2013. július 6., szombat

Ecsetgyűjtemény – a kedvenc kontúrozóecseteim

A mai részben a kontúrozásra alkalmas ecseteket mutatom meg. Az arcom jellemzői miatt a járomcsont alatt és az áll vonalában alkalmazok kontúrt a napi sminkelésnél, az orromnál nincs erre szükségem, ezért kisméretű ecset itt nem fog szerepelni. Porállagú termékeket használok erre a célra, így erre alkalmas ecsetek következnek.



Real Techniques Setting Brush:
Picike és lapított, ezért többek között kontúrozásra is ideális. Szerencsére nem készlet része, így önmagában is megvásárolható az iherb.com oldalán, itt található. A szokásos minőséget hozza, pihe-puha és imádni való.

Real Techniques Expert Face Brush:
Láthattátok már az alapozóecsetes bejegyzésben is, de a taklon szálaknak köszönhetően porállagú termékekhez is jó. Kicsit vigyázni kell vele, mert a tömöttsége miatt könnyen elszaladhat velünk a ló, és túl sok terméket vihetünk fel vele. Az iherb.com oldalán itt találjátok.

Real Techniques Contour Brush:
A Core Collection része, amelyet itt tudtok megvásárolni, és szintén több célra használom, de elsősorban arra, amire kitalálták. Nagyon puha, és nem túl tömött, így nehéz vele hibázni. Nagy kedvenc nálam.

Artdeco Mineral ecset:
A mybeautytools.hu oldaláról rendeltem, és sokkal nagyobbra számítottam. Tömött, jó alakú ecset, de sajnos eléggé kemények a szálak. Kontúrozásra viszont ettől függetlenül is nagy kedvencem lett, a kis méret miatt pedig általában utazós ecsetként funkcionál.

Sleek kétvégű ecset:
A Make Up Plaza oldaláról rendeltem, de már nem találom. Nem rossz, csak nem praktikus a kétvégűsége miatt, és meg is kellett már ragasztanom, mert szétesett (ez még érkezés után, mosás előtt történt, így nem a víz miatt volt). A szálak viszont puhák, és az egyik végét kontúrozásra, a másikat pedig pirosításra szoktam használni.

Ti szoktatok napi szinten kontúrozni?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon impozáns gyűjtemény birtokában vagy! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jó sokan összegyűltek az évek folyamán :-)

      Törlés
  2. Igazából nekem az ecseteim ellehetetlenítik a kontúrozásom :(

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.