2014. július 5., szombat

Born Pretty Store-csomag – cseresznyevirágos manikűr

A múltkoriban láthattatok már két manikűrt is, amelyek a Born Pretty Store-tól kapott szegecsekkel készültek (bejegyzés itt), és az akkori szavazatok alapján hozom is a cseresznyevirágos matricát egy vidám nyári manikűrben. Ugyan a cseresznyevirágok tavaszi jelenségek, a matricán találhatók eléggé korallos jellegűek, így ezt a színvilágot tükrözi a manikűr, és két régi kedvenc Avon lakkommal készítettem az alapként szolgáló lakkozást. Az egyik a Coral Reef, amely az egyik legszebb korall a gyűjteményemben (bejegyzés itt), a másik pedig a gyorsan száradó család Serene nevű tagja.




A matricák egyébként nagyon jó vékonyak, jól rátapadnak a körömre, és a fedőlakk felvitelekor sem lépett fel gyűrődés vagy egyéb probléma.






Mivel a színvilága nagyon közel áll hozzám, szerintem fogok még hasonló manit készíteni, bár lehet, hogy kicsit több matricát használok majd fel, mert a kis körmeim ellenére is lehetne azért nagyobb a minta ennél.

A manikűrt egyébként már Instagramon is láthattátok, ugyanis tegnap Zsozsóval találkoztam, és közös manis képet is készítettünk:


Ha megtetszett ez a vizesmatrica-ív, akkor ide kattintva megtaláljátok a webáruház kínálatában. Ráadásul az alábbi kód felhasználásával 10% engedményt is kaptok, ami az ingyenes szállítás mellett még vonzóbbá teszi a rendelést.


Nektek hogy tetszik ez a mani? Szoktatok hasonló színkombinációt viselni?

19 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos lett az összhatás. :) Mindkét AVON lakk gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Ez a két lakk amúgy a kedvenceim között van még az Avon lakkok között is :-)

      Törlés
  2. Bibibiiiiiiii én láttam élőben is!!! És úgy még szebb volt :D Szegény kis csutka körmeim :( :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a képek nem adják vissza a lakkok teljes szépségét, a Tied is valami eszméletlen szép volt, sajnos van esély rá, hogy egyszer még megkérdezem az árnyalat nevét, addig pedig próbálom lebeszélni magam róla :-D

      Törlés
  3. Annyira szép ez a menta! Egy jó kis korallal lehet még párosítani. Szuper a kis cserivirág minta, megpróbálom majd megfesteni... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki ez a szó: cserivirág :-) Biztos vagyok benne, hogy csodás festés lenne, mert gyönyörűeket szoktál alkotni :-)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Úgy megnéznék Rajtad is egy hasonlót, talán menne is az új felsődhöz, amit Reni talált Neked, nem? :-)

      Törlés
  5. Nagyon szép! :) Ez a korall lakk nekem is megvan és imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak szeretni lehet, mert tökéletesen eltalált árnyalat :-)

      Törlés
  6. Tetszik ez a két szín együtt, jó lett a manikűr! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nyári színek így együtt, az biztos, nekem is nagy kedvencem volt :-)

      Törlés
  7. Nagyon jól mutat a ezekkel a színekkel! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.