2013. július 2., kedd

Parfümkollekcióm – videó

Mivel kértétek, megmutatom a mostanában használt parfümjeimet. Emellett arra kérlek Titeket, hogy lássatok el tanáccsal, mikre vagytok még kíváncsiak videó formájában.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=9I_uJrg8rBI


11 megjegyzés:

  1. mivel olvastam, hogy szeretsz olvasni, meg látjuk is a videókban a sok könyvet a polcon, én szivesen vennék egy 'kedvenc könyveim' videót is! :) esetleg smink kollekció/és tárolás! :) a virágaidra is kiváncsi lennék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, köszönöm az ötleteket, felírtam őket :-)

      Törlés
    2. Tényleg a könyvekre én is kíváncsi vagyok :)

      Törlés
  2. jah, és ha már úgyis itt vagyok, úgy rémlik mintha írtál volna a Balea MED aluminium-mentes deojáról véleményt, de most nem találom! :/ esetleg rosszul emlékszem? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, arról sajnos nem én írtam, nekem csak Alverde spray-deóm volt, de azt nagyon szerettem :-)

      Törlés
    2. akkor rosszul rémlett! :) mostanra már beszereztem a MED deot, háát, maradjunk annyiban, hogy még tesztelem! :D ha nem válik be, akkor a kövi az Alverde lesz! :) a Baleánál még rábukkantam egy szintén alumínium-mentes termékre, a deosprayükre! róla viszont csak jót tudok már most(!) mondani! :) isteni kókusz-nektarin illata van és nem hagy nyomot és áá, eddig csak pozitív véleményem van róla! :)

      Törlés
    3. Ó, jól hangzik :-) Melyik az pontosan? Utánajárok :-)

      Törlés
    4. így néz ki! :) http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/7048/data/bild-balea-deo-clear-und-safe-data.png?v=1365588142000

      Törlés
  3. Elsősorban, nagyon jó a sminked a felsőd, nagyon szép vagy a videóban. :)
    Még mindig imádom a hangod, és hogy milyen egységesen beszélsz, no meg az angol kiejtésed a másik nagy kedvencem, szívem szerint mindent angolul olvastatnék fel veled :D baromira tetszik, jó hallgatni mert a hangod is nagyon kellemes hozzá.
    Én még mindig idegenkedem az Avonos parfümöktől, tuti baj van az orrommal, de én érzek mindig valami mellék illatot, de senki nem érzi rajtam kívül :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, a sminkem a legegyszerűbb ám, majd elárulom a titkát a blogon vagy videóban. :-)
      Az Avonos parfümökről ilyet ugyan még nem hallottam, a tusfürdőikkel kapcsolatban viszont már mondta ugyanezt valaki, szóval nem Veled van a gond, szerintem csak érzékenyebb a szaglásod másokénál :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.