2013. november 19., kedd

Avon Metal Eyes – Képek, színminták és vélemény

Tudjátok, hogy nem vagyok oda az Avon szemfestékeiért, sőt, nagyon kiakasztott a megújításuk, de azért van egy-két olyan termék, amely megüti a mércét. Ezek egyike a Metal Eyes, amely végre 1 gyengén teljesítő szín mellett 3 jól használhatót tartalmaz.


Természetes fény

Vaku

A fehér szín nagyon gyengusz, mint az olcsóbb szemfestékek világos színei általában, a másik három viszont jól pigmentált, építhető szín, és a két legsötétebb ráadásul elég különleges is.


Természetes fény

Vaku

Abszolút kedvencem a 3-as számú szín, de a 4-es is nagyot nőtt a szememben, amikor kiderült, hogy a csillámok nem potyognak alá a nap végére. Ezt a palettát tehát jó szívvel ajánlom akció esetén történő megvásárlásra, és a további néhány beváltról érkeznek majd a külön színminták, még ha szerepeltek is már összehasonlító bejegyzésben, úgyhogy érdemes lesz figyelni a blogot, mert nem kertelek, és tényleg csak a jó minőségűeket javaslom Nektek is. A paletta akciós áron 1599 Ft az Avonnál.

Ismeritek ezt a palettát?

15 megjegyzés:

  1. Hű az a harmadik szín valóban nagyon különlegesnek tűnik! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörű, tényleg, csak azt nem értem, hogy ha ilyet is tud az Avon, miért van annyi gyengusz színük???

      Törlés
  2. Ezt az egy palettát vettem meg az újak közül. Nagy kedvencem lett, bár nagyon féltem, hogy gyengus színeket kapok. A fehér nekem nagyon jól teljesít nedvesen, de így is szeretem, szépek benne a csillámok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, nedvesen is kipróbálom, köszönöm a tippet! :-)

      Törlés
  3. A két sötét szín nekem is nagyon tetszik, főleg a 3-mas :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan gyönyörű sminket alkotnál ezzel is :-)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Kihagyható, igen, de meg kellett osztanom, hogy azért ilyet is tudnak :-)

      Törlés
  5. A 2-es szín mihez hasonlít? Arany vagy inkább mustársárga, mert képek alapján az utóbbinak látszik.

    VálaszTörlés
  6. A Catrice Smokey Eyes Set zöld palettában van/volt egy hasonló szín mint a harmadik. :) Egyébként egészen korrekt kis paletta ez, bár nem tudom mennyire kihasználható. Picit lehangoló, hogy azok a palettáik, amik alap darabok lehetnének eléggé gyengék, bezzeg az ilyen színek, amik lehet hogy csak 10-ból 1 embernek jönnek be, azokat szuperül megcsinálják. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes megfigyelés, de tényleg :-D A Mocha Latte viszont kivétel, mert hétköznapiak a színei, mégis jól teljesít. Amúgy a tapasztalatok alapján jól kihasználható, barnás-szürkés színek, és ha csak kis mennyiségben viszed fel a mustársárgát, arany kiegészítőkhöz az is jó :-)

      Törlés
  7. Pont a 2-es árnyalatú színt keresem hetek óta egy sminkhez!! Na most kérdezősködhetem végig a baráti kőrt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, meg tudod szerezni valakitől :-) Kíváncsian várom azt a sminket :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.