2014. április 14., hétfő

Teljes a család – Naked 3 paletta, avagy a titokzatos csomag


Egy ideje már pedzegettem, hogy bemutatom majd a csomag tartalmát, amely a legutóbbi videó készítésekor érkezett. Nos hát, nagy szerelmem, a Naked 3 érkezett meg, ugyanis egy nagy munka leadása után úgy éreztem, nem várok tovább, és megrendelem magamnak. A BeautyBay-ről rendeltem meg, ahogy a Too Faced palettámat is, és 5 munkanap után meg is érkezett, jól körbebugyolálva, sértetlenül.

Bizonyára több helyen is olvastatok már róla, hiszen nem újdonság, de csakúgy, mint a Naked-palettám esetében, most is úgy éreztem, hogy megérdemli a bemutatást az én kis drágaszágom, na meg nem elhanyagolható, hogy jó oknyomozóként sok-sok képet készítettem, sok-sok fényviszonyban, és ez így lesz majd a színminták bemutatásánál is, hiszen úgy kaphat igazán hiteles képet az olvasó is a paletta és a színek minőségéről. A Naked termékcsalád többi tagjának bemutatását az alábbi hivatkozásokon tekinthetitek meg:
Naked paletta
Naked 2 paletta
Naked 2 paletta színmintái
Naked Basics
Naked Flushed

Aki régebb óta olvas, már sejtheti, hogy sok-sok szempontból bemutatom majd a palettát, és lesz itt hasonmásvadászat is, úgyhogy az elkövetkező napok gyümölcsözőek lesznek a Naked-rajongók számára. Ma elsőként csak a palettát mutatom meg, mert így is rengeteg kép lesz róla, annyira odáig meg vissza vagyok tőle.

A papírdoboz is szépséges és igényes kidolgozású, matt és fényes felületeket kombinál, és hát a felirat is jó minőséget sugall.

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Megemlítendő még a paletta belseje, amely nagyon szép lila mintás:


Várnak minket még Primer Potion minták is, négyféle ráadásul, és a leírás szerint mindegyik tasak egy hétre elegendő adagot tartalmaz, az alábbi füzetke tehát egy hónapnyi ellátmányt jelent:

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

A paletta eddig mások képei alapján nem tetszett, nem értettem, mire jó ez a gyűrött külső, de élőben sokkal megnyerőbb, és csodásak a színei.

Természetes fény

Vaku

A hátulja is gyűrődik:

Természetes fény

Vaku

A színek pedig nézegetésre érdemesek, az biztos:

Természetes fény

Természetes fény más ISO-val

Vaku

Természetes fény

Természetes fény más ISO-val

Vaku

Emellett egy ecset is jár hozzá, de akárcsak a 2-es palettánál, itt is erős sörtékről van szó, és emiatt különleges kezelés szükséges hozzá, de mindenképpen jól kihasználható, ha az ember már tudja, mire számítson tőle.

Természetes fény

Vaku

A színmintákat holnap mutatom meg, és elöljáróban annyit mondanék, hogy van gyengé(bbe)n teljesítő is köztük, de van olyan is, amelyik már önmagában egy csoda, és emeli a paletta ázsióját. Az is kiderül, hogy a palettában eléggé hasonlónak tűnő színek vajon felkenve is hasonlóak maradnak-e, így érdemes lesz figyelni a holnapi bejegyzéseket is.

Ti hogy vagytok vele? Lecsaptok rá, vagy megvártok egy jó kis hasonmást?

17 megjegyzés:

  1. Hű, na ez az első paletta ami levett a lábamról a Naked kiadásokból. Az előző kettő viszonylag hidegen hagyott, de ez...., az első képnél pislogni is elfelejtettem :D
    Csodás, mondjuk én szeretném az eredetit megvenni...egyszer a messzi távoli jövőben...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát figyelj, az ember spórol két-három hónapig, mondjuk feleannyit költ el a Naillandben, és már meg is van az ára, na meg ugye születésnapra kívánság is lehet, hogy a család besegítsen... Remélem, valamelyik módszerrel a Tied lehet majd egyszer, mert tényleg csodás kis paletta, bár tuti, hogy nemsokára lesz elérhető hasonmása is :-)

      Törlés
  2. Én nem érzek késztetést, hogy megvegyem. Nem tudok profin sminket csinálni, amit alkotok ahhoz azt hiszem jók a Sleek palettáim is :) Bár, egyik nagy álmom, hogy egyszer egy profi a kezébe vegyen és valami "szépséget" hozzon ki belőlem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, tény, hogy a Sleekek is szuper minőségűek, és töredékébe kerülnek ezeknek, szóval bárki beérhetné velük, de hát én már csak ilyen vagyok, egyéb káros szenvedélyek helyett a sminktermékekre költök :-D A profi sminkelés pedig engem is érdekelne, de nem tudom, valaha is kiadok-e majd erre pénzt, vagy inkább az árából ismét valamilyen terméket veszek :-)

      Törlés
  3. Nekem mind3 Naked pali megvan. Az a tapasztalatom, hogy mindegyiknek kellett 2-3 het hasznalat, mig rendesen bejaratodtak es 100%-osan muzsikaljanak. Talan ez a paletta volt a legtovabb ketseges szamomra, de mostanra mar hatalmas a szerelem, a gyengenn szinek is szuperekke valtak.
    Perfekt. Nem lehet mast mondani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, kíváncsi vagyok, hogy ennél is így lesz-e, ugyanis tény, hogy a 2-esnél nekem is kellett egy kis idő, mire a magaménak tudtam érezni, és a minőségével is teljesen elégedett lettem. A három körül egyébként melyik számodra a leg-leg-leg?

      Törlés
  4. Lassan érlelődik bennem az elhatározás, hogy megrendeljem...
    Kicsit sokallom az árát, de épp ezért próbálom mostanában visszafogni magam, hogy ne költsek sminktermékekre sok pénzt. Közben pedig folyamatosan lesem a MUA hírleveleket, hátha épp most jelentik be, hogy elkészült a másolat.
    Kíváncsian várom a színmintákat és a sminkeket ezzel a szépséggel! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer érdemes kipróbálni egy UD terméket, mert tényleg más kategória, és igazából elmagyarázni nem lehet, csak érezni, hogy mennyire jó az állaguk, mennyivel kevésbé kell őket építgetni, és milyen jól satírozhatóak. Viszont jó alappal sok más termékkel is alkotható csodás smink, és szerintem nem kell sokat várni egy jó kis utánzatra :-)

      Törlés
  5. Én is egy MUA hasonmásra várok, mint PAncsi. Az eredeti palettát azért nem rendelném meg, mert nem vagyok benne biztos, hogy teljesen kihasználnám.
    A Naked paletták közül egyébként melyik a kedvenced? Volt régebben egy videód, amiben sok-sok újdonságot mutattál be, köztük sok palettával. (Nxy, UD, Sleek, stb) És pl a Basics-ről volt is bejegyzés, de inkább első benyomásos, de a múltkor olvastam egy másik blogon, hogy nagyon megszeretted. Tudnál róluk megint írni, vagy esetleg egy videóban beszámolni a hosszabb távú véleményedről? :) (egy pár palettát be akarok szerezni, és egyre inkább törekszem arra, hogy kevesebb, de jobb minőségű termékeket használjak) Köszi!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, kihasználhatóság szempontjából valóban nem ez a legjobb Naked paletta, mármint valószínűleg sokaknak jól állnak a színei, de a rózsaszín nem mindenkinek a világa. A bejegyzéses ötlet szuper, fel is írtam magamnak, hogy a sok-sok színmintázás és összehasonlítás után megírjam. :-)

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Ha tudnád, milyen időszakon vagyok túl, azért nem irigyelnél, de kiérdemeltem, az tuti :-D

      Törlés
  7. Elájulok! Ez valami gyönyörű! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát bizony, jól összerakták... Van varázsa az ilyen csomagolásnak is, valahogy emeli a színek fényét :-)

      Törlés
  8. Régi bejegyzés, de azért írok. :) Csodás lehet egy eredeti Naked paletta, de nekem vszínű soha nem lesz. Beérem a másolatokkal, koppintásokkal. Jó, hogy ez utóbbiakról is írsz, mert így sok blogolvasó megtalálja az alternatívát, ami passzol (vagy épp meggyőzöd az eredetiről). Szeretem a bejegyzéseid olvasni, bár nem rég találtam rá a blogodra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten hozott a blogon :-) Örülök, hogy hasznosnak találtad a bejegyzést, és hát valóban nem mindenki tud vagy szeretne ennyit elkölteni egy palettára, és nem mindegy, hogy az utánzatok közül végül melyik mellett dönt az ember lánya. Jó olvasgatást a blogon, és remélem, találsz majd még kedvedre való bejegyzéseket :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.