2013. július 29., hétfő

Júliusi kedvencek – videó

Tegnap volt időm videózni, viszont a regionális internetproblémák miatt csak ma tudtam közzétenni.

Link: www.youtube.com/watch?v=gx9y-B73YsI


Nektek mik lettek a havi kedvenceitek?

6 megjegyzés:

  1. Alig várom a nem szeretem videót is :) Sleek palettára azóta csorgatom a nyálam mióta nálad láttam. Bakancslistás a Sleek paletta... Valahogy sose marad rá keret hogy vegyek :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne csak csorgasd a nyálad, vedd is meg, bár elég nehéz választani közülük, én már csak tudom. :D A pirosítóik is zseniálisak, azokat is imádom egytől-egyig.
      Amúgy nagyon jó a videó, ez az első amit látok, de tetszik, jó ötlet! :)

      Törlés
    2. Na igen :-D nézegettem jó párszor de nem tudtam választani :'( szeptemberig eldöntöm melyik kell :-D

      Törlés
    3. Hajrá, remélem, sikerül majd jót választanod, bár Sleekből talán nincs is rossz :-)

      Törlés
  2. Szia, nagyon jó lett a videó, olyan kellemes hangod és kisugárzásod van, hogy még hallgattalak volna egy darabig :-))) A Monaco palettámat én is jó ideig hanyagoltam, de idén nyáron nagyon gyakran nyúlok utána, illetve az anno még vele egyszerre vásárolt Curacao után.
    Az új Sleek palettáktól (Aqua, Candy)megváltál végül? Nekem még mindig izgatják a fantáziámat - főleg a Candy -, de nem tudom, hogy a Monaco és Curacao mellé van -e szükségem rá.. :-D
    Nagyon jó a blogod, főleg a videók tetszenek, üdv. Nóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, végül úgy döntöttem, hogy a Monaco sokkal jobban kihasználható azoknál, és nem bántam meg, mert így végre nem hanyagolom ezt a szépséget. Viszont jó, hogy mondod a Curacaót, én is előásom majd azt is. Szerintem e kettő mellé már felesleges bármelyik új, csak azoknak jönnek jól, akik lemaradtak a régebbi limitáltakról :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.