked is kedvedre való lesz, kérlek, számolj majd be a tapasztalataidról :-)

      Törlés
  3. Azt a parfümöt én is szaglászgattam, nagyon fincsi, igazi tavaszi illatbomba :) Nekem mondjuk most Summer White van, amit nagyon imádok, de mindig élvezettel szimatolom az újdonságokat az Avontól :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is értem, hogy nem tetszik ez többeknek... Szerintem jól összerakott kis parfüm, mondom, több bókot is kaptam rá. Na mindegy. :-) A Summer White is isteni illat, mindig is sajnáltam, hogy csak kölniként érhető el, szerintem parfümként is kelendő lenne a kicsike :-)

      Törlés
  4. Végre valaki szereti a rizses fagyit. :D A mákosat kóstoltad már? Nekem az is nagyon ízlik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mákossal még soha nem is találkoztam! Úgy érzem, van mit pótolnom. :-D Ja, és a Balatonnál az arab kávés is jót szokott lenni :-)

      Törlés
  5. Én egy másik tavaszi TAG-es kérdéssort ismertem, de ez is tetszik. Én is imádom a rizses fagyit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a rizses fagyi az egyik legjobb, kár, hogy annyira ritkán lehet csak kapni :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.